Top service

Ik ben ontzettend tevreden over Max Badkamers! Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en werd er echt geluisterd naar mijn wensen. Het team dacht actief mee, gaf waardevol advies en bood creatieve oplossingen waar ik zelf nooit op was gekomen. De kwaliteit van de materialen is top en je merkt dat er oog is voor detail – alles straalt vakmanschap uit. De installatie verliep soepel, netjes en binnen de afgesproken tijd. Wat mij vooral opviel was de open communicatie: ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang en er waren geen verrassingen achteraf. Mijn nieuwe badkamer is precies geworden zoals ik had gehoopt: modern, praktisch en een plek waar ik elke dag van geniet. Max Badkamers weet hoe ze van een huis een thuis maken. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en service met een glimlach!

Onze ervaring

Onze ervaring met Max Badkamers was zeer positief. Tijdens de montage kwamen we een paar kleine problemen tegen, maar deze werden direct en zonder gedoe opgelost. Dat gaf ons veel vertrouwen. De communicatie was duidelijk, de service vriendelijk en de afwerking netjes. Juist omdat er zo goed en snel werd gehandeld bij de puntjes die aandacht nodig hadden, zijn we erg tevreden over het eindresultaat. Wij kunnen Max Badkamers van harte aanbevelen!

Zeer fijne afhandeling

Wij hebben onlangs een badkamer gekocht bij Max Badkamers en zijn ontzettend tevreden over het hele traject – van aankoop tot montage. De verkoop verliep prettig: er werd goed meegedacht met onze wensen en budget, zonder opdringerigheid. Alles werd duidelijk uitgelegd, inclusief planning en kosten. Ook de communicatie tussendoor was helder en snel. De levering en montage zijn keurig verlopen. De monteurs werkten netjes, waren vriendelijk en professioneel, en zorgden ervoor dat alles tot in detail goed werd afgewerkt. Na afloop werd de ruimte schoon en opgeruimd achtergelaten, wat we erg waardeerden. Kortom: een fijne ervaring van begin tot eind. Wij raden Max Badkamers zeker aan voor wie op zoek is naar kwaliteit en goede service!

Aanrader

Max Badkamers levert uitstekende kwaliteit en service. Het assortiment is modern en stijlvol, met oog voor detail en duurzaamheid. Het personeel denkt goed mee en geeft professioneel advies, waardoor de keuze eenvoudig wordt. De levering en plaatsing verliepen netjes en volgens afspraak. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een mooie, betrouwbare badkamer!

Goed advies

We waren al een tijd aan het denken om onze toilet aan te pakken alleen 3 weken in puin te zitten zagen wij niet zitten. Na wat googlen kwamen we bij Max Badkamers uit. Thuis hebben we goed advies gehad. Binnen 4 weken kwamen de monteurs. 1,5 dag later en wij hebben een hele mooie wc. Heel tevreden over

Nette afwerking

Wij raden Max badkamers aan. De afwerking is heel netjes gedaan

Blij dat ik het gedaan heb!

Na maanden lange twijfel uiteindelijk toch de knoop door gehakt en wauw wat een plaatje is het geworden! Mooie kwaliteit spullen en super snelle montage. Ik raad maxbadkamers aan voor iedereen die een mooie en onderhoudsvrije badkamer wil!

Een zeer prettige bedrijf

Zeer prettige bedrijf met vakkundig personeel, en een goeie service Bedankt Max Badkamers

Geweldig eindresultaat

Zeer deskundig geholpen door de mensen van Max badkamers. De levertijd was zeer snel. Binnen 5 weken stonden we al te douchen in onze nieuwe badkamer.

Uitmuntend

Na het herseninfarct van mijn moeder hadden we dringend een aangepaste badkamer nodig, met de juiste hulpmiddelen zoals een instapdouche. Bij Maxbadkamers werden we ontzettend goed geholpen. We kregen eerlijke en vriendelijke adviezen die precies aansloten bij de situatie en er werd snel gehandeld. De keuze was groot en alles is netjes en professioneel afgewerkt. Het eindresultaat is niet alleen praktisch en veilig, maar ook mooi en comfortabel. Dankzij Maxbadkamers kan mijn moeder weer met vertrouwen en gemak gebruikmaken van de badkamer. Een geweldige service en absolute aanrader!

Topservice

Helemaal blij met mijn nieuwe badkamer en het goede advies wat ik van te voren kreeg. Echt een aanrader om je badkamer bij maxbadkamers te laten doen. Het resultaat was nog beter dan gedacht!

Top service en goede kwaliteit.

Top service en goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Heel positief

Heb hele goede ervaring gehad bij max badkamers super goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd de verkoper heeft er echt tijd voor genomen en dat vond ik heel fijn

Zeer nette advies en montage

We zijn zeer netjes geholpen door Maw badkamers. We zijn zeer tevreden over de werkwijze van ze. Wij raden Max badkamer aan

Geweldige club

Super goed advies en een geweldige ervaring bij max badkamers

“Ik ben ontzettend tevreden met de service van Max Badkamers! Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering voelde alles professioneel en klantgericht. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en samen zochten we naar de mooiste en meest praktische oplossingen. De monteurs werkten netjes, op tijd en lieten de ruimte schoon achter. De kwaliteit van de materialen is top en het eindresultaat is zelfs mooier geworden dan ik had verwacht Zeer tevreden

Boven verwachting!!

Erg prettig geholpen en geadviseerd. Eindproduct en oplevering boven verwachting!

Correcte offerte en goede afspraken

Contact met de verkoper was duidelijk en correct!

Erg goede ervaring mee, top!

Professionals

Super goed goed advies. En after sale top!

Prachtig produkt

Showroom ziet er erg goed uit en met de uitleg voor een toekomstige badkamer ben ik zeer tevreden.

Veilig douchen? Dat kan met Max.

I.v.m onze leeftijd waren we toe aan een veilige badkamer. Wij zijn heel enthousiast over het nieuwe instapbad.en dankzij Mustafa en Aziz was de klus om halfvijf gedaan. Fantastische werkers en keurig opgeruimd. Bedankt, Noortje en Pieter

Netjes en professioneel

Ik ben heel erg tevreden over mijn inloopdouche netjes afgewerkt en douchewc en ook op de juiste manier geholpen

Geweldig gemaakt.

Wij hebben een inloopdouche laten plaatsen en zijn daar zeer tevreden over. De installateurs zijn om half negen begonnen tot circa half zeven in de avond bezig geweest. Zoals er is beloofd in een dag geplaatst. Alles schoon gemaakt zelfs buiten het zaagsel op staan stofzuigeren. Dus voor ons in een woord geweldig. Zeer professioneel team geweest plus heel aardig.

Zeer zeer goed!

Op het moment van onze oriëntatie fase gebeld met Max badkamers, keurig te woord gestaan en dat gaf ons enorm vertrouwen! We hebben een afspraak gemaakt voor de inmeting aan huis. De adviseur kwam zoals afgesproken rond de klok van 9 uur, een keurige jonge man die alles heeft ingemeten en samen konden we alles uitzoeken, we kregen een op maat gemaakte offerte, wij hebben direct een akkoord gegeven. Donderdag en vrijdag hebben ze bij ons de nieuwe badkamer geplaatst! Wat een ontzettend harde werkers! Enorm! Wij zijn zo blij met onze nieuwe badkamer en gaan heel veel reclame maken! Bedankt allemaal voor het meedenken en keiharde werken!

Oosteinderweg 90

8072 PD Nunspeet

0341 - 781111

Over MAX Badkamers

MAX Welzijnswinkel is opgericht in 2014. Sinds 1 januari 2024 hebben wij ons naam aangepast naar Max Badkamers. Wij zijn begonnen als een familiebedrijf en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt. Onze visie is comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Samen met u komen we tot een mooie, comfortabele en veilige oplossing. De verandering van materialen en mogelijkheden dienen zich in een hoog tempo aan. Wij onderscheiden ons door te luisteren naar de behoefte van onze klanten. Samen met onze leveranciers proberen wij nieuwe producten te ontwikkelen die aan de vraag voldoen. Aanpassingen zorgen ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen, maar wij gaan verder dan dat. Wij zorgen ervoor dat u, wanneer u beperkingen krijgt en wellicht hulp nodig heeft, zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Dit kan soms al met kleine aanpassingen. Bij renovatie van uw badkamer kijken wij naar wat u wenst en wat er nodig is, met of zonder hulpmiddelen. Steeds meer jongeren kiezen ook voor onze producten. Wij kijken ook naar de trends van nu. Het belangrijkste is, dat u een badkamer aanschaft waar u op de korte en de lange termijn plezier van heeft. MAX maakt genieten mogelijk. Ps. alle reviews voor de datum 1-1-24 hebben betrekking op Max Welzijnswinkel. Wij verkochten toen naast badkamers ook bedden en relaxfauteuils. Alle reviews Na 1-1-24 hebben betrekking op uitsluitend Max Badkamers.