Altijd goede service , snelle service en vriendelijk behandeld! Al met al top!
Altijd vriendelijk, behulpzaam en kennis/klantgericht!
Prima service, 2 x per jaar bandenwissel, goede opslag en advies.
Altijd met een goed gevoel naar Auto Service Mus. Zeer betrouwbaar en altijd goed.
Goede service, doen wat ze zeggen
Ze maken altijd even tijd en zijn super proffesioneel
Deskundig, goede adviezen , klantvriendelijk
Wij zijn Altijd blij.
Uiterst kundig en secuur Prima werk en service
Geweldige service klantvriendelijk, een echte aanrader
Alle vertrouwen in autosevice Mus. Is eerlijk en staat voor kwaliteit. En worstenbroodjes maak je hem altijd blij mee. Haha. En voor de klanten staat altijd een kopje koffie of thee klaar. Aanrader dus.
Netjes geregeld. Alles volgens afspraak. Marco bedankt!
Kom al enkele jaren bij Mus. Altijd eerlijk advies, snelle reparatie en vriendelijk.
Staan altijd vriendelijk voor je klaar. Niet-Aziaten teveel gevraagd bij ze. En zeer betaalbaar.
Net bedrijf, snelle service
Alleen maar goed.
Op en top vakman en hele goede service!
Vaste klant en zeer tevreden over het geleverde werk. Eerlijk en vertrouwd!
Top garage
Top service en vriendelijk personeel
Altijd goed,altijd service. No nonsens goede garage.
Wanneer er een probleem is met de auto, kan ik de auto vrijwel direct brengen. Ik krijg een leenauto mee, erg fijn dat hier geen extra kosten aan zijn verbonden. De auto wordt altijd keurig gemaakt en schoon afgeleverd!
Bijzonder vriendelijk, goede kwaliteit en een lage prijs. Kortom: geweldig!
Ga zo door
Atelierweg 8 C
6562AS Groesbeek
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.