Top service en kwaliteit!

Ik kom al jaren bij vakgarage hieltjes, mijn ervaringen met de autobedrijf zijn altijd soepel verlopen en top.Klantvriendelijkheid staat op nr1 bij dit bedrijf, en ze weten waar ze het over hebben en zijn altijd erg behulpzaam.

• Faciliteiten wachtruimte

5 Sterren dik verdiend door Vakgarage Hieltjes na aankoop van onze "nieuwe" Opel Astra Sports Tourer. Na een prettig verkoopgesprek en proefrit besloten de auto te kopen. Bryan beloofde de auto goed en volledig onderhouden af te leveren en tijdens dit proces hield hij me via whatsapp met foto's en uitleg steeds op de hoogte wat hij had vervangen, ik vond dit erg prettig en zeer betrouwbaar overkomen! Vanmorgen de auto opgehaald met een goed gevoel in de wetenschap dat ik (minstens) de komende 15000km onbezorgd rond kan rijden en het vertrouwen hebben dat mocht er iets mankeren dat het dan netjes opgelost zal worden. Ik ben blij dat ik bij Hieltjes terecht ben gekomen en kan ze dus van harte aanbevelen.

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Volledige informatie over status auto

Bij de koop duidelijk aangegeven wat eigenlijk aan regulier onderhoud nodig was. Vervolgens met fotos via de app op de hoogte gehouden van voortgang

tevreden en betrouwbaar

prettige omgang met bedrijfseigenaar, die tevens ook monteur is. Wordt keurig op de hoogte gebracht van de noodzakelijke of optionele onderhoudswerkzaamheden. Prettig direct en persoonlijk contact via whatsapp met foto's, waardoor je het gevoel hebt betrokken te worden in de werkzaamheden, en krijg je snel een vertrouwensband.

Top service

• Faciliteiten wachtruimte

Top service, aardig personeel en auto weer snel gemaakt.

Fijn bedrijf, aardig personeel en werd snel geholpen. De persoonlijke benadering en aandacht voor mijn auto wordt gewaardeerd.

• Faciliteiten wachtruimte

Heel erg kundige en nauwkeurige service

Ik kwam daar voor een aankoopkeuring. Ik ben heel erg tevreden over de informatieve aanpak, oog voor detail, service, enthousiasme en uiteindelijk het opgemaakte rapport.

• Faciliteiten wachtruimte

Al bijna 20 jaar word ik snel en goed geholpen bij de koop en onderhoud van mijn auto's. Ook bij technische probleempjes tussen de onderhoudsbeurten door. Bedankt Jacky en Brian!

• Faciliteiten wachtruimte

Nette garage, fijn en snel geholpen.

Vorige week een Opel Zafira gekocht hier. Vriendelijk geholpen, auto mocht ook op de brug voor inspectie en een klein puntje wat we vonden werd snel en netjes opgelost. Transparante communicatie is erg fijn.

• Locatie N.v.t.

Uitmuntend

Ben al jaren klant bij Vakgarage Hieltjes. Goede service, vriendelijk personeel en altijd goed geholpen.

Goed geholpen

Goed geholpen Goed advies Vriendelijk

Uitstekende en snelle service

Bryan als garage-eigenaar is erg vriendelijk en als je wilt legt hij duidelijk uit wat er met de auto aan de hand is en hoe het opgelost kan worden. Tijdens een onderhoudsbeurt houdt hij je op de hoogte van wat er aan bijkomende handelingen uitgevoerd zouden moeten worden, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Ook voor kleine dingen tussendoor kan je bij hem en zijn team binnenlopen. Al met al een erg prettige garage waar ik met vol vertrouwen mijn auto achterlaat.

• Faciliteiten wachtruimte

Altijd goed kundig onderhoud en probleemanalyse

• Faciliteiten wachtruimte

Snel geholpen, veel kennis in huis, prima allemaal.

• Faciliteiten wachtruimte

Goede prijs-kwaliteitverhouding, goed en plezierig geholpen.

Zeer goede service en vakmanschap. De auto was snel gereed en helemaal tiptop in orde.

Top garage

Goede service,betrouwbaar en vriendelijk.

Betrouwbaar en service gericht

Als vaste klant kom ik er al meer dan 20 jaar en hebben onze bedrijf en prive auto's in onderhoud tot volle tevredenheid. We kopen er ook onze auto's aan Ook als het druk is is men flexibel

geweldig

prima, snelle service, met een hele goede uitgebreide uitleg.

Vriendelijke en snelle service

Door verhuizing was ik helemaal keuring APK vergeten, er kwam een brief door de deur vanuit Vakgarage Hieltjes en met hen contact opgenomen. Uiterst aardige medewerker die direct ging kijken naar een plek in de al reeds volle agenda. Ik voelde mij erg geholpen hiermee! De uitleen- fiets bleek ook van hoge kwaliteit te zijn en alles is nog op tijd goed gekomen waarvan dank! Ik zal deze garage zeker aanbevelen!

Uitstekende service

Super tevreden met de service. Heel klantvriendelijk, echt een aanrader voor een ieder. TOP AUTO

Vlotte service

Zoals gewoonlijk

Aanrader!

In onze zoektocht naar een "nieuwe" auto zijn we heel prettig en eerlijk geadviseerd. Bryan vertelde vol passie over zijn werk, keuzes en de occasions waar we voor kwamen. Hierdoor tot een weloverwogen keuze kunnen komen en uiteindelijk aan kunnen schaffen. Tijdens het koopproces heel fijn op de hoogte gehouden en meegenomen in alle stappen. En als kers op de taart een mooie strik op de auto bij het ophalen :) Wij kunnen iedereen deze VAKgarage aanraden.

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Grondig, eerlijk en goede kwaliteit

Na een jarenlange zoektocht naar een eerlijke garage, toevallig bij Hieltjes terecht gekomen. Grondig gekeken naar de auto en uitstekende service verleent.

• Faciliteiten wachtruimte

Ben al lang klant bij deze garage en nooit problemen gehad

Prima garage.

Al 35 jaar ‘mijn’ garage tot volle tevredenheid