Erg vlot en prettig contact ivm afsluiten hyptheek

In verband met het afsluiten van een hypotheek hebben wij samengewerkt met Ricardo. Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Voelde meteen erg vertrouwd, goede uitleg en ook nog eens zeer goed bereikbaar. Een aanrader!

Ricardo heeft ons volledig ontzorgd

Toen wij opzoek gingen naar een hypotheek adviseur voor het kopen van onze eerste woning is Ricardo ons door verschillende personen aangeraden. Wij besloten dan ook een adviesgesprek in te plannen wat ontzettend goed beviel. Ricardo heeft ons veel advies tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning en tijdens de aankoop van de woning gegeven. Hij legt alles ontzettend duidelijk uit waardoor het voor ons duidelijk was waar we aan toe waren. Hij heeft in alles mee gedacht en beschikt over dusdanig veel kennis dat wij hem volledig vertrouwen, wat enorm prettig is tijdens de aankoop van een eerste huis en alle onzekerheden die hier bij komen kijken. Los van bovenstaande is Ricardo ook nog eens mega goed bereikbaar. Zelfs tijdens zijn vakantie heeft hij ervoor gezorgd dat de aanvraag van onze hypotheek doorliep en onze vragen (ondanks het tijdverschil) snel beantwoord werden. Onze ervaring met Ricardo is een 10 waard, ik raad hem dan ook aan iedereen aan.

Echt een TOP ervaring gehad bij Ricardo van Bliss hypotheken & Consultancy

Ricardo neemt alle tijd om alles duidelijk uit te leggen en uit te zoeken. Hij denkt mee op jouw persoonlijke situatie, en kijkt wat en waar hij het beste een uitvraag kan doen. Hij reageert super snel, zelfs op zijn eigen vakantie was hij voor ons dingen aan het regelen. In een woord een TOPPER! Ik raad iedereen aan om je te laten adviseren en helpen door Ricardo van Bliss hypotheken & consultancy!

Super fijn geholpen door Ricardo, echt een topper!

Ik heb het heel erg prettig ervaren om met Ricardo samen te werken, wanneer je een vraag hebt word deze meteen beantwoord zodat je direct weet waar je aan toe bent. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Hele fijne begeleiding, zeker voor een starter!

Als starter op de woningmarkt is het best spannend allemaal. Francois gaf mij bij de eerste ontmoeting al direct een vertrouwd gevoel. Hij legde alles rustig uit, stapsgewijs en was altijd goed te bereiken bij vragen. Hij heeft zich op bepaalde vlakken echt hard gemaakt voor mijn proces en ik ben heel dankbaar dat ik hem heb aangehaakt! Een hele positieve ervaring en ik weet hem in de toekomst zeker weer te vinden.

Erg fijn en persoonlijk geholpen!

De samenwerking met Diane is erg fijn gelopen! Diane reageert snel bij vragen of onduidelijkheden. De communicatie daardoor is goed. Ze kijkt mee om het beste uit je hypotheek te halen en geeft daarbij ook goede tips. We zijn zeer goed geholpen!

François heeft ons erg goed geholpen. We hebben top advies gehad en hij was altijd bereikbaar voor vragen. We kregen zelfs nog een leuk cadeautje van hem na afloop :)

Uitstekend !

Super fijne ervaring !Super goed geholpen! Diane is een fijne, vriendelijke en behulpzame vrouw! Goed bereikbaar en staat altijd voor je klaar! Heeft top werk geleverd ! Zeker aan te raden!

Geweldig gedaan!

Ons huis moest worden verkocht en een nieuw appartement aangekocht. Omdat we allebei weinig verstand hebben van banken, hypotheken en notarissen was een financieel adviseur wel nodig. Roselle nam uitgebreid de tijd om te luisteren en goede, duidelijke voorlichting te gaven. Gaandeweg het traject was zij pro-actief en werd duidelijk dat zij inmiddels een schat aan ervaring heeft opgebouwd. Als ik vragen had werden deze heel snel en naar volle tevredenheid beantwoord. Zelfs toen alles was geregeld en beide overdrachten waren afgewerkt controleerde Roselle nog een keer of alles correct was afgewerkt. Ze is een topadviseur en ook nog eens heel aardig. Wat wil je nog meer? Ik kan haar iedereen aanbevelen.

Top service

Goede begeleiding. Ontzettend laagdrempelig en goede bereikbaarheid. Hebben het gehele traject goed begeleid en uitstekend advies gegeven.

Weer GEWELDIG geholpen door Diane!

Vorig jaar heeft ze ons onwijs goed geholpen en nu nogmaals! We wilde toch verhuizen en vonden ons droomhuis.. zijn weer terug gekomen bij Diane en zei heeft ons weer super goed geholpen met alles! Echt een aanrader mocht je gaan verbouwen / verhuizen ze helpt je met alles en neemt alle zorg uit handen! Nogmaals super bedankt Diane! Liefs Coen & Kaylee.

Diane is een topper.

Diane heeft eigenhandig gezorgd dat onze hypotheek rond kwam. Zelfs na een aantal tegenslagen ging zij voor ons aan de slag en nam ze geen ‘nee’ als antwoord!

Betrouwbaar, pro-actief en een hele duidelijke uitleg over iedere stap in het proces!

Francois is betrouwbaar, pro-actief, geeft snelle reacties en behandeld alles op een persoonlijk een geduldige manier. Hij legt alles duidelijk uit en is erg betrokken. Super tevreden!

Supergemotiveerde en kundige adviseurs

Hele vriendelijke adviseurs die alle mogelijkheden voor je uitzoeken en regelen. Die net wat extra stappen maken om je van dienst te zijn

Fijn en behulpzaam!

Wij zijn erg goed geholpen door François tijdens de aankoop van ons eerste huis. Op onze vragen kwam snel antwoord en alles werd duidelijk uitgelegd!

zeer tevreden

Diane heeft ons heel goed geholpen in het adviseren en regelen van de hypotheek voor de aankoop van onze woning. Het contact is prettig, ze legt alles uit, ze is makkelijk te bereiken en reageert altijd heel snel. Kortom wij zijn heel tevreden en zijn blij dat we Diane hadden in deze dingen. We raden haar dan ook zeker aan, aan een ieder die een hypotheek of iets dergelijks nodig heeft.

Persoonlijk aansluitend

Fijne samenwerking. Anticipeert op vraag en behoefte en sluit hier perfect op aan.

Uitstekende service in heldere taal.

Wij hebben ons eerste huis gekocht met behulp van Ricardo. Hij heeft voor ons de gehele hypotheek verzorgd en ons begeleid in het proces. Hiervoor had hij alle aandacht en geduld. Daarnaast heeft Ricardo van tevoren alles op een rijtje gezet wat we nu eigenlijk konden lenen. Hierdoor zijn we met meer vertrouwen de huizenmarkt op gegaan. Wij zouden met alle vertrouwen een tweede hypotheek afsluiten bij Bliss hypotheken!

Fantastic and unwavering support throughout the whole process

My experience working with Ricardo was above expectations - throughout the whole process! Ricardo's advice and help was incredibly valuable, especially as this was the purchase of my first ever apartment and it was in the Netherlands. The Netherlands is not my home country, meaning that rules and ways-of-doing things are completely new to me. His work and persistency in finding and thinking of solutions granted the successful outcome of the process and made me as a Buyer feel much safer that all things were done properly and taken care of in a good manner. In comparison to many people that I encountered throughout the process (e.g., the realtor of the Selling party or mortgage advisors from major Dutch banks), Ricardo's advice was sincere and it created trust, which is incredibly important when you are buying a home and there is a large amount of funds involved. I would, without doubt, recommend working with Ricardo even if you are purchasing a home in a completely different city in the Netherlands.

Jammer dat 5 sterren het maximale is

Toen Diane de eerste keer bij ons binnen kwam voelde het gelijk goed. Het was net of we elkaar al jaren kende. We zijn aan alle kanten compleet ontzorgd wat betreft de hypotheek en wat er aan vast hangt. Ze is echt een topper met passie voor haar vak en je krijgt ten allen tijden het juiste advies, wat het beste voor je zou zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden bliss dan ook van harte aan.

Volledig ontzorgt

Ik ging op zoek naar mijn eerste koopwoning. Na een eerste (vrijblijvend) gesprek met Ricardo, wist ik waar ik naar kon kijken. Ongeveer een half jaar later kon ik met Ricardo mijn hypotheek gaan regelen. Hij begeleid je compleet van niets naar de hypotheek met duidelijke uitleg wat jij moet doen. Ik adviseer hem direct!

Snelle, behulpzame en meedenkende service

Ik heb een uitstekende ervaring met Bliss hypotheken en Consulatancy. Er werd snel gereageerd op mijn vragen en mijn contact persoon stond altijd voor mij klaar.

Zeer betrokken en deskundig

Diane is een enorm betrokken en kundig adviseur. Het hele proces is dankzij Diane vlot en foutloos verlopen.

in één woord: top!

Ricardo heeft ons gedurende het hele proces van onze (niet standaard) hypotheekaanvraag erg goed begeleid. Hij reageert snel en duidelijk, neemt alle tijd om zaken uit te leggen en toe te lichten, is pragmatisch en denkt mee in oplossingen. Ondanks een krappe timing en tijdsdruk heeft hij alles goed weten te regelen! We bevelen hem van harte aan!

Fantastisch!!

Ik kwam bij Ricardo met een maatwerkdossier, en dat heeft hij fantastisch opgepakt - hij heeft aan alle kanten meegedacht, een plan A, B én C opgezet om het geregeld te krijgen, en was super flexibel. Ricardo heeft steeds ruim de tijd genomen om uit te leggen waar we stonden in het proces, en wat de vervolgstappen waren - erg fijn voor mij als beginner. Bovendien kreeg ik erg snel reactie op vragen. Ik zou Ricardo zeker aanbevelen!

Stadhoudersdijk 24

5165RH Waspik

Over Bliss Hypotheken & Consultancy

Bliss Hypotheken & Consultancy is eigentijds (en ook wat eigenwijs) maar vooral vooruitstrevend op het gebied van wonen en hypotheken.