Zijn aardige mensen

Ik ben goed geholpen aan een niewe Baan Als ik ergens mee zit is men erg Behulpzaam , Ik ben er erg tevreden over .

netjes en professioneel

zeer aangename eerste ontmoeting in het van der Valk hotel. (bar) leuk en goed gesprek gehad en daarna alles goed geregeld. wat ik heel erg verrassend vond was de bereikbaarheid na kantoor uren. dat is voor mij nieuw. niks dan lof

Een heel goed bureau.

Een bureau dat werk voor je zoekt wat bij je past.

Communicatie en afspraken

De mensen van Profield waar ik contact mee heb gehad o.a Amber, Bas en Wayne zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, De afspraken en communicatie zijn altijd duidelijk! Heb nu een baan dankzij hun, Zeker een aanrader!

Super bureau

Super bureau die er ook voor de werknemer is goede begeleiding ze helpen je overal mee en vooral aan een leuke baan ik beveel dit bureau aan iedereen aan

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Fijne organisatie met know how

Bij het eerste gesprek gelijk een hele goede indruk van het bedrijf, zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken, met dank aan Profield mijn toekomstige carriere gevonden als monteur TD. Ik zal Profield zeker aanbevelen bij anderen die zoekende zijn, een breed scala aan vacatures, dus de keuze is reuze.

Opsich prima

Periode naar een andere job is behoorlijk lang als je kijkt hoeveel werk er eigenlijk is. Dit is iets waar nog zeker wat aan gedaan kan worden. En het fijt dat ik deze mening kan geven is daarnaast ook alleen maar doordat een andere jongen van profield vertelde dat er een kerstpakket aan de zaak lag (1 maand later) Naast dat ik dit aanbeveel is het wel zo dat bijvoorbeeld communicatie zeker een stuk beter kan.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Assemblage

Zeer duidelijk, makkelijke boekhouding

Werken zeer prettig met weinig overhead. Duidelijke en simpele uren administratie.

Fijne samenwerking

Tijdens mijn periode bij Profield ben ik altijd zeer persoonlijk geholpen en waren er veel mogelijkheden. Dankzij Profield ben ik nu werkzaam bij een leuk bedrijf met fijne collega’s

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Engineering

Nooit problemen altijd snel geholpen.

Indien ik problemen ondervond werd ik altijd snel geholpen en heb ik altijd binnen 2 uur een reactie! Super!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Assemblage

Snel en duidelijk

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Engineering

Snelle service en erg vriendelijk

Ben erg snel op weg geholpen naar een nieuwe uitdaging.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Eerlijk, duidelijk en gelijkwaardig contact

Goed en leuk contact met de mensen van Profield. Staan voor je klaar als je ze nodig hebt!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Eenvoudig, professioneel van baan zoeken tot werken

Ik zocht enige tijd geleden een andere baan. Bij m'n zoektocht kwam ik een interessante vacature van Profield tegen. Ik reageerde door mijn motivatie en CV. op te sturen. Ik kreeg de volgende dag een antwoord én een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek met één van de medewerkers van Profield. Het persoonlijke, informele gesprek verliep volledig naar verwachting. Er werd na het gesprek een net profiel aangemaakt met profielfoto en binnen 2 weken kon ik al op gesprek bij een leuk bedrijf. Na in totaal 2 gesprekken bij het bedrijf kreeg ik een contract bij Profield aangeboden dat ik accepteerde. Het was een perfecte match. Het is een ambitieus, groeiend internationaal bedrijf. Met oog voor de medewerkers. Precies waar ik naar op zoek was. Ik werk er inmiddels al enige tijd naar volle tevredenheid. Het bedrijf waar ik nu werk heeft straks ook de mogelijkheid om mij vast in dienst te nemen, wat ik natuurlijk ook graag wil. Ook het administratieve gedeelte van Profield werkt gewoonweg perfect. Uren invullen via de App, contact en vragen stellen via Whatsapp. Het werkt allemaal naadloos en professioneel samen met elkaar. Er worden zelfs cursussen aangeboden om jezelf zo verder te ontwikkelen. Ik kan deze werkgever/dit bedrijf bij iedereen die werk, of een werknemer zoekt aanbevelen. Een vooruitstrevende, professionele organisatie waar je je meteen thuisvoelt. Informele sfeer en aardige medewerkers. Hier word met je meegedacht.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Geweldig, heeft met goed geholpen naar een eeste baan

Werd snel geholpen en bijna gelijk gebelt voor solicitatie gesprekken. En heeft me nu veel vreugte bezorgt bij mijn nieuwe werkgever

Een top team

Mijn ervaringen met Profield zeer behulpzaam Zoeken echt een vakgerichte baan voor je . En veel ondersteuning.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Goede begeleiding en fijne follow-up gesprekken

Er werd goed geluisterd en meegedacht met wat ik wil in een baan. Het bedrijf, waar ik nu werkzaam ben, werd voorgesteld aan mij, waarvan ik dacht, nee dat is niks voor mij. Toch wilde ze dat ik op gesprek ging. Ik ben sinds augustus werkzaam bij dit bedrijf en zit ontzettend goed op mijn plek. Er is regelmatig een follow-up gesprek, om te kijken hoe het met mij en mijn werk gaat.

Professioneel en efficiënt

Ik was al een tijdje opzoek naar een vacature voor operator. Via indeed kwam ik bij Profield terecht en het was meteen een match. Meteen contact gezocht met Profield en al binnen 2 dagen zat ik op gesprek met Jorn. Ik heb al heel wat gesprekken gevoerd en moet gewoon zeggen dat het een heel fijn gesprek was. Ze zijn open en eerlijk en ze willen je oprecht helpen met het vinden van de juiste baan. Zo gezegd zo gedaan, ik werd diezelfde dag nog gebeld dat ze me willen voorstellen aan een bedrijf(polskamp). Daar ben ik dan ook op gesprek geweest en er werd meteen een meeloopdag georganiseerd. Om het kort te houden ben ik nu ruim 5 weken bij polskamp aan de slag en gaat het super goed mede dankzij Profield. Ook nu ik al een wat langere tijd aan het werk ben is er nog steeds goed contact. Kortom ik zou Profield bij iedereen die werk zoekt aanraden om eens met ze in gesprek te gaan. Bedankt Profield voor de fijne samenwerking!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Helpen denken mee en staan klaar

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Professionele bureau met veel vacatures in processindustrie.

Werkplek snel en goed geregeld. Soms communicatie misverstanden maar verder loopt goed. Behulpzaam bij vragen over contract en werk. Aanrader.

Goed bedrijf

Altijd goed geholpen.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Zeer goed contact en vriendelijk

Goede uitleg , luisterend oor , nemen je serieus en doen ook wat ze beloven.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Ik vind het hartstikke gewelldig

Ik vind het een super bedrijf

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Top detachering en service onder 1 dak!

Ik ben zeer prettig geholpen door Profield, en daar waar ik met vragen zit of problemen heb, stappen hun gelijk naar voren en lossen het zo snel mogelijk op !

Prettige samenwerking

Er wordt snel geholpen als er vragen zijn. Er is goed gezocht naar een plek waar ik op mijn plek zit.

Amersfoortseweg 28

3751LK Bunschoten-spakenburg

Over Profield

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die je helpen met de beste volgende stap in je carrière. Ons team van experts weet alles van de maak- en procesindustrie. En vooral van de machines. Want wij helpen professionals die machines ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden.