Duidelijke info en offerte, alles verliep volgens afspraak. Vriendelijk personeel. Plaatsing efficiënt en goed. Eindresultaat is mooi en geeft vertrouwen voor de toekomst.
Goede afspraken die allen nagekomen worden. Vriendelijke en gastvrije benadering vanuit de verkopers/monteurs. Monteurs werken snel en erg netjes. Klachten die we hadden zijn goed afgehandeld.
netjes afgewerk goed en de fout meteen opgelost heel erg te vreden over de mannen die bij mijn gewerkt hebben
alle contacten zijn correct verlopen, als er al onduidelijkheden waren, dan werden die binnen een zeer kort tijdsbestek opgelost. Er zijn wat kleine voorvalletjes geweest zoals ramen stuk gevallen, en horren verkeerde maat en cilinder die niet paste, maar dat is allemaal perfect en snel en adequaat opgelost. Afspraak is afspraak en de servicegerichtheid is 100%. Alle medewerkers zijn zeer gedreven om kwaliteit en service te leveren, er wordt meteen en goed opgeruimd etc etc. Dat er zaken mis gaan is soms onvermijdelijk als je werkt, maar de manier waarop je dat oplost en je klant informeert maakt HET VERSCHIL . Kortom top !!
Zeer vakkundig personeel, nazorg was ook heel goed. Ik heb een paar jaar geleden een gedeelte van de kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen door een andere bedrijf. Op 't Hoog heeft de rest geplaatst. Ik merk wel een verschil met het personeel en vooral als je nog vragen of nazorg nodig hebt wordt dat perfect geregeld door Op 't Hoog, anders dan ik voorheen heb ervaren. Zeker aan te bevelen!
Van het begin om documentatie op te vragen, het bezoek van de vertegenwoordiger en het bezoek aan de showroom was niets te veel en werd goed meegedacht er werden goede adviezen gegeven en verschillende uitvoeringen enkele keren veranderd. Er was niets teveel. Bij het monteren van het geheel werd in goed overleg gewerkt. Het waren prettige en goede monteurs die wisten waar ze het over hadden. De service achteraf hebben we tot op heden als heel goed ervaren.
Mooi resultaat. Afspraken worden nagekomen.
Afspraak is afspraak. Monteur werkt netjes en correct. Goed ingemeten, past uitstekend.
ik ben er blij mee,het is heel goed.
alles is mooi gezet, het ziet er goed uit en service is gezien mijn andere plaatsingen door jullie top
Werk ziet er keurig uit. Materiaal oogt degelijk. Supervriendelijke montagploeg, die snel, efficient en netjes werken. Scherpe aanbiedingen.
Alle zaken waar wij niet direct tevreden over waren (o.a. waterslag hoekraam) hebben ze uitstekend opgelost! Ook de ramen en deuren welke nog beter afgesteld moesten worden, hebben ze netjes gedaan!
Echt een super bedrijf! Marc de chef is echt een hele fijne man! Alles is eest netjes besproken en het verplicht je tot niks. offerte was snel binnen en daana hadden we besloten om het meteen te doen! Ondanks de hitte hebben de mannen in 1 week het hele huis gerenoveerd!!! Heel fijn personeel erg vriendelijk! zeker een aanrader. werken echt heel netjes!!! en dat voor een hele mooie prijs! Bedankt jongens!
Goede, hardwerkende installateurs. Netjes gewerkt
Vakbekwaam personeel die weten hoe het moet klantvriendelijk en heel gedreven.
De gemaakte afspraken zijn correct nagekomen. Het werk ziet er netjes uit. De monteurs doen hun best de overlast zoveel mogelijk te beperken.
Prettig geholpen en mooi resultaat.
Alles volgens afspraak gemaakt. Alles netjes achter gelaten.
Luisteren goed naar wensen van de klant en speelt goed op in. Komen afspraken goed na en contacteren zowel telefonisch of per email goed.
Mijn keuze is gevallen op de jaren 20 cube model. Zeer goede kwaliteit kozijnen en ramen. Ook de kwaliteit van de montageploeg is super. Tijdens het werk zijn goede oplossingen bedacht voor zaken. Absoluut een aanrader. Zorg er wel voor dat alles goed afgedekt is want er komt veel stof en zaagsel vrij :-)
Duidelijke uitleg over het product, enthousiaste verkoper, net en correct personeel.
Prima voorlichting zowel via email (offerte) als bij bezoek aan showroom (en later ook thuis). Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon mensen met hart voor het werk en het product. Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak en op tijd uitgevoerd met een prachtig resultaat. Er is ook zeer snel gereageerd om de paar kleine puntjes te verhelpen die zich na oplevering aandienden.
Afspraken zijn correct Geleverd materiaal ziet er goed uit Kundige montage
Doen het werk netjes, luisteren goed bij het instaleren van de ramen, goede service naderhand
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: