Atelierweg 8 C
6562AS Groesbeek
Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Wij weten dat service voor onze klanten belangrijk is. Uw mobiliteit is ons doel. Autoservice Mus, een bedrijf waar service nog gewoon is. U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en APK voor alle merken auto's en bussen. Bandenservice Bij Autoservice Mus kunt u terecht voor montage van nieuwe en gebruikte banden. Daarnaast verzorgen wij voor u de bandenwissel, eventuele opslag van uw zomer-/winterbanden en bandreparatie en uitlijnen. Uitlijnen Om uw banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Problemen met de uitlijning krijgt u bijvoorbeeld wanneer u een een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt. Aircoservice Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren. Tijdens de aircoservice kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. Neem met ons contact op voor meer informatie of kom gewoon even langs.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.