olie lekkage, opgelost lekt niet meer.
30 September 2026
Ed
Laden reviews...
217 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 847 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het team om duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en eerlijke beoordelingen. De service is betrouwbaar met snelle afhandeling en transparante prijsopgaven. Reviewers waarderen dat naar hen geluisterd wordt en dat opties uitgelegd worden. Al met al zorgt de ervaring voor vertrouwen en terugkerende bezoeken.
olie lekkage, opgelost lekt niet meer.
30 September 2026
Ed
Arnhem
Altijd gelijk geholpen , niks is te veel super garage .
28 September 2026
Diane
Arnhem
prima service, vakkundige reparatie, goede prijs-kwaliteit verhouding
26 September 2026
Bing
Arnhem
We worden door het team altijd goed en netjes geholpen, fijne mensen en goede service!
24 September 2026
DACON
Goede service, vriendelijke mensen
23 September 2026
Gabriëlle
Arnhem
Ze nemen de tijd voor je zijn eerlijk en oprecht.
22 September 2026
Mike
Arnhem
Altijd goede service met vriendelijke medewerkers.
21 September 2026
Hans
Arnhem
Mijn Ford Fiësta van 11 jaar oud (72.000 km), nooit problemen, jaarlijks een onderhoudsbeurt, had vlgs het onderhoudsschema een nieuwe distributieriem nodig. Een hele operatie, waarvoor ik Vakgarage Hieltjes benaderde, op loopafstand van mijn huis. De receptie zorgde voor een vriendelijke, efficiënte intake, gaf de benodigde informatie, bood een huurauto of gratis fiets aan, en ik kon binnen enkele dagen terecht. Tijdens de “operatie” bleek de remvloeistof ernstig verouderd: ik kreeg een filmpje per app, alle lampjes op meetapparatuur schoten op rood. Een pagina info van de ANWB over de risico’s hiervan, en de vraag of de monteur dit zou verhelpen, met globale prijsopgave. Grààg!!! Ook ontving ik die dag enkele foto’s van de operatie waarop ik zag dat de motor grotendeels was ontmanteld, en grondig was schoongemaakt. Zonder, daarna met distributieriem. De volgende middag kon ik de auto, zoals afgesproken, gaan ophalen. Ik kreeg nog een gedetailleerde toelichting op de werkzaamheden en de rekening, die conform de opgaven was. Vakmanschap, heldere uitleg, transparante en gedetailleerde rekening, heel klantgericht: deze garage kan ik warm aanbevelen!
21 September 2026
Virginie
Goede communicatie qua afspraken
20 September 2026
Ivo
Arnhem
Goede service bij de jaarlijkse controle.
19 September 2026
Marcel
Zeer service gericht.
Beveelt niet aan
18 September 2026
Hennie
Arnhem
Verstand van zaken, duidelijk wat er gedaan moet worden en gedaan is
15 September 2026
Marcel
Elden
Prima ervaring met hun
14 September 2026
Frans
Arnhem
Het komt altijd goed, ongeacht probleem/ situatie. Of je nou een auto komt kopen of puur garage werk. Zoek jij een deskundige vakgarage waarbij een 100% tevredenheid garantie centraal staat? Dan houd je zoektocht hierbij op.
Thor Buma
Arnhem
Zo klantvriendelijk en eerlijk advies mocht er iets met je auto aan de hand zijn. Een top garage
Adelien
Heerde
goed ontvangen duidelijke uitleg
Rene
Huissen
Gewoon mensen die weten wat ze doen en zeer gedreven zijn om hey beste eruit te halen. Top garage
2 September 2026
Dennis
Angeren
Vriendelijk en je wordt snel geholpen. Krijgt goede en duidelijke uitleg wat er moet gebeuren en houden je op de hoogte. Denken mee.
31 August 2026
Yvonne
Arnhem
Houden zich prima aan hun afspraken. Informeren je tijdens het onderhoud. Vooraf alles goed doorgenomen en uitgelegd. Zeer betrouwbaar.
Hans
Toppers
Jeroen
Arnhe
Doen echt heel netjes hun werk, goede comment en ze houden de prijs heel keurig.
ZvN
Huissen
Een fijne en eerlijke garage. Ze hebben goed hun best gedaan om een lastige storing aan mijn auto op te sporen en te repareren. De auto rijdt weer soepel. Zeker een aanrader.
28 August 2026
Masi
Arnhem
Fijne garage.. beveel ik van harte aan.
27 August 2026
Petra
Arnhem
Goed geholpen door de werknemers van garage Hieltjes!!
25 August 2026
Jacqueline
Arnhem
Fijne garage, helder, vakkundig en goed communiceert.
24 August 2026
Nanouk