afspraken netjes nagekomen. Vriendelijke en kundige man die de schilderijen kwam hangen.

GEWELDIG !!!

Hele fijne kennismaking met abrahamart in Amsterdam Vrijblijvend kunstwerk thuis bekeken Waren gelijk verkocht Prima service en netjes Na 9 maanden gehuurd te hebben het kunstwerk van Bram Reijnders gekocht. Zelfs Bram ontmoet in z’n atelier in Eindhoven

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Zo leuk als ze je kunst ophangen, is een beleving op zich.

Elk kunstwerk is een feest in huis

Super!!

Erg vriendelijk, mega medenkend en sympathieke medewerker die het kunstwerk kwam leveren en ophangen. Wij zijn zéer tevreden.

• Provincie waar u woont Limburg

On-line een aantal kunstwerken uitgezocht. Hierop wordt een afspraak gemaakt bij je thuis en worden de kunstwerken 1 voor 1 op de plek gehouden ... zo kun je een beter beeld krijgen of het harmoniseert en past. Bij 1 kunstwerk was het meteen yesss en is meteen deskundig opgehangen. We zijn er heel blij mee en ook met de service van AbrahamArt. We betalen nu maandelijks voor dit kunstwerk. De helft gaat in het spaarpotje en de andere helft is voor de kunstuitleen. Schilderij is niet meer weg te denken en zal door ons worden aangeschaft.

Super!

Met het Pasen Artweekend zijn we op bezoek geweest in Eindhoven. We waren meteen verliefd op een aantal werken van Christiaan Lieverse. Na een paar weken zijn ze al deskundig opgehangen in ons huis. De sfeer en behulpzaamheid was erg prettig!

Professioneel en heel vriendelijk

Tijd genomen om alles goed uit te leggen, andere galerij te contacteren voor gelijkaardig kunstwerk. Alle kunstwerken tot bij mij thuis geleverd. Professionele begeleiding en zeer goed alles uitgelegd.

• Provincie waar u woont - België

Zeer goede en vriendelijke service.

• Provincie waar u woont Gelderland

Vakkundig, persoonlijk en mooie werken!

Prettige ontvangst in de galerie met veel aandacht voor de persoonlijke smaak. Ook de plaatsing is snel en vakkundig uitgevoerd.

• Provincie waar u woont - België

Super snelle en correcte duidelijke service!

• Provincie waar u woont Limburg

Goede service Ze nemen alle tijd voor je!

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Mooi kunstwerk, goed verpakt gebracht en geplaatst.

• Service Goed
  • Provincie waar u woont Overijssel

Top service

Mooie kunstwerken. Proefplaatsing was zeer succesvol. Betere indruk wat ik nu echt wilde hebben. Uiteindelijk 3 kunstwerken gehuurd.

Vriendelijkheid en service/advies

Kunst lenen is hier een bijzonder beleving: je voelt de passie voor de kunst en we zijn erg goed geholpen.

• Provincie waar u woont Noord-Holland

mooie stukken en aardige mensen

• Provincie waar u woont Gelderland

Uitstekende begeleiding en service

De ervaring met Raoul is ronduit top! Heeft duidelijk verstand van zaken en daarnaast ook welkome adviezen over wat wel en niet te doen.

prima verzorgd

alles was duidelijk en goed geregeld, geniet van beide werken.

• Service Goed

Professionele gezellige service

We hebben nu 3 werken aangekocht (na eerst een periode in huurkoop) we zijn zeer tevreden met de professionele service van de uiterst gezellige correcte medewerkers(sters). TOP SERVICE!

• Kunst Aanbod Voldoende
  • Provincie waar u woont Limburg

Een droom die werkelijkheid werd!

Super service, vriendelijkheid, goede info, kennis over de kunstenaar en werk, top levering, prachtig kunstwerk,.....

Helemaal top!

Nog steeds erg blij met mijn kunstwerk. Deze is keurig afgeleverd en opgehangen. Ik raad jullie zeker aan.

• Provincie waar u woont Utrecht

Betrokken, meedenken en servicegericht

Wij hebben een heel prettige ervaring gehad. Omdat er enige twijfel bestond over de afmetingen van het kunstwerk is men thuis persoonlijk komen kijken naar de mogelijkheden en heeft men alternatieven geboden en advies gegeven. We zijn superblij met ons kunstwerk.

Uitermate prettig!

Ervaring is kort en bondig, ik zag een werk... hing in Brabant en de dag daarop hing bij ons thuis. Heel simpel, super service (ook met ophangen), aardig behandeld.

Vakkundige en flexibele benadering

In Eindhoven heel rustig kunnen oriënteren advies was er maar zeker niet opdringerig, tegendeel. Hele fijne ontvangst. Geweldige koffie met prachtige “art” bonbons als kers op de taart. De week erna kwam Suus (van AbrahamArt uit Amsterdam) het werk thuisbrengen, maar dat was nog niet alles, heel vakkundig advies over hoe en waar op te hangen en uiteindelijk pakte zij de profi-gereedschapskist uit haar auto en begon met de voorbereidingen om het werk te plaatsen. Het hangt perfect en alles netjes opgeleverd. Een bedrijf om zeker naar terug te gaan. Veel dank dames, ga zo door!

• Provincie waar u woont Utrecht

Abraham Art een heel positieve ervaring!

Na mijn aanmelding kreeg ik vlug een heel vriendelijk contact met één van de medewerkers van de galerie, op en top klantvriendelijk, professionele uitleg, uitstekende service....... een tweetal weken later werd onze droom werkelijkheid en werd ons prachtig kunstwerk geleverd. Wij zijn supertrots dat wij nu de eigenaars zijn van een top creatie!

• Provincie waar u woont - België

Good advice and friendly service

Called AbrahamArt and received good advise. They are located in Amsterdam but sell their artworks all over the world. English is OK, not native, but could understand it.

• Would you recommend us? Yes
  • Art Collection Very extensive
  • Service Very good
  • Province you live - London

Stratumsedijk 79

5614HP Eindhoven

Over AbrahamArt

AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux. Een enorme variëteit van bekende en opkomende kunstenaars, te koop te huur en te sparen middels onze flexibele kunstuitleen. Er is een groot aanbod van top kwaliteit in hedendaagse kunst, fotografie, pop en abstract. Kom langs in het centrum van Amsterdam, Nieuwe Spiegelstraat 7 of Eindhoven, Stratumsedijk 79.