Vakwerk

Op 19 mrt 2026 is mijn dakkapel gerenoveerd. Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden. Mannen van de firma op 't Hoog hebben in 6 uurtjes alles uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Vanaf eerste bezoekje aan de showroom tot de oplevering !!! Gr. Eric van Mierlo

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Dakkapel(en)
  • Klant via: Showroom Moergestel

Supergoed en netjes werk verricht.

De drie mannen waren helemaal op elkaar ingespeeld waardoor de kozijnen netjes en snel geplaatst werden.

• Klant via: N.v.t.

Prima uitvoering

Alles is netjes en volgens afspraak opgeleverd, Punt van aandacht is het opruimen aan het eind van de dag. Vooral de oprit lag vol met glas en losse wegwaaiende rommel, ook vreemd was dat op een dag iedereen vertrokken was en de voordeur nog wagenwijd open bleef staan (wij wonen boven) tot we die zelf gingen sluiten.

• Klant via: Showroom De Meern

kwalitatief zeer goed werk geleverd

Bezoek in de showroom was fijn. Goede adviezen gekregen. De lever en montage datum was eerder dan voorspeld. De monteurs gingen zeer professioneel tewerk. Ze werkte daarbij zeer netjes en bedachtzaam. Afval werd netjes opgeruimd en het werk werd netjes opgeleverd. Kortom zeer tevreden

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Gevelbekleding

Klasse

Vanaf de showroom, het inmeten en de montage alles deskundig, professioneel en betrouwbaar uitgevoerd. Voor ons de tweede keer bij op 't Hoog en beide keren een top ervaring!

• Klant via: Showroom De Meern

In oktober in heel ons huis nieuwe kozijnen laten plaatsen, en nu ook de voordeur en schuur gedaan weer super blij mee!! Fijne monteurs, goede prijs, nette afwerking, goede service!

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Schuifpui(en)

Prettig bedrijf, kundig personeel

In de toonzaal kregen we, op afspraak, kundig en behulpzaam advies. Er werd 2 keer gemeten en mogelijke knelpunten (o.a. een gemetselde douche op korte afstand van een te vervangen kozijn op zolder) werden besproken. De installatie gebeurde op de afgesproken dagen door een hardwerkend, gezellig en goed op elkaar ingespeeld team. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, maar je merkt direct dat het niet meer tocht, de slaapkamers zijn op verschillende manieren fris (en verduisterd) te houden. De serviceafdeling moet nog langskomen voor kleine gebreken (één stroeve klink en de beide cylindersloten hebben niet dezelfde sleutels. Verder alles tip-top in orde.

• Klant via: Showroom De Meern

Er is gedaan wat er beloofd is.

Goed advies gekregen, bij het opmeten zijn alle vragen die we nog hadden afdoende beantwoord, montageploeg kwam elke dag op de afgesproken tijd en heeft uitstekend gewerkt.

• Klant via: N.v.t.

Mooie kwaliteit , goede service

Vanaf eerste keer binnenlopen bij de vestiging in Purmerend een goed gevoel . Goed kontakt en goede service . En een supermooi resultaat.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Dakvenster(s), Gevelbekleding
  • Klant via: Showroom Purmerend

wij zijn zeer tevreden over werkwijze en resultaat

Vanaf het eerste bezoek aan de showroom Moergesgtel tot aan de plaatsing van onze pui en kozijnen hebben wij de contacten met alle mensen plezierig gevonden

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Accessoires

Heel tevreden

Wij zijn heel goed geholpen. De scheidingswand op onze patio was aan vervanging toe door verrotting van het hout, dus hebben we voor kunststof kozijnen gekozen. Het hele proces verliep prima. Ook fijn dat een deel van het te betalen bedrag pas na plaatsing moest worden betaald, zodat we even de gelegenheid hadden om te kijken of alles oké was. We zijn er blij mee.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Overige
  • Klant via: Showroom De Meern

Dit bedrijf weet wat het doet

Vanaf het eerste contact een goed gevoel met deze onderneming. Alles keurig voorbereid met prima begeleiding tot het eindresultaat. Zeer tevreden.

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Schuifpui(en)
  • Klant via: Showroom Purmerend

Alles netjes geplaatst en afgewerkt.

Monteurs waren mooi op tijd en gingen voortvarend te werk. Voor ik het in de gaten had, waren de oude kozijnen verwijderd. Na een paar zaten de nieuwe kozijnen op hun plaats en kon het afwerken beginnen. Is allemaal heel netjes afgewerkt. Goede uitleg gehad toen alles klaar was.

Top bedrijf

Bij ons hebben ze kunststof puien geplaatst echt super blij mee . Mijn buren zijn door ons ook daar naar toe gegaan en inmiddels ook de offerte getekend .

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Schuifpui(en), Gevelbekleding
  • Klant via: Showroom De Meern

Nadat mijn buurman mij er op wees dat het deurkozijn niet helemaal goed was gemonteerd, stonden jullie de volgende dag voor de de deur om te demonteren en opnieuw te plaatsen. Kan niet anders zeggen dan dat deze service ongekend is. Ben dik tevreden over over deze gang van zaken. Hulde voor op t Hoog

• Klant via: Showroom De Meern

Fijn behandeld, en super blij met geleverd werk

Na ons georiënteerd te hebben op eventuele nieuwe kozijnen en ramen, zijn wij bij ramenfabriek Op 't Hoog Moergestel terecht gekomen. Na een leuke ontvangst in de showroom hadden wij meteen een vruchtbaar gesprek met de heer H.Nijssen. na een duidelijke en goede uitleg betreffende eventuele producten, waren wij al vlug enthousiast over mogelijke levering op betrekkelijk korte termijn. In november geïnformeerd, in maart geleverd. Tot ons groot genoegen hadden we de eer met het R TEAM te maken te krijgen. RANDY en RICHARD hebben hun professionele kennis laten spreken door alles op en top te plaatsen en af te werken. De ZEER goede samenwerking vonden wij dan ook SUPER leuk en goed. Bij deze zou ik toekomstige klanten zeer aanbevelen met dit bedrijf RAMENFABRIEK OP 'T HOOG in zee te gaan. Hopende bij eventuele latere gebreken of storingen ervan uit kunnen gaan dat de service identiek zal zijn als voorheen. Zeer tevreden klanten Sjef-Lia Smetsers v.Heesterbeeckstraat 21 Oirschot.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Accessoires
  • Klant via: Showroom Moergestel

alles tot in de puntjes verzorgd.

Van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke montage: de levering was van begin tot eind perfect. De kozijnen zijn van topkwaliteit en de monteurs lieten alles netjes achter. Een aanrader voor wie op zoek is naar vakmanschap!

• Klant via: Showroom Purmerend

Topservice met hoogwaardige kwaliteit en vakkundige montage van begin tot eind.

Zeer tevreden over het hele proces, van showroom bezoek tot en met oplevering. Goede informatievoorziening, kwalitatief hoogwaardige producten en snelle plaatsing door vakbekwame mensen.

Prettige dienstverlening, duidelijke communicatie

Goede voorlichting bij het aanschaffen van onze schuifpui en ramen: voor- en nadelen van verschillende opties werden goed uitgelegd door de showroom-medewerker. Plaatsing was efficient, duidelijk. Professionele vakmensen plaatsten onze ramen en schuifpui in korte tijd. Goede uitleg van onderhoud en bediening. Mooie afwerking van de kitranden.

• Kwaliteit Product(en)
  • Bestelde product(en): Kozijn(en), Schuifpui(en)
  • Klant via: Showroom De Meern

Super professioneel , en netjes gemonteerd

Het kozijn is super netjes gemonteerd, en de monteurs waren goed op elkaar ingespeeld. Achteraf ben ik er achtergekomen dat er een kleine beschadiging op zat, en het ventilatie rooster sluit naar mijn idee niet helemaal goed af, ook omdat we nu meer buitengeluiden horen dan voorheen. (Hier ga ik nog wel even contact voor opnemen) Voor de rest zijn we super tevreden

• Klant via: Showroom Moergestel

Service zwaar onder de maat

3 keer klant bij Ralph en Kees, beide heren hebben ons ook deze keer keurig geholpen. Vanuit het hoofdkantoor geleverde service was ondermaats, ongeïnteresseerd gedrag, niet klantenservice waardig.

• Montage traject
  • Nakomen levertijd N.v.t.
  • Kwaliteit Product(en) N.v.t.

Geweldig bedrijf

Prima mensen welke nieuwe kozijnen plaatsten aan de voorzijde. Correcte en nette werklui. Geweldig.

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Overige

Van begin tot eind top!

Vanaf het adviesgesprek, bestellen en uiteindelijk plaatsen is het tot volle tevredenheid verlopen. Wij zijn zeer tevreden!

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Accessoires

Prima kwaliteit!

1. Het proces van aan- en verkoop: Goede ervaring met op 't Hoog ramen, met name met Hans Nijssen, die ons vanaf het begin heeft begeleid en waar we heel prettig en effectief contact mee hadden. De kozijnen, deuren en ramen zijn van heel goede en degelijke kwaliteit, daarom durfden we het ook aan ons hele huis te voorzien van nieuwe kozijnen, ramen, voor- en achterdeur. Was een stevig kostenplaatsje maar dan heb je ook super kwaliteit. 2. Het leveren en plaatsen: De levering ging vlot en volgens planning. De twee mannen die het plaatsen voor hun rekening namen, zijn vakmannen. Aardig en vakkundig. Het proces duurde in totaal 2 weken, en halverwege was er twijfel of dit ook in die twee weken haalbaar zou zijn, daarom werd er vanuit Op 't Hoog tijdelijk 2 dagen extra mankracht ingezet, waardoor het precies op tijd klaar was. n.b. wat we ons vooraf minder goed gerealiseerd hadden, was dat het plaatsen m.n. vanwege het boren, zagen en uitslijpen van de oude kozijnen (allemaal hardhout), veel stof en troep in het huis geeft die 2 weken. Dus het goed afdekken van de vloeren en meubels en stuclopers gebruiken, is zeer raadzaam. Dat scheelt veel schoonmaakwerk achteraf!

• Bestelde product(en): Kozijn(en), Deur(en), Dakkapel(en), Gevelbekleding
  • Klant via: Showroom Moergestel

vakmensen die snel en prettig werken

er word een grote container op de oprit geplaatst, alle het afval gaat daarin. ze werken snel en netjes, problemen worden besproken en opgelost, uiteindelijk word de dagproductie opgeleverd en uitgelegd.

• Klant via: Webshop

de Sonman 32

5066 GJ Moergestel

0800 0047

Over Ramenfabriek op 't Hoog

Ramenfabriek op 't Hoog heeft de ontwikkeling en fabricage van kunststof kozijnen vanaf begin 1986 meegemaakt en mag zich met recht al jaren de best beoordeelde kozijnleverancier van Nederland noemen! Door de ruime keuze in specifieke vormen, verschillende verbindingen en kleurcombinaties, kunnen zij u altijd dat type kunststof kozijn bieden wat het beste bij uw woning past. Bezoek één van onze showrooms of kijk voor meer informatie op: