De kwaliteit is goed, de mensen zijn vakkundig, laten alles super netjes achter
net werk , goede kwaliteit en nette mensen
Nette en correcte afhandeling van begin tot eind. Dus vanaf verkoop tot after sales.
Zeer netjes gewerkt, en afgewerkt.
mooi afgewerkt dakkapel, goeie service en super klantvriendelijk persondeel.
Bezoek vertegenwoordiger. Heeft keurige prijsopgaaf gedaan. Na opdracht is alles prima verlopen. Montage door is prima uitgevooerd. Ben tot nu toe zeer tevreden.
Snelle service, goede afwerking, persoonlijk advies, vriendelijk personeel, voordelige prijs, veel mogelijk.
Top en nette, hardwerkende werklui. Ook snelheid van offerte van plus
Goed meedenken en zoeken naar de beste oplossing
Goed behandeld alleen de achterdeur die pas vervangen is, is op sommige plaatsen niet mooi afgewerkt en een klein beetje beschadigd. We hebben dit nog niet gemeld er moet nog een slot geleverd worden.
mooi geplaatst net persoon
mannen waren keurig op tijd ,lekker gezellig aan het werk,alles netjes afgewerkt en opgeruimd dik tevrede dus!!!!
Mijn ervaring is dat het materiaal van prima kwaliteit is en vooral de service heel goed is!!!
Prettig contact met verkoper Hans Nijssen, goede uitleg en een reele prijs. Prettige monteurs die netjes hebben gewerkt met een minimale beschadiging bij het verwijderen van de oude kozijnen. Nieuwe kozijnen netjes en snel geplaatst.
De nieuwe voordeur en de geplaatste ramen zien er mooi uit.
wij zijn zeer tevreden over de voortvarende manier van werken bij de plaatsing van de kozijnen. Tijdens de vorstperiode hebben de mannen bij -5 tot -8 graden keihard doorgewerkt om de ramen en deuren so snel mogelijk weer dicht te krijgen. Het geplaatste materiaal is een genot om te gebruiken.
Netjes gewerkt regelmatig opgeruimd Alles netjes afgewerkt (alleen zie onder)
Montage ging snel (ondanks de kou)., alles netjes achter gelaten door de monteurs.
In de winkel zijn we plezierig geholpen en wat ik positief vind is dat de verkoper vertrouwen uitstraalt en niet opdringerig is. De personen die de kozijnen geplaatst hebben zijn vakkundig en werken alles netjes af en geven je voldoende aandacht.
De werkzaamheden zijn sneller dan oorspronkelijk was voorzien uitgevoerd.
Scherpe prijs tegen een prima kwaliteit.
De komst van de monteur verraste ons omdat wij de brief met plaatsingsdatum per abuis hadden afgelegd en dus niets hadden voorbereid. Dit werd keurig en behulpzaam opgevangen. Zijn zeer tevreden over deze investering.
Goed, snel en netje werk.
De ramen zitten er in, ziet er goed uit
Alles goed geregeld
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: