Ik wordt altijd zeer goed behandeld met ook uitstekende service voel mij ook altijd welkom,niets is teveel,problemen worden zeer goed onderzocht met altijd een tevreden resultaat.
Recent een auto gekocht bij Vakgarage Hieltjes en ik ben zeer tevreden! Vriendelijke en deskundige service, duidelijke communicatie en de auto is snel en in topstaat afgeleverd.
De auto voor een apk en kleine beurt weggebracht, alles super nagekeken en geregeld voor een betaalbare prijs.
De (toch wel alleen maar) mannen van Vakgarage Hieltjes denken altijd heel goed mee bij reparaties e.d. en zullen nooit overbodige aanpassingen doen. Prettig en zeer vakbekwaam !
Vakkundig personeel wat altijd de tijd neemt om je uitleg te geven. Altijd eerst overleg over werkzaamheden en kosten waarbij ze met je meedenken.
Vakgarage Hieltjes heeft een oliewissel uitgevoerd en een ABS sensor vervangen. Gedurende de werkzaamheden ben ik netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.
Vriendelijk en goede service
Bryan en zijn team zijn altijd professioneel en denken met je mee. Altijd een kloppend advies en prijs.
Gelukkig zijn er ook nog garage bedrijven waar het wel een feestje is om auto’s te kopen en onderhoud uit voeren. Super klantvriendelijk en afspraak is afspraak. Toppers!
Goede uitleg wat er voor onder(houdkosten) uitgevoerd moet worden en wat voor vervanging op termijn belangrijk is.
Hier wordt goed meegedacht door vakmensen.
Altijd prettig en goed geholpen! Topgarage!!
Zoals altijd de betrokkenheid en oog voor financiele kosten wordt er helder gecommunicxeerd. Voel mij echt een fam van de Vakgarage.
Snelle service, duidelijke communicatie.
Het is voor mij 60 km rijden om mijn auto te laten onderhouden bij Hieltjes, maar dat heb ik er graag voor over. Ze behandelen mijn auto alsof het hun eigen auto is
Vakkundig geholpen
Altijd snel een afspraak en oplossing
Ik kom voor een kapotte lamp en ze helpen meteen. Dat is klantenservice.
We kwamen binnen en na een goed gesprek met Bryan, voelden we ons direct thuis. Bij deze garage weet je dat je goe wordt geholpen en dat je de juiste kosten in rekening gebracht krijgt, niet teveel maar ook niet te weinig.
Al diverse werkzaamheden naar tevredenheid laten uitvoeren bij deze garage. Vooraf duidelijke communicatie over het kostenplaatje. Werkzaamheden vakkundig uitgevoerd.
Zoals altijd ben ik super snel geholpen. Ik was opzoek naar een nieuwe auto en heb uitstekend advies gekregen van Bryan. Super blij met mijn aankoop en zal hier ook voor altijd terug blijven komen!
heel goed
Prima.