Zeer positief

Top bedrijf

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Engineering

Voordat ik aangenomen was bij Delmo hebben we heel veel contact gehad,daarna nog helemaal niet

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Niets kan dit overtreffen!

Ik werd meteen goed geholpen, 2 weken later had ik een nieuwe baan.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Een prima recruiterbureau met als extra pluspunt de personal touch.

Een prima recruiterbureau met als extra pluspunt de personal touch.

uitstekend

Goede begleiding leuke mensen staan altijd klaar en als er problemen zijn prive of op werk proberen ze altijd mee te denken aan oplossingen

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Fijn contact, doen wat ze beloven.

Via profield ben ik alweer twee keer aan een leuke baan gekomen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar zoeken ze een passende baan bij. Fijn mensen om mee te werken.

Profesioneel

Een goed en professioneel bedrijf waar je heel goed terecht kan voor een nieuwe job.

Een fijn uitzendbureau!

In het begin wat romellig, maar heel netjes opgepakt door Profield. Ik ben heel persoonlijk benaderd om zo een passend bedrijf te vinden met een leuk salaris.

Professionele organisatie

Profield is professionele organisatie, die haar cliënten serieus neemt getuige de goede interviews en de goede introducties bij de bedrijven. Deze krijgen een helder beeld van jou , waarbij de kans op slagen van een baan groot is. Je kan er altijd terecht met vragen, die dan ook snel worden beantwoord. Profield voor professionals, door professionals.

Mijn ervaring is : uitstekend

Er worden goed contact gelegd , bij vragen worden je goed geholpen . Prettig zweer en leuke personen om in contact mee te komen.

Snel en goed geholpen

Binnen 2 weken had ik een nieuwe baan in de techniek leuk team en top mensen

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Profield vol doet aan al.mijn wensen

De eerste keer dat ik met Profield contact had gemaakt klikten het metéén. Het voelde goed om met Pofield veder te gaan.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Assemblage

Vanaf het begin tot het eind van de gehele sollicitatie procedure, uitstekend geholpen! Goede korte communicatie, daardoor geen weet je altijd binnen een aantal uur wat je graag zou willen weten. Ik raad Profield zeker aan!

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf waarbij je duidelijk 1 adviseur hebt waar je terecht kan en je indien nodig door verwijst naar de juiste persoon binnen het bedrijf.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Engineering

Snel en goed geholpen bij iedere vraag

Kan met al mijn vragen bij ze terecht

Goede, persoonlijke begeleiding.

Bij Profield zijn ze serieus voor je aan het zoeken naar een geschikte werkgever. Met een kennismakingsgesprek worden alle wensen besproken en wordt er een goed profiel van je gemaakt. Er is altijd goed contact en mocht er iets zijn dan wordt het snel opgelost. Prettige mensen om mee om de tafel te zitten en draaien er niet om heen of doen loze beloftes. En niet te vergeten kwam Profield snel met werkgevers waar ik eventueel aan het werk kon. Binnen een aantal weken had ik een goede plek gevonden.

Fijne samenwerking

Na meerdere gesprekken bij verschillende bedrijven terecht gekomen op de plek waar ik nu zit. Profield denkt met je mee en kijkt naar waar jouw ambities liggen.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Engineering

Goed geregeld, afspraken worden altijd nagekomen

Tot nu toe zeer goede ervaringen met Profield. Hun systeem verwerkt data zeer netjes en de boekhouding is enorm duidelijk. Alle gevevens zoals huidig gespaarde vakantie uren etc staan in een mooi overzicht en je weet altijd waar je aan toe bent.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Engineering

Doel gericht toekomst gericht .

Ik ben heel tevreden over wat profield voor mij heeft kunnen betekenen. Van af het begin zijn ze doelgericht met mij aan de slag gegaan om een goede werkgever voor mij te vinden. Om uiteindelijk in een vast dienstverband te kunnen treden en met succes .de afspraken die wij vanaf het begin samen hebben gemaakt. hebben wij ook kunnen realiseren .samen met mij (adviseur/aanspreek punt en begelijding)(.bas Bazuin) en kan ik met trots zeggen dat ik nu bij een leuk bedrijf werk met leuke collega's. Met dank aan het (profield) team en bas bazuin ik zal andere mensen er zeker naar adviseren. .

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Mijn interesses en eisen stonden voorop !

In een week tijd van geen werk naar werk ! Ikzelf werd benaderd door Jorn Kappert, die er veel werk van maakte om mij op mijn gemak te stellen, goed te luisteren naar de eisen die ik stelde en hier hadden wij binnen een week een contract rond en was ik binnen een week al weer aan het werk. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, wacht zeker niet te lang en bel Profield om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen ! Ik ben zeer blij dat ik voor Profield heb gekozen, en mocht ik ooit weer op zoek zijn naar een uitdaging dan schakel ik Profield weer in ! Bedankt Toppers !!

Amersfoortseweg 28

3751LK Bunschoten-spakenburg

Over Profield

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die je helpen met de beste volgende stap in je carrière. Ons team van experts weet alles van de maak- en procesindustrie. En vooral van de machines. Want wij helpen professionals die machines ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden.