Kom er al jaren en ben nog steeds en ben nog steeds een tevreden klant
Ik ben al vele jaren klant bij Hieltjes en ben nog nooit terleur gesteld op welke manier dan ook.
Auto voor APK en grote beurt gebracht. Zoals ook de eerdere contacten weer uitstekend verlopen
Deskundige en vakbekwame mensen die je en goede service en ff de tijd voor je nemen
De monteur was vriendelijk en gaf mij goed advies en behulpzaam
Onderhoud auto uitstekend geen klachten
Vakmensen met verstand van zaken! Eerlijk en transparant. Er wordt met je meegedacht en overlegd. Een erg prettige manier van samenwerken! Wij hebben beide auto’s hier in onderhoud, zou het aan niemand anders willen toe vertrouwen. Fijn om zo’n garage in de buurt te hebben! Tot de volgende keer!
Ik ben geweldig door Bryan geholpen. Ik kon mijn auto, nadat ik op vrijdag gebeld had meteen op maandag mijn auto brengen voor het vervangen van o.a. een distributieriem en ik kon mijn auto zelfs 's avonds al ophalen. Kreeg in eerste instantie keurig een leenfiets mee om naar mijn werk te gaan en omdat mijn auto eigenlijk pas op dinsdag of woensdag klaar zou zijn, kreeg ik ook nog een leenauto mee, omdat mijn vrouw die op dinsdag dringend nodig had. Ik was bovendien een stuk goedkoper uit dan bij Opel garage Wassink in Arnhem. Kortom ik ben zeer tevreden over vakgarage Hieltjes en wil bij deze Bryan nogmaals bedanken voor de snelle afhandeling en de prettige manier waarop hij mij te woord heeft gestaan.
Vlotte uitvoering van de jaarbeurt en prima advies voor de uitvoering van reparaties.
Als klant heb je persoonlijk contact met de mensen daar en nemen de tijd om uit te leggen wat er gaat gebeuren.
Goede service en vakkundig personeel zodat je weet waar je op aan kan en niet voor verrassingen komt te staan.
Idem
Men neemt de tijd over de service, je krijgt allerlei informatie en advies.
Een hele fijne garage met mensen die met je meedenken en de tijd voor je nemen. Duidelijke communicatie en uitstekende dienstverlening. Een aanrader!
Altijd vriendelijk. Goede service. Prettige garage
De Mini voor onderhoud en APK naar Hieltjes gebracht Wordt netjes van te voren besproken wat er gedaan moet worden Wordt netjes op de hoogte gehouden wat aan de auto gedaan is en bericht als de auto klaar is Als je vragen hebt over iets met de auto dan wordt het door Bryan altijd uitgebreid uitgelegd Voor ons een fijne garage
mijn oudere auto voor een beurt, APK en banden naar garage gebracht. Accu is ook vervangen na doormeting na telefonisch overleg kreeg na afloop nog wat app jes met filmpjes en een foto wat ze gedaan hadden, heel attent. ook voorin de matten gestofzuigd, lag idd veel zand.
Transparant, snel en vriendelijk
vakkundig, klantgericht, toegankelijk, prijsbewust, serviceverlenend, integer
n.v.t.
Vriendelijke service met een eerlijk verhaal Eerste keer hier een APK + Onderhoudsbeurt en de prijs was naar mijn idee redelijk. Punten voor eventueel volgend jaar worden netjes benoemd
Top gargage weet hoe je service moet verlenen.
Ik ben zeer tevreden over behandeling
Wordt altijd goed gejolpen krijg zo nodig nog tips mee voor onderhoud