Vriendelijke medewerkers. Ik ben blij met deze garage
Je word altijd netjes geholpen en ze nemen de tijd voor je. Afspraken die gemaakt waren zijn ook altijd nagekomen.
Ik ben geen klant, maar ze hebben mij gelijk geholpen met het vervangen van een voorlamp.
Fijne en deskundige mensen bij Hieltjes.
Goed geholpen
Alles wordt goed uitgelegd en aangepakt je merkt echt dat je met vakmensen te maken hebt !
Fijne mensen met kennis voor het vak. Gastvrij en goede service. Geven je duidelijk en goede raad bij het kopen en onderhouden van je auto.
Altijd netjes geholpen, goede kennis van zaken en ze geven alle details over een uitgevoerde reparatie, dat kan alleen maar gewaardeerd worden. Vriendelijke mensen, je bent altijd welkom en de koffie is goed
Bij Hieltjes ben je geen nummer, maar zijn je auto en jijzelf bekend. Snelle en goede service voor een goede prijs.
Na lange tijd lease te hebben gereden was het tijd om er zelf eentje aan te schaffen. We werden snel geholpen en we kregen alle tijd. De auto is perfect afgeleverd. Voor zover dat mogelijke is bij een 2e hands auto. Grote beurt en keuring bij aflevering. Helemaal top. Hartelijk dank.
Vakgarage. Heel goede service. Nemen de tijd voor je. Een grote pluim.
Ben hartstikke fijn geholpen. Goede uitleg van wat er gedaan is en wat ik bij een volgende APK kan verwachten.
Duidelijkheid, meedenken en toekomst gericht adviseren
Vriendelijke en prima service
De mensen bij Vakgarage Hieltjes leveren kwaliteit, denken mee, zijn eerlijk en sociaal. Een betrouwbare vertrouwde basis voor je het onderhoud van je auto.
Ik ben na Vakgarage Hieltjes gegaan om de koelvloeistoff pomp van mijn auto te laten repareren. Bryan was erg aardig en deskundig.
Bryan is kundig streeft perfectie na. Adviseert goed
Al jaren ben ik klant. En ben uiterst tevreden. Mocht er iets zijn aan de auto, zij staan altijd klaar om het op te lossen.Heb inmiddels mijn zesde auto bij dit bedrijf gekocht.
Wordt op tijd gebeld als er nog meer gebreken zijn aan de auto.
Mijn auto rijdt fantastisch dus moet het een goede monteur zijn geweest die alles heeft nagekeken en vervangen( wat nodig was). Een auto is kostbaar maar ik heb niet het gevoel dat ik "getild" ben.
De garage is vakkundig en is transparant in zaken die ze op pakken. Tussentijds contact en het meedenken in oplossingen is uitstekend. Daarnaast nemen ze de tijd om e.e.a. uit te leggen. Kortom een vakgarage om aan te bevelen.
Was op zoek naar een aankoopkeuring en ben snel en vakkundig geholpen. Ik was op deze wijze goed voorbereid op de aankoop. Ik ben inmiddels overgegaan tot aankoop en laat mijn nieuwe auto (BMW) voortaan onderhouden bij vakgarage Hieltjes.
Onze auto had een storing en is gelijk werk van gemaakt. Leen auto gekregen en de zelfde dag was de auto al klaar. Top service en fijne mensen.
Tevreden
vriendelijk en snel geholpen