Geweldig geholpen
Karin heeft ons heel goed geholpen met regelen van hypotheek maar ook alles gecheckt of alles klopte betreft aan/ verkoop woning. Reageerde ook altijd heel snel op mailtjes.
14 February 2025
Review overzicht
14 February 2025
Monique
‘s-Hertogenbosch
Onze ervaring met de Hypotheker is erg goed. Netjes en snel geholpen. Telkens als we weer met vragen zaten konden we terecht zowel via de mail als over de telefoon. En altijd even vriendelijk.
2 May 2023
Michael
Den Bosch
Allemaal banken hebben eigen methodes en berekeningen en daardoor kun je zeer verschillend uit komen. Hier zelf een overzicht van krijgen is niet te doen. Een hypotheek afsluiten via de hypotheker is zeer eenvoudig en het meest voordelig. Mijn partner had eerst contact met haar eigen bank maar dat was zeer onprettig. Na de overstap naar de hypotheker liep alles een stuk sneller en voordeliger en het contact was veel prettiger.
21 February 2022
Matthias