Erg fijne samenwerking met Profield gehad!

In de twee jaar dat ik voor Profield gewerkt heb werd ik altijd super goed geholpen met vragen die ik had. Ook toen het niet zo goed ging bij een werkgever stonden ze direct voor me klaar om te zoeken naar een passende oplossing. Salaris uitbetaling was ook altijd stipt op tijd! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik me altijd zeer gewaardeerd gevoeld heb door Profield.

Goed georganiseerd bedrijf

In het begin was er even een miscommunicatie ivm wisselen bepaalde mensen. Uiteindelijk toch alles goed gekomen en zonder problemen gewerkt voor profield. Uiteindelijk zat mijn tijd erop en alles snel en goed afgehandeld.

Op en top

Zal iemand binnen proberen te halen

Ik verplicht mij tot niets

Ik verplicht mij tot niets

Een woord, super

Zeer goed begeleid, zeer snel goed passende vacatures aangeboden. Ook in aanloop naar sollicitatiegesprek goed geholpen.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Vriendelijke mensen en snel een keuze kunnen maken door de begeleiding

Vriendelijke mensen. Goede arbeidsvoorwaarden. Snel en goed geholpen. Er wordt goed contact gehouden via de telefoon en dat was fijn.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

Heel vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Vrij direct na telefonisch contact volgende een persoonlijke afspraak. Die weer snel leidde naar een kennismaking met een bedrijf. Wat vervolgens op korte termijn resulteerde in een teken afspraak. De mensen van profield zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Erg prettige samenwerking in het hele proces!

prima begeleiding naar mijn nieuwe uitdaging. Duidelijke afspraken gemaakt en een goede vertrouwensband met Profield. Allemaal toppers!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Super fijne en betrokken organisatie.

Communicatie verloopt soepel en op een gewenste manier ! Er was gelijk een klik tussen de adviseur en mij.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Gezellig team en super vriendelijk!

Kans geven en investeren

Soms moet je mensen een kans geven en investeren ,zodat daar zeer gemotiveerde en goede en technische mensen uit voort komen. Dus vergooi je kansen niet,maar durf eens wat en pak ze met beide handen aan.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Engineering & IT

Gewoon een top team !!

Binnen 4 weken aan een top baan geholpen. En daarbij goede begeleiding en duidelijkheid gehad.

Super snel gegaan

Binnen 2 weken heb nieuwe baan ben super blij nogmaals bedankt

Super geregeld en duidelijk

Het contact met profield is fijn en goed geregeld. Erg blij dat ik de stap heb gezet en wat ik ervoor terug gekregen heb

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Service & Onderhoud

In een woord professioneel in alle opzichten

Hele fijne ervaring

Soepel en fijn gegaan

Zeer prettig en gelukkig rijdt men je ook tegemoet naar hoofd kantoor was me te verweg!

TOP

TOP

Duidelijk en direct

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Een echte professionele team!

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Fijne betrokken mensen waar je niet nummer zoveel bent.

Vriendelijk, meedenkend, persoonlijk, behulpzaam, geïnteresseerd. Leuk welkomstgesprek gehad bij mij in de buurt en leuke verrassinkjes bij het tekenen van mijn contract. Dubbel gevoel bij het tekenen van het contract op kantoor. Ik heb er anderhalf uur heen en anderhalf uur voor terug moeten rijden wat ik niet echt fijn vond (Ik had ook halverwege iets af kunnen spreken maar de voorkeur ging uit naar het kantoor) Aan de andere kant kon ik wél zien wat een prachtig kantoor bij dit bedrijf hoort. De ruimte is net zo open als de medewerkers. Achteraf dus de moeite waard geweest. In de eerste week ben ik al gebeld om te vragen hoe het ging op mijn nieuwe werkplek. Je voelt je echt een mens en geen nummer.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Operator

Professionals die echt matchen!

Fenomenaal! Bas is een echte professional, hij luisterd naar je wensen en match echt alleen daarop, zonder poespas, geen ellenlange zoektochten naar iets wat net niet bij je past maar echt jou wensen vooropstellend matchen. Ga zo door!

Geweldige ervaring!

Ze helpen je van a tot z bij het vinden van een baan. Geweldige personeel!

Fijne geïnteresseerde recruiter!

Fijne club met persoonlijke aandacht.

• In welk vakgebied bent u werkzaam? Assemblage

Amersfoortseweg 28

3751LK Bunschoten-spakenburg

Over Profield

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die je helpen met de beste volgende stap in je carrière. Ons team van experts weet alles van de maak- en procesindustrie. En vooral van de machines. Want wij helpen professionals die machines ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden.