Professioneel

Ik zou niet weten wat er kan verbeterd worden. Snelheid op mails 👍🏿 , facilitering mogelijk, plaatsing thuis en niet gewoon opsturen .

• Provincie waar u woont - België

Professioneel en klantvriendelijk!

Zeker aan te raden.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Keuze uit zeer verschillende kunstwerken en stijlen

Wij hebben 2 kunstwerken aangeschaft. Afhandeling was professioneel en kundig. Zeer tevreden.

• Provincie waar u woont Gelderland

Geweldig mooie galerie met uitstekende service en uitgebreid aanbod

uitstekende voorlichting en service

Prettige ontvangst en voorlichting. Flexibele behandeling

persoonlijk en service gericht

persoonlijk, goed advies, meedenken, ruime keuze...oog voor detail... thnx voor het langsbrengen en de tips

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Ik ben heel erg blij met het kunstwerk

Zie bovenstaande opmerking

• Provincie waar u woont Zuid-Holland

Mooie collectie!

Voor ons nieuwe kantoor was dit de uitkomst! Ze komen bij je langs met verschillende opties, en zo heb je meteen een beter beeld hoe het eruit ziet dan als je alles online moet selecteren.

• Provincie waar u woont Zuid-Holland

Mooie grote galerie en professioneel advies

Hebben onlangs een William Malucu gehuurd. Ze komen gratis langs om het op te hangen. Uitstekende service

Stratumsedijk 79

5614HP Eindhoven

Over AbrahamArt

AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux. Een enorme variëteit van bekende en opkomende kunstenaars, te koop te huur en te sparen middels onze flexibele kunstuitleen. Er is een groot aanbod van top kwaliteit in hedendaagse kunst, fotografie, pop en abstract. Kom langs in het centrum van Amsterdam, Nieuwe Spiegelstraat 7 of Eindhoven, Stratumsedijk 79.