Very satisfied

Good service, hassle free delivery. I liked the fact I can spread payment over a period of a few years, makes it easier to buy that painting which I otherwise would not have been able to purchase.

• Province you live - London

Fast response to my questions

Asked a question via the site. It was answered correctly and Swiftly.

• Art Collection Extensive
  • Province you live - London

Best online art experience I had so far

Moreover, good service, customer oriented, great online experience. One of the few galleries that offer to pay in monthly instalments/lease construction.

• Service Good
  • Province you live - London

Superb! And friendly and good advise

The art consultants from AbrahamArt think along with you, are very friendly and offer excellent service.

No complaints

When I ordered an artwork they called me and gave some additional insights and advise which I really appreciated. Their English is so so. However, because of their extra help we made the right choice, so our next purchase will be again with AbrahamArt!

Geweldig, Servicegericht, Klantvriendelijk

Zeer vriendelijke medewerkers. Contact verloopt soepel en snel. Hebben inmiddels meerdere kunstwerken van AbrahamArt gehad, eerst huur maar intussen ook al een paar stukken aangekocht. Kortgeleden bij het inpakken voor onze verhuizing een ongelukje gehad met een van de kunstwerken waardoor het glas ernstig was beschadigd. Na telefonisch contact heb ik dit kunstwerk op mogen sturen en heeft AbrahamArt gezorgd dat het volledig en naar volle tevredenheid is gerepareerd. Dat noem ik nog eens service

• Provincie waar u woont Zuid-Holland

Vriendelijk en goed geholpen

De mensen van AbrahamArt denken goed met je mee, zijn erg vriendelijk en bieden uitstekende service.

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Geweldige samenwerking

Recentelijk zijn we verhuisd en hebben t gehele huis verbouwd en veel elementen uit de jaren dertig terug gebracht, hierbij wilde we graag schilderijen die paste bij t interieur. We zijn echt fantastisch geadviseerd. En zijn ontzettend trots hoe alles past en klopt nu .

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Extensive collection and fab service

Hi have been using the services of Abram art for the past two years, and exchanging the 5 to 6 works of arts in my house every 4 to 8 months. This allows me to discover art, and be much more adventurous in the artwork that I hang in my home. This also allows my children to discover art and extend their sense of acceptance to works they would otherwise not look favourably to. I love the saving scheme; being able to purchases a piece after a while is an amazing reward. The collection of varied and extensive. I would like to see more young and upcoming artists added in regular basis.

• Provincie waar u woont Utrecht

Geweldig!!!

Goede service en klantvriendelijk mooie galerie.

• Provincie waar u woont - België

Prettige bejegening maar erg trage communicatie

We hebben een issue met een kunstwerk wat we hebben aangehuurd (beschadiging). In de basis is de coulance/meedenken goed maar ik vind dat we steeds erg moeten ‘trekken’ aan communicatie. En het aanschaf/huurbedrag is toch echt geen sinecure (bijna 10.000.-!!)

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

In aanvang zeer goed geholpen, maar dan ....

In beginsel prima geholpen, maar als je eenmaal voldoende gespaard hebt om de kunst in bezit te krijgen dan hoor je ze niet. Ze laten je zonder enige wijze van communicatie verder sparen (ondanks tussentijds contact), waarna je kunt fluiten naar je gespaarde geld (alleen uit te geven aan kunst bij hen). Zeer teleurstellend na in eerste instantie erg positief te zijn geweest.

• Provincie waar u woont Overijssel

mooie selectie van art

Ik heb een supersnelle service mogen genieten. Ook het ruilen van kunstwerken was geen probleem. In die zin heb ik een goede ervaring met Abraham Art. Wat ik wel gemist heb is de warmte van de klantenservice. Het gevoel dat ik als klant koning ben, ongeacht of ik jeans aanheb of dat ik een chique pak traag. Van de kunstwerken heb ik onwijs genoten! Betaalbare kunst ook voor een niet steenrijke mens.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Goede service, goed concept, maar in kunststijlen voor ons te eenzijdig

Een online galerie met een goede website en daarbij ook nog twee fysieke locaties voorziet zeker in een behoefte. Evenals de mogelijkheid om te sparen voor een kunstwerk. Wij konden door een schenking een tegoed besteden bij AbrahamArt. De collectie is voor onze smaak echter te beperkt, het was moeilijk een kunstwerk te vinden dat we echt mooi vonden en in ons interieur past.

• Provincie waar u woont Overijssel

Zeer positieve ervaring

Gallery 2x bezocht de afgelopen jaren. Gevarieerde, uitgebreide collectie. Beide keren erg prettig/warm ontvangen, zonder dat er enige druk om te kopen werd uitgeoefend. Goede kennis van zaken. Prettig en oprecht geïnteresseerd personeel. Nadien proefplaatsing afgesproken en uiteindelijk ook aantal werken aangeschaft.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Zeer bevlogen mensen met passie voor kunst

Ieder bezoek aan de galerij is een bezoek meer dan waard. Altijd weer fascinerend wat voor geweldige en boeiende kunst ze geëtaleerd hebben. Het plaatsen van de kunst thuis wordt altijd naar wens en zorgvuldig verzorgd met uiterst vakmanschap.

• Provincie waar u woont Limburg

vooral niets veranderen !!

een leuke en professionele ervaring van het moment dat we de galerie zijn binnengelopen tot het moment dat de stukken aan de wand hingen / de kunstwerken op hun plaats stonden.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Goede ervaring, met een paar verbeter puntjes

Naar aanleiding van een telefonisch onderhoud werd een afspraak gemaakt om meerdere kunstwerken thuis te bekijken, maar helaas kwam de medewerker van Abraham Art maar langs met 2 kunstwerken. Gelukkig wel het juiste kunstwerk erbij wat wij wilden aanschaffen. Wat betfreft het contract / betaling van het kunstwerk vind ik dat de uitleg wel wat beter kan en wellicht op voorhand besproken kan worden. dat scheelt uiteindelijk een hoop admin en dan hoeft er niks terug gedraaid of gecorrigeerd te worden.

• Provincie waar u woont Noord-Holland

correcte beantwoording van mijn vraag

via de site een vraag gesteld, deze wordt binnen redelijke tijd correct beantwoord en in behandeling genomen.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Geen contact tussentijds over kunstwerk, wel leuke nieuwsbrief.

• Provincie waar u woont Gelderland

Hele goede service, en een goede levering

Klanttevredenheid ten top!

De dame in de zaak in Eindhoven heeft ons goed geadviseerd en echt de tijd genomen om ons te helpen. Wat erin geresulteerd heeft dat we met drie i.p.v. twee kunstwerken 'de zaak uit zijn gelopen'. En ze zijn werkelijk prachtig. De man die ze kwam ophangen heeft zijn job perfect uitgevoerd en was reuze vriendelijk. Hij heeft uiteindelijk zelfs ons trouwschilderij opgehangen. Service van de zaak. Kortom, een top bedrijf dat ik bij iedereen zou aanbevelen! Jos en Debbie

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Vriendelijke service en goede adviezen

Heel fijn geholpen in huis door adviseur die meerdere werken mee had genomen. Uiteindelijk na een maand toch gewisseld en dat was geen probleem. Nu zeer happy met een prachtige muur.

• Provincie waar u woont Gelderland

Prima afhandeling van mijn aankoop via email

• Provincie waar u woont Limburg

Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel en een uitgebreid kunst aanbod.

Wij hebben tot nu toe zeven verschillende schilderijen en/of foto's aangeschaft..

Stratumsedijk 79

5614HP Eindhoven

Over AbrahamArt

AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux. Een enorme variëteit van bekende en opkomende kunstenaars, te koop te huur en te sparen middels onze flexibele kunstuitleen. Er is een groot aanbod van top kwaliteit in hedendaagse kunst, fotografie, pop en abstract. Kom langs in het centrum van Amsterdam, Nieuwe Spiegelstraat 7 of Eindhoven, Stratumsedijk 79.