Vriendelijk behulpzaam en grote keuze

Iedereen heel vriendelijk. Veel kustwerken waar je uit kunt kiezen. Ik kan niets negatives zeggen.

• Provincie waar u woont - Duitsland

Goede service door aardig personeel

Zeer prettig en professioneel

Goede begeleiding Professioneel

• Provincie waar u woont - België

uitstekend

vriendelijk, vlot, netjes enz

• Provincie waar u woont Friesland

Prettige mensen Dienstbaar

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Mijn ervaring met Abraham art is altijd perfect

De site is overzichtelijk, Er zijn mooie en leuke werken te vinden. Het aanvragen van een proefplaatsing gaat echt snel. Stijn, degene die bij mij is geweest, is een fijne man die goed meedenkt

• Provincie waar u woont Zuid-Holland

Alles is volgens afspraak correct verlopen. Goede organisatie vriendelijke medewerkers.

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Zeer klantvriendelijk en super service

Snelle reactie op een vraag, meedenkend door andere werken voor te stellen en daar foto's en filmpje van te maken. Komend langs om het werk te tonen en op te hangen. Zeer persoonlijk en weten veel van de artiest.

• Provincie waar u woont Drenthe

prima service

Het kunstwerk is netjes opgehangen en er is ook goed advies gegeven waar het kunstwerk het best tot zijn recht kwam. Ik ben er helemaal blij mee.

• Kunst Aanbod Onvoldoende
  • Provincie waar u woont Gelderland

Er wordt goed meegedacht, schilderij op proef opgehangen? Was geen probleem. Ze hebben er goede kijk op. En hierdoor hebben wij de juiste keuze gemaakt. Ook onze volgende aankoop zal bij AbrahamArt zijn!

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

het is een mooie ervaring om kunst in huis te hebben

Mooie werken van erkende kunstenaars. geen doorsnee kunst.

Oogverblindend kunstwerk

Wat een prachtig kunstwerk afgemaakt in hars lagen. Door al die lagen zijn de randen grillig van vorm wat een stoer effect geeft. Het meedenken en aanpassen van het kunstwerk zodat het op de juiste plek geplaatst kan worden is fantastisch. Liefde en vanuit het hart gemaakt. Datzelfde geld voor het personeel die het kunstwerk bij je thuis op komt hangen.

• Provincie waar u woont Gelderland

Prettig en professioneel

Zeer goed geholpen in de galerie, prettige service aan huis!

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Mooie galerie met diverse kunststukken van bekende en aankomende artiesten.

Wij waren op zoek naar een schilderij, passend in ons interieur. Na 2 bezoeken aan de galerij en na een beoordeling van diverse kunststukken werden wij bezocht door AbrahamArt thuis. Een fijn gesprek en een beoordeling van diverse stukken aan onze muur hebben doen besluiten tot de uitleen van een uniek schilderwerk. Omdat wij na 2 jaar overtuigd waren van onze keuze hebben wij besloten het restant van het schilderij af te lossen zodat wij nu de fiere eigenaar zijn van een prachtig schilderij.

Professioneel, persoonlijk, servicegericht!

Zie bovenstaande

Enorm klantgericht.

We hadden kunstwerken uitgekozen en na 2 maanden- mede door COVID-19- veel thuis, hadden we toch een verkeerde keuze gemaakt. Direct gebeld en uiteindelijk een prachtig kunst stuk uitgekozen / totaal iets anders - zo ontzettend blij mee!!! Er is meegedacht en mogelijkheid om om te ruilen! ( wel een duurdere aankoop ) maar fantastisch meegedacht met ons!

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Mooie stukken, top advies en klasse service!

De galerie in Eindhoven heeft een flink aanbod, we hadden twee stukken die de voorkeur hadden. Dezelfde week kon er nog proef gehangen worden. Met het advies van Stijn zijn we er helemaal uitgekomen!

• Provincie waar u woont Utrecht

Prima !

Goede service !

• Provincie waar u woont Noord-Holland

Een mooie kunstcollectie.

Bij deze kunstgalerij geven ze de mensen tijd om rustig rond te kijken en ronden af met professionele uitleg.

• Provincie waar u woont - België

Vriendelijk personeel, veel mogelijkheden

De kunstwerken worden thuis gebracht, het personeel is heel vriendelijk en staan open voor wijzigingen. Heel flexibel en alles goed geregeld.

• Provincie waar u woont Zuid-Holland

Superb possibility to get access to a wide area of art and to choose in Your home

AbrahamArt offers a unique possibility to select a set of pieces of art within its web portal and then finally choose in Your home between a some shortlist items. So You can see how the pieces of art will look like into Your home. You cannot get a better impression.

• Would you recommend us? Yes
  • Art Collection Extensive
  • Service Very good
  • Province you live - Germany

Mooie Galeries met aansprekende kunstwerken

Zowel de galerie in Eindhoven als die in Amsterdam beschikt over ervaren medewerkers en aansprekende kunstwerken.

• Provincie waar u woont Noord-Brabant

Ik ben uitermate tevreden, uitstekende service

Heel positief dat uw medewerker langs kwam met meerdere schilderijen. Het schilderij van Julia Ninjo stond prachtig boven de eetkamertafel. Goed advies om het een stukje naar rechts te hangen ipv helemaal boven de tafel. We hebben het 2 jaar gehuurd en voor allebei onze verjaardagen en trouwdag het restant aan onszelf cadeau gegeven. Pracht cadeau. We hebben nog een schilderij van Julia Ninjo boven de bank hangen. Jaren geleden ook gehuurd van een arthotheek, in Roosendaal en ook gekocht.

Geweldig!

Heel prettig dat ter plekke ( aan huis) een keuze kon worden gemaakt tussen twee kunstwerken van dezelfde kunstenaar. Daarnaast alle lof voor de additionele service (aangeboden werd om een foto, die nog moest worden opgehangen, even aan de wand te bevestigen) Het is de tweede maal dat wij een aankoop bij u hebben gedaan en wij zullen zeker uw aanbod blijven volgen.

Zeer goede ervaring

Ruime keuze, geduldige advisering en een resultaat dat past ik mijn woonkamer

Stratumsedijk 79

5614HP Eindhoven

Over AbrahamArt

AbrahamArt is de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux. Een enorme variëteit van bekende en opkomende kunstenaars, te koop te huur en te sparen middels onze flexibele kunstuitleen. Er is een groot aanbod van top kwaliteit in hedendaagse kunst, fotografie, pop en abstract. Kom langs in het centrum van Amsterdam, Nieuwe Spiegelstraat 7 of Eindhoven, Stratumsedijk 79.