Aardige mensen, uitgebreide collectie en goede service

We zijn erg tevreden met de service van AbrahamArt

• Provincie waar u woont Utrecht

Prima ervaring en fantatische service

Na vele jaren ervaring van AbrahamArt met een uitgebreide collectie met vele keuze en mogelijkheden. Professioneel goed advies zoals privé en zakelijke collectie. De schilderijen zijn keurig opgehangen en de omgang met de medewerkers hebben wij als prettig ervaren.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Prettige communicatie, goede toelichting op proefplaatsing

Er was wat onduidelijkheid over de kosten van aanschaf en over wat een proefplaatsing inhield. Dit is uiteindelijk prettig gecommuniceerd en opgelost. Er zijn enkele schilderijen opgehangen zijn en toelichting van AbrahamArt hebben we het schilderij gekozen dat bij ons het mooiste hangt. Heel erg blij mee. Ik kijk er elke dag nog met veel plezier en ontzag naar.

• Service Goed
  • Provincie waar u woont Noord-Brabant

Geweldige kunst en hartelijk personeel

Een hele fijne ervaring om bij AbrahamArt kunst te lenen. Goede service, vriendelijk personeel die meedenkt en helpt. ben erg blij met mijn kunstwerken van Lieverse en Faassen. Dank je wel!!

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Een zeer spontane, actieve en deskundige begeleiding met creatieve ideeën.

Ik ben erg tevreden met de no-nonsense aanpak: alle ruimte en tijd om alles te bekijken en te proberen. Zowel in de galerie als thuis alle tijd voor advies en vragen.

• Service Goed

uitstekende service

Kunstwerk wordt vrijblijvend thuis gebracht zodat je kan bekijken of het past. Er is werk verricht om precies dát stuk van Bram te krijgen wat we wilden.

• Provincie waar u woont Limburg

Zij denken mee met de klant!

Zij gaven ons de tijd en de ruimte om een goede keuze te maken voor één van de schilderijen van onze favoriete schilder. Zij stelden zich flexibel op bij de financiële afwikkeling. Zij verzorgen met deskundigheid de service aan huis!

• Provincie waar u woont Overijssel

Helemaal cfm wens en afspraak

• Kunst Aanbod Voldoende
  • Provincie waar u woont Gelderland

Vriendelijke mensen

Proffesionele medewerkers en een uitstekende service

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Goede service en heel vriendelijk!

Dat ik heel blij ben met mijn kleine kunstwerkje en er dagelijks met heel veel plezier naar kijk. Ik wens jullie goede zaken. Vriendelijke groeten, Vera Klinkert

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Ontroerd door schoonheid

Wij hebben geluk dat we via door zijn kunstwerken, wat in geest van Bram Reijnders leeft eigen wijze tot uiting gekomen in zijn vrije vorm mogen ervaren, onze zintuigen geprikkeld en dat heeft bij ons ontroering verzorgd...

• Provincie waar u woont Utrecht

Zeer prettig en professioneel!

De klantvriendelijkheid die je als klant graag zou willen als je kunst gaat kijken en of kopen, hebben wij opgedaan bij AbrahamArt in Eindhoven.

Top service!

We hebben afgelopen jaar een schilderij gekocht. Eerst de mogelijkheid gekregen om het te huren, gekeken of het bij ons interieur paste en vervolgens aangeschaft.

gevonden wat we zochten

Aan een jaar op zoek naar een kunstwerk voor in ons huis vonden we bij Abraham art precies wat we zochten. Onze dochter was er ook geslaagd dus dat was de reden dat we erheen gingen. Er hingen 3 werken van dezelfde schilderes, een 1 ervan past in ons huis als een handschoen. We werden prettig en gastvrij ontvangen. Alle tijd en uitleg zodat we wisten wat belangrijk was om op de letten bij de keuze.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Helemaal top, het perfecte plaatje.

Vanaf de ontvangst in de galerie, de deskundige begeleiding, toch de vrijheid om zelf eerst de galerie te ontdekken, de lekkere koffie, de uiteindelijke keuze, tot en met de plaatsing bij ons thuis, was het een bijzondere ervaring. Deskundigheid gecombineerd met Brabantse gastvrijheid, Top!!

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

AbrahamArt is een goede aanbieder, service gericht en betrouwbaar.

Goede hulp gekregen bij aanschaf en plaatsing. Nette financiële afhandeling.

uitstekend!

correct en deskundig en klantvriendelijk advies en plaatsing van het kunstwerk! Zeer tevreden!!

• Provincie waar u woont Limburg

nadat we er een hadden uitgezocht kwamen ze thuis voor een proefhanging en daar we zeer tevreden waren hebben we besloten tot koop en dat was een hele gemoedelijke sfeer waar dit in gebeurde

geweldig geholpen

We waren op zoek naar een werk van Bram Reijnders maar konden in de galerie niet exact het juiste vinden. Uiteindelijk is in overleg met Bram een medewerker van Abrahamart met een 4-tal werken bij ons thuis geweest en hebben gezamenlijk het best passende werk gekozen. Deze werd door de medewerker ook meteen uiterst vakkundig opgehangen. Nog elke dag kijken we met heel veel plezier naar dit schitterende werk.

Geweldige ervaring!

Bijzonder vriendelijke service! De kunstwerken worden thuis bezorgd zodat je het ter plekke kunt bekijken en de beslissing kunt nemen.

• Provincie waar u woont Gelderland

zeer goede belangstelling in wensen van klant

Mocht enkele schilderijen meenemen. Paar dagen later komt eigenaar naar ons huis in Maastricht. We bespreken nog wat en kopen de kunstwerken. Factuur was al klaar en meegenomen. Iemand van de gallery zou langs komen met enkele werken van "oude meesters". Maar vanwege Corona is dat niet doorgegaan. Uitstekende service.

• Provincie waar u woont Limburg

Beeld gehuurd voor een korte periode

Fijn dat ik voor een korte periode een beeld kon huren.

Hele goede ervaring.

Professioneel, goed advies gekregen over het onderhoud van het kunstwerk, het schilderij is keurig opgehangen en de omgang met de medewerker hebben wij als heel prettig ervaren.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Super service, niet overdreven , niet moeilijk doen. Precies zoals het hoort

Goed principe!

Stratumsedijk 79

5614HP Eindhoven

Over AbrahamArt

AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux. Een enorme variëteit van bekende en opkomende kunstenaars, te koop te huur en te sparen middels onze flexibele kunstuitleen. Er is een groot aanbod van top kwaliteit in hedendaagse kunst, fotografie, pop en abstract. Kom langs in het centrum van Amsterdam, Nieuwe Spiegelstraat 7 of Eindhoven, Stratumsedijk 79.