Laden reviews...
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het team om duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en eerlijke beoordelingen. De service is betrouwbaar met snelle afhandeling en transparante prijsopgaven. Reviewers waarderen dat naar hen geluisterd wordt en dat opties uitgelegd worden. Al met al zorgt de ervaring voor vertrouwen en terugkerende bezoeken.
Wederom geweldig geholpen bij Vakgarage Hieltjes. Het contract verloopt soepel en ze denken goed mee met de klant.
17 July 2026
Michell
Bemmel
Vakgarage Hieltjes is goed te bereiken en een tijdige afspraak is meestal goed in te passen. De garagemedewerkers werken voortvarend en precies. Ook lastige klusjes met electronica worden snel onderkend en opgelost. Mijn vertrouwen dat ze het nodige doen en rekening houden met de kosten zijn ze helemaal waard. Bijna ieder bezoek heeft de garage een goede tip of iets voor me uitgezocht.
16 July 2026
Frans
Fijne garage en mensen.
16 July 2026
Jan
Arnhem
Altijd behulpzaam en communicatief. Denken mee en zijn nooit te beroerd iets tussendoor te doen. Top service!
15 July 2026
Frederik
Arnhem
Nuchtere analyse, en bekwame oplossing!
15 July 2026
Marcel Linneweever
Elden
Auto in de ochtend gebracht. Voortgang via whatsapp ontvangen. Goed geregeld!
13 July 2026
A.K
Arnhem
Onlangs heb ik een Volkswagen Tiguan Allspace bij deze toppers aangeschaft, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben! Door mijn drukke planning en de afstand (ik kom uit Rijswijk, ZH) heeft Bryan zelfs op zijn vrije zaterdagavond tijd voor mij vrijgemaakt, zodat ik de auto kon bezichtigen en een proefrit kon maken. Dat zegt voor mij alles over de service. Hij heeft alle tijd genomen om de auto rustig en tot in de kleinste details uit te leggen. Je merkt echt dat klanttevredenheid hier op nummer één staat. Ook bij het ophalen van de auto was de service top. Bryan heeft mij persoonlijk opgehaald van het station, zodat ik mijn auto gemakkelijk kon meenemen. Dat zijn van die kleine dingen die het verschil maken en laten zien dat er echt met de klant wordt meegedacht. Daarnaast heb ik gekozen voor het volledige ontzorgpakket, en dat kan ik iedereen van harte aanbevelen. Alles wat aan de auto gedaan of vervangen moest worden, is ook daadwerkelijk uitgevoerd. Zelfs bij onderdelen waar twijfel over kon bestaan, zoals de accu en de ruitenwissers, is niet bezuinigd. Dat geeft enorm veel vertrouwen. De communicatie was prettig, eerlijk en transparant. Afspraken worden nagekomen en je merkt dat kwaliteit hier belangrijker is dan snel verkopen. Bryan en het hele team, bedankt voor de uitstekende service. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto en zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen!
13 July 2026
Khalid Achaaboune
Rijswijk ZH
Nagekomen afspraken zijn uitgevoerd.
9 July 2026
Jules
Arnhem
Ik had een probleem met de compressor dat vlot en kundig is opgelost en voor een prima prijs. Met 4 nieuwe banden erbij kan ik er weer tegenaan
8 July 2026
Bernd
Cothen
Vriendelijk personeel ze houden zich aan de afspraak.
30 June 2026
Hennie
Arnhem
Goed geholpen en snelle service.
29 June 2026
Angelique
Arnhem
Vriendelijk, duidelijk, afstemming met klant voor reparatie en vakkundig
29 June 2026
Lidian
ARNHEM
Goede en duidelijke hulp gekregen bij de inspectie van mijn auto en erg behulpzaam en vriendelijk personeel.
27 June 2026
Menno
Oss
Vakmensen die tijd voor je nemen om jouw veilig te laten rijden
21 June 2026
Richard
Huissen
Altijd goede service,klantvriendelijk,meedenken met de klant
20 June 2026
Rene
Altijd correct en snel
18 June 2026
Axel
Arnhem
Communicatie prima. Afspraken nagekomen.
17 June 2026
Paul
Arnhem
Had maandag een motormanagement storing in me auto en werd binnen een dag geholpen ben daar super blij mee.ze zijn erg vriendelijk en professioneel raad hun iedereen aan
Richard
Arnhem
Goed geholpen en super klantvriendelijk
Dirk
Arnhem
Ondanks de drukte werd ik snel geholpen en was de auto snel gerepareerd. Vriendelijke en vakkundig personeel.
Francisca
Arnhem
Fijne mensen en erg goede service. Prijs kwaliteit is goed. ondersteuning en communicatie ook heel prettig.
11 June 2026
Shayne
Arnhem
Vriendelijke mensen. Duidelijkheid vooraf wat betreft de kosten is erg fijn. Goed onderhoud.
10 June 2026
Desiree
Arnhem
Duidelijke uitleg over wat er moest gebeuren. Gelijk uitgevoerd en fijn geholpen.
9 June 2026
Marjolein
Meedenkend, fijne samenwerking.
8 June 2026
A.k
Arnhem
Ik heb hier mijn auto voor de eerste keer heen gebracht (blauwe Golf 7.5), ik was zeer tevreden over de service en de open communicatie. Dit gaat mijn vaste garage voor onderhoud worden.
6 June 2026
Charly Wanrooij