Super werk verricht! Mooie kozijnen precies zoals we gehoopt hadden. Alles is perfect geinstalleerd en totaal geen rotzooi achtergelaten. Echt heel tevreden.
Ik kan niets anders zeggen dat ze ons vakwerk geleverd hebben met het in zetten van de nieuwe kozijnen er is niets beschadigd en de afwerking was top. En op het laatst de plint afwerking aan de boven zijde van de kozijnen was ook top.
Spontane verkoper zonder poespas Verkoper heeft de tijd genomen voor de klant Monteurs waren oké
Prima contact met Hans Nijsen. Heeft het goed geregeld.
Goede afwerking. Net personeel. Wij zijn erg tevreden.
Levering en montage zijn uitgevoerd op de afgesproken datum en tijd. Er is netjes gewerkt door de monteur met" respect" voor de omgeving.
Nette monteurs en een uitstekende service!
prima materialen, prima service en meedenkende mensen
netjes geholpen
Goede prijs/kwaliteitverhouding, meedenken over oplossingen, flexibel en klantgericht
goed en netjes
Mooie en duidelijke website. Vriendelijk en vakkundig personeel in de showroom bij ons eerste bezoek.Monteurs waren zeer vakbekwaam en netjes,ze hebben heel goed werk geleverd.Zeer zeker aan te bevelen.
Prettige gesprekken in het advies traject. Snelle en vakkundige plaatsing door een leuke groep medewerkers. Details werden goed besproken en uitgegvoerd. Er waren een paar punten die niet helemaal goed waren maar die werden zo snel als mogelijk vervangen/gerepareerd. Eindcijfer kan niet anders zijn dan een 10 omdat ik mij niets kan bedenken dat beter of anders zou moeten zijn gegaan. Ben zeer tevreden! Gaarne geen vermelding van persoonlijke gegevens tbv reklame!
zeer goed.
Goed advies. Snel gewerkt op lokatie. Ziet er allemaal prima uit. Positieve reacties van derden na zien kozijnen. Prettig in gebruik.
Goed werk geleverd en waren erg vriendelijk.
Goede service, problemen worden goed opgelost.
Het voorbereidende offertetraject beoordelen wij uiterst positief. Marc van Beek heeft ons ter zake kundig geadviseerd en meegedacht in de partiële uitvoering van de werkzaamheden. De uitvoering van het werk verdient ook alle lof: de medewerkers werkten vakbekwaam en snel en vooral zorgvuldig! Zo werd alle afval en sloopgruis meteen opgeveegd en afgevoerd. Het werk was binnen twee dagen geklaard.
de werkzaamheden zijn netjes gedaan de schuifpui voldoet tot nu toe aan de verwachting
Zeer snelle en vakkundige levering en het enige raam dat schade had was binnen 1 week vervangen. Aardige monteurs!
Alles heel positief ervaren. Duidelijke afspraken, nette prijs en netjes afgewerkt.
Op een klein misverstand na wat later keurig opgelost is zijn wij zeer tevreden over het hele traject. We zijn erg blij met onze nieuwe ramen.
Ze waren optijd. Ze werkte zeer goed samen. Ze waren ook nauwkeurig in het werken Ze werkte schoon. We waren tevreden en hebben en nieuwe opdracht gegeven aan Hans Nijssen.
de Sonman 32
5066 GJ Moergestel
Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: