Mooie kunst van fijn bedrijf

Hier is mooie kunst verkrijgbaar voor iedere portemonnee. Als je een proef plaatsing aanvraagt reageren ze snel . Er wordt tijdens de proef plaatsing goed de tijd genomen en geadviseerd. Geen druk , geen verplichting . Stijn , die bij mij is geweest is een hele fijne aardige man . Leuke manier om te kijken of je een kunstwerk blijvend mooi vind , huren met sparen en later kopen of omruilen voor iets anders . Voor mij is dit meer dan een gewone kunstuitleen

Kundig, ervaren en klantvriendelijk

Klantgericht, meedenken en flexibel.

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Zeer prettig

Professioneel personeel, prettige omgeving. Collectie kan deels wel vernieuwd worden, zeker het oudere werk dat er al lang hangt

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Aangenaam verrast door sfeer en uitgebreide collectie

Heel relaxe sfeer. Niet opdringerig. Genoeg uitleg en vriendelijk onthaal

• Provincie waar u woont - België

Niet opdringerig, erg plezierig

Voor ons de allereerste keer dat we "echte" kunst hebben gekocht. Spontaan binnengelopen bij AbrahamArt en fatastisch begeleid door de aanwezige kanjers. Diverse kunstwerken hebben we ook thuis mogen bekijken. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een dijk van een kunstwerk waar we elke dag nog vol trots naar kijken

Super goede ervaring!!

Wat n fijne ervaring hebben wij gehad. Goede deskundige adviezen en super service.

Uitmuntende service

Uitmuntende service, uitgebreid aanbod. Zeer goede prijs kwaliteit

• Provincie waar u woont Overijssel

Bij binnenkomst in de galerie wordt je gastvrij in een informele sfeer ontvangen!

De galerie is laagdrempelig, de ontvangst, de persoonlijke aandacht en het advies heb ik als prettig ervaren. Zoals beschreven is er inderdaad en enorme variëteit aan kunstwerken, de kunst is op een dusdanige wijze ten toon gesteld, dat je in alle rust de galerie "lekker" kunt rond wandelen. Het kunstwerk wat ik gekozen heb is zeer professional en met grote precisie opgehangen door een van de medewerkers van AbrahamArt. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, en service gerichtheid!

Snel en goed!

Super!

Fantastische service

Ik ben ontzettend blij met de onlangs aangeschafte kunstwerk bij AbrahamArt. Ik heb het kunstwerk eerst een periode gehuurd en uiteindelijk -dankzij de huur en spaar constructie -besloten om het werk te kopen. Dit kan ik aan iedereen aanraden. Mijn complimenten voor de goede service in winkel (in 2017), bij ons thuis, telefonisch en per mail.

• Provincie waar u woont Zuid-Holland

Prettige service en prima selectie kunstwerken.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Prachtige kunstwerken gemaakt met speciale technieken

Op een zondagmiddag naar Amsterdam gereden om de pop up galerie van Bram Reijnders te bekijken. Leuke, niet al te grote expositie. Wat er hangt geeft een mooi beeld van wat Bram maakt. Door Teun Jansen goede uitleg gehad. Besloten om twee werken thuis te laten zien. Een werk gekozen en meteen op laten hangen. Top!

• Provincie waar u woont Gelderland

Mooie kunst, goede service

Snelle reactie op vragen. Vlotte levering. Persoonlijk opgehangen! En natuurlijk een prachtig kunstwerk van Bram! Love it!

Super goed bevallen.

Ik heb een prachtig kunstwerk aan de muur. Service is goed en we zijn goed geadviseerd. Ik ben helemaal te vrede.

• Provincie waar u woont Limburg

Prima begeleiding bij aankoop en huur

Topservice!

- komen hun afspraken na; - denken met je mee; - gevoel voor stijl; - zeer vriendelijk.

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Goede hulp en aardige mensen

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Absoluut een prima formule!

Ik heb meerdere kunstwerken aangeschaft middels de huur-koop formule. Dat is me uitstekend bevallen, want je spreidt de kosten. En als het kunstwerk tegenvalt, kan het 'gewoon' terug. Ook de service in de vorm van het aan huis of op kantoor 'proberen' of een kunstwerk staat, is uitstekend. Ik ben vol lof over Abraham Art en ben nu eigenaar van twee prachtige kunstwerken.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Vriendelijk ontvangst bij de galerie. Leuk gesprek met de kunstenar

Goede service aan huis

Altijd prima geholpen

Heel goed!

Wij hebben nu het tweede kunstwerk van Abraham Art, elke keer als we daar zijn is het leuk om daar te zijn. Ze geven goed advies, komen het schilderij zelf ophangen. Willen met meerdere Werken langs komen om te kijken welke er het beste hangt.

• Provincie waar u woont Zuid-Holland

Prachtig schilderij, een verrijking voor onze werkomgeving!

Over smaak valt niet te twisten, maar het aanbod is breed. De proefplaatsing is super, want visualiseren is niet voor iedereen makkelijk. Bij het plannen hiervan is AbrahamArt flexibel en nemen zij een paar vergelijkbare schilderijen mee, wat je beslissing makkelijker maakt.

Super goede service

Wij zijn super blij met ons schilderij en de goede service.

Prima geholpen

Erg prettige ervaring. Hopelijk komt er een vervolg mbt een zoekopdracht.

• Provincie waar u woont Gelderland

Heel relaxed

Bij binnenkomst werden we erg vriendelijk welkom geheten. We kregen alle ruimte om rond te lopen en daarna nam Randy ons onder haar hoede om de kunstwerken die onze interesse hadden te bespreken. Raoul is de persoon die de kunstwerken bij ons thuis liet zien. Ook hier weer heel relaxed en niet gehaast. Erg plezierig.

Stratumsedijk 79

5614HP Eindhoven

Over AbrahamArt

AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux. Een enorme variëteit van bekende en opkomende kunstenaars, te koop te huur en te sparen middels onze flexibele kunstuitleen. Er is een groot aanbod van top kwaliteit in hedendaagse kunst, fotografie, pop en abstract. Kom langs in het centrum van Amsterdam, Nieuwe Spiegelstraat 7 of Eindhoven, Stratumsedijk 79.