Ondanks drukte zeer goed geholpen en er werd goed meegedacht om tot goede oplossingen te komen! We zijn zeer tevreden en komen zeker terug!
Bij Jacky en Brain is mijn auto in deskundige handen. Daarnaast nemen ze ook de tijd voor een praatje.
Komen al jaren bij deze garage. Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede service. Gewoon een prima garage zeer aan te bevelen.
Prettige service
Zeer goede service.
Al klant vanaf 1988 dat zegt genoeg!
Al jaren tevreden over het onderhoud aan de auto. Wordt tijdig geïnformeerd over aankomende kosten.
Ben zeer tevreden hoe ik als Opel rijdster op de hoogte wordt gehouden om veilig te blijven rijden.!Vakkundig en vriendelijk geholpen, altijd. Komt bij mij dus ook betrouwbaar over!
Duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden en zeker ook naar de volgende beurten toe. Je weet wat er komen gaat.
Prima communicatie, goede prijs-kwaliteit verhouding, snel en vakkundig.
Transparant, voelt goed en vertrouwd! Denken graag met je mee! Dit is de garage voor jou auto in mijn optiek. Tot de volgende keer.
fijn dat ik tussendoor terecht kon
Brian een echte top monteur die alles op tijd en vak gebonden te werk gaat. Klantvriendelijkheid is 100%
Mijn ervaring was super goed. Goede communicatie en de werknemers zijn erg vriendelijk. Er wordt super goed met je mee gedacht. Geen garage waar je je auto in levert en aan de andere kant er weer uit komt met een rekening die je niet snapt.
Zie hiervoor
Ik kom er graag is wel duur maar alles wordt goed geregeld. Ik ben al 20 jaar klant bij garage Hieltjes
De vakmensen geven informatie over aanstaande reparaties die er toe doen. Er worden geen onnodige reparaties uitgevoerd. Men neemt tijd voor vragen en antwoord.
Je wordt zeer vriendelijk verwelkomd . Ze nemen de tijd voor je en je krijgt een eerlijk deskundig advies. Monteur praat met passie over autotechniek. Denkt aan dingen waar menig autogarage niet aan zou denken . Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces van een reparatie aan de hand van foto's en filmpjes, Het geeft veel vertrouwen. En je houd er een goed gevoel aan over. Kortom ik been zeer tevreden in alle opzichten.
Wegens een defect aan mijn auto ben ik bij deze garage terecht gekomen. De garage is vanaf het begin eerlijk, reëel en meedenkend geweest.
Top geholpen door Bryan
Ik ben erg hoed geholpen bij het vinden van een nieuwe auto voor een niet al te hoge prijs.
Eerlijk advies en adequate probleemoplossing
Ik word altijd erg vriendelijk en kundig geholpen bij autobedrijf Hieltjes. Omdat het een klein familiebedrijf is, ben je geen nummertje. Bryan en Jackie zijn altijd bereid om net even dat stapje extra te zetten. Kortom, top service!
Mooie nette auto gekocht alles tot in de puntjes geregeld. Klasse mannen !!!
Rijksweg-West 92
6842 BE Arnhem