Zeer goede communicatie. Profield komt ze afspraken na en komt op voor de belangen van de gedetacheerde.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Profield komt vriendelijk, betrouwbaar en proffesioneel over

ik kwam in contact met Profield door een tip van een kennis die een goed indruk kreeg van het bedrijf. mijn indruk van Profield is zeker goed, er wordt goed geluisterd en snel en accuraat gereageerd als er wat gebeuren moet. ik ben zeer te spreken over hoe men te werk gaat, erg betrokken en professioneel, top!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Mijn ervaring met profield is top!!

Je word snel geholpen profield staat altijd voor je klaar en ze hebben me snel geholpen aan een leuke leerzame baan.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring met Profield. Aardige mensen en zijn echt bezig geweest om voor mij iets passends te zoeken. Het contact is ook goed geregelt.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Van begin tot eind goed.

Ik werd benaderd dat zij een leuke vacature hadden. Hierop gereageerd en vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. De begeleiding vanaf de 1e sollicitatie tot de salaris onderhandelingen waren heel goed verlopen. Ook nadat ik er werkte is het contact met Profield altijd goed geweest. Een luisterend oor of even wat advies vragen is geen probleem.

godde communicatie!

top!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Heel erg fijn om met profield zaken te doen

Vanaf het begin tot het moment dat ik aan het werk ben gegaan Is het een waar genoegen om zaken te doen met profield Echt een aanrader

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Goede communicatie en begeleiding.

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en ook in de aanloop naar een sollicitatie word je goed voorbereid. Profield zorgt ervoor dat ze zowel haar klanten als haar kandidaten goed kent, om zo de ideale match proberen te realiseren. Al met al een echte aanrader

Ge-wel-dig

Contact gehad met Kevin, heeft me super goed geholpen met het zoeken naar een leuke baan die goed bij mij als persoon past. Hij bereid me goed voor op de gesprekken en geeft me al nodige info. We zijn ook gericht opzoek naar specifiek waar ik geintreseerd in ben en niet klakkeloos overal zomaar op gesprek. Ben heel erg blij dan ik via jou op die gesprekken geweest. Heel erg bedankt voor de moeite en tijd!

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen met de zoektocht naar een nieuwe baan!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Assemblage

Zeer open en professioneel bedrijf.

Zeer fijne toenadering, leuk en open kennismakingsgesprek gehad. En zeer tevreden met de snelheid waarmee ik een nieuwe baan heb gevonden waar andere bureaus het lieten afweten.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Assemblage

Professioneel en betrokken bedrijf.

Mijn ervaring tot nu toe is alleen maar positief, vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de uiteindelijke plaatsing bij mijn huidige werkgever. De oprechte interesse en betrokkenheid heb ik niet eerder meegemaakt dus ga zo door!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Vanaf eerste contact tot eerste werkdag perfect contact!

Prettige samenwerking, goede afspraken en als er iets is word het goed opgelost

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Goede begeleiding van begin tot eind.

Na een zeer positief kennismaking gesprek waar de tijd werd genomen om mijn ervaringen, toekomstwensen etc. te bespreken kreeg ik al snel een sollicitatie aangeboden die ontzettend goed bij mij paste. Tijdens de gesprekken werd er goed contact gehouden tussen mij, Profield en het bedrijf waar ik werd aangenomen. Dit hielp mij ontzettend doordat ik geen tot weinig ervaring had met sollicitatiegesprekken en de burger maatschappij. Tijdens de periode dat ik via Profield werkte werd er flexibel omgegaan met mijn wensen en werd ik goed geholpen met mijn vragen en problemen.

Betrokken en vakkundig advies

Tijdens het kennismakingsgesprek is duidelijk besproken waar mijn interesses en kwaliteiten liggen. Hier is tijdens het zoeken naar een geschikte vacature goed rekening mee gehouden. Soms werd er "out of the box" gedacht, maar de keuzes voor deze afwijkende vacatures werden correct onderbouwd. Een prettige samenwerking met passend eindresultaat.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Engineering

Snel en betrouwbaar werk gevonden

Goedendag Mijn naam is Tim van Lienden en ik ben sinds kort werkzaam bij bruil prefab vanuit Profield. Zelfs in deze moeilijke tijd heeft Profield mij aan een baan geholpen met een goed zicht op mijn toekomst. Ik ben voor mijn gevoel ook zeker op de juiste plek geplaatst en vindt het daarom ook dat Profield de goede keuzes maakt met het plaatsten van de mensen bij de bedrijven. Verder is er altijd vriendelijk contact en kan ik zeggen dat als er iets is om op te merken wordt er vaak gelijk wat mee gedaan Dus daarom mijn 5 star rating voor profield

Snel een baan

Na het solliciteren op een vacature op indeed.nl werd er direct contact opgenomen door een enthousiaste recruiter. Na 2 sollicitatie gesprekken direct aangenomen in de corona crisis met goede voorwaarden. Petje af!

Erg fijne organisatie!

Ik had nogal wat vragen in het begin, deze worden altijd erg snel en vakkundig opgelost /beantwoord. Het contact met verschillende mensen is ook altijd lekker vlot en duidelijk.

Profield proffesionals

Profield, een organisatie die er vanaf dag 1 alles aan doen om voor jou de perfecte baan te vinden die 100% bij je past. De persoonlijke aanpak maar vooral de warme vriendelijke manier van communiceren en de persoonlijke interesse hebben mij aan een fijne baan geholpen. Marco Evers

Vriendelijk en professioneel

Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke werkwijze van Profield. Iedereen is vriendelijk en betrokken en proberen de baan te vinden die echt bij je past.

Positieve ervaring

Profield zeer positief ervaren. Duidelijk in bespreken hoe de totale sollicitatie procedure gaat. Ook nadat contract getekend is nog regelmatig contact over verloop werkzaamheden. Fijne organisatie waar het belang van de gedetacheerde prioriteit heeft.

Perfect!

Ik ben zeer tevreden over het service en vriendelijkheid van profield. Ik ben blij dat ik bij hun terecht ben gekomen. Groetjes Fahim sharif

Zeer tevreden.

Profield heeft goed naar mijn wensen geluisterd en zo een leuke baan voor me gevonden. Ben zeer tevreden hoe ze betrokken zijn bij mijn ontwikkelingen qua werk.

Uitstekend geholpen

Leuke team staan voor je klaar ze doen wat ze zeggen vriendelijk en menselijk zeker aanraden ... Bedankt Patrick

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Alles vlot en goed geregeld!

In mijn situatie alles vlot geregeld! Natuurlijk zijn er dingen die van andere afhankelijk zijn, zoals de planning van je solicitatie gesprek. Maar ik durf hardop te zeggen dat alles van a tot z geregeld was, in de tijd dat ik bij een ander recruitment bureau wel eens op een reactie heb moeten wachten. Iedereen even vriendelijk en behulpzaam, echt een aanrader! Waarom geen 10? Er is altijd ruimte voor nog meer verbetering 😀

Amersfoortseweg 28

3751LK Bunschoten-spakenburg

Over Profield

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die je helpen met de beste volgende stap in je carrière. Ons team van experts weet alles van de maak- en procesindustrie. En vooral van de machines. Want wij helpen professionals die machines ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden.