Goed en duidelijk advies en kwalitatief werk
Dit bedrijf zal ik iedereen aanraden en de volgende klus gaat zeker weer door dit bedrijf gebeuren
Zeer tevreden goede uitleg en advies van te voren en daarna een top resultaat. Nogmaals Bedankt.
Komen afspraken na, leveren echt vakwerk, en werken schoon. Zeer tevreden, aanrader!
Snel en professioneel geholpen, duidelijke communicatie en vriendelijk in de omgang
Mag de volgende keer terug komen.
Vriendelijke mannen die secuur en netjes werken. Goede kwaliteit afgeleverd en zeer flexibele instelling. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!
alles prachtig afgewerkt en altijd de afspraken nakomen,
Flexibele opstelling en goed werk.
Goed bedrijf en aardoge gasten! Goed afspraken mee te maken en als t niet kan, dan pakken we de agenda's erbij, en kijken wat we past
Kortom in enkele woorden, vakwerk, correct, uitermate net werk, zeker aan te bevelen!
Een reperatie welke nodig bleek te zijn zonder meerwerk qua uren met alleen een kleine vergoeding van materiaal uitgevoerd
Levert vakwerk en komt afspraken na.
Zeer goede kwaliteit Werken zeer bekwaam en netjes
Zie boven. Vervolg schilderwerk zal ik deze schilder benaderen.
Zeer netjes gewerkt.
Leroy komt zijn afspraken na. Hij helpt mee denken hoe bepaalde dingen opgelost kunnen worden. Extra werk is bespreekbaar en geen probleem. Hij en zijn collega werken zeer netjes. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat.
Goede schilder mooi werk geleverd zeer tevreden
* Proffesioneel * Correct * komen afspraken na * werken uitermate netjes * Prima advies en uitvoering van werkzaamheden.
Prima vaklui, die ook duidelijk zijn over hun afspraken en die ook gewoon nakomen.
Vriendelijke oprechte schilder met echte kennis van zijn vak en oog voor detail.
Zeer voorkomend, netjes, op tijd. Een echte aanrader dit schildersbedrijf.
Leroy komt zijn afspraken na, werkt netjes en levert prima werk af.
Levert uitstekende kwaliteit volgens afspraak
Prettig bedrijf dat gemaakte afspraken op een correcte wijze nakomt. Zorgvuldigheid staat voorop bij de uitvoering van het werk. De ondernemer heeft geen 9-5 mentaliteit. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Bartholemeustraat 24
6121 JJ Born
Schildersbedrijf met veel passie en liefde voor het ambacht!
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder