Filters

10

Goede service & begrijpbare uitleg

Mijn ervaring met Bliss (Francois) is zeer prettig door o.a. de goede en begrijpbare uitleg over de stappen die financieel nodig waren voor het aankopen van mijn woning. Maar ook zeer zeker de tijd die hij heeft genomen om mee te denken in oplossingen passend voor mijn situatie. Topservice en zeker aan te raden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top hypotheekadviseuse!

Wil je een eerlijk, duidelijk en persoonlijk advies dan kunnen wij niet anders aanraden dan Bliss Hypotheken & Consultancy. Een huis kopen is een spannende periode waarbij veel nieuwe informatie op je af komt die vaak moeilijk te begrijpen is. Deze periode kan daardoor stress en onzekerheid opleveren. Diane heeft ons van begin tot eind meegenomen in het proces waarbij zij ten alle tijden voor ons klaar stond en alle informatie duidelijk uit heeft gelegd waardoor het voor ons als leek goed te begrijpen was. Niks was te veel gevraagd, met alle vragen of onduidelijkheden konden we ten alle tijden terecht en alles werd voor ons geregeld. Vaak nog meer, dan dat eigenlijk bij haar taak hoort! Er ontstond al meteen een echte vertrouwensband en er werd gekeken en geluisterd naar onze wensen en hoe wij als persoon zijn en op dit moment in het leven staan. Ook wordt er voor de toekomst mee vooruit gedacht zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Diane is meer dan alleen een hypotheekadviseuse en met haar geweldige persoonlijkheid, is voor ons alles geregeld en met alles meegedacht voor uiteindelijk het beste en mooiste resultaat. Wij zouden haar met geen goud hebben willen missen en zouden Bliss Hypotheken & Consultancy aan IEDEREEN aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en passend advies.

We zijn heel goed geholpen door Diane van Bliss Hypotheken en Consultancy. Het fijne was dat ze aan huis kwam voor de adviesgesprekken en dat ze telefonisch altijd bereikbaar was voor vragen. Lastige onderwerpen werden duidelijk toegelicht en er werd snel gereageerd op de mail. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Super geholpen, duidelijk uitgelegd en bij moeilijkheden altijd bereikbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Helder en duidelijk

François is een fijne man die alles duidelijk en helder met veel enthousiasme uitlegt. Hij neemt ruimschoots de tijd voor je. Ook bij vragen kun je altijd bij hem terrecht en legt alles zelfs meerdere keren uit als het nog onduidelijk voor je is. Super bedankt François!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima

nooit opgeven altijd doorgaan (NOAD) Geeft bovenstaande maar door aan Francois Schonck

 • Aanbevelen? Ja
9

Advisering aan huis

Doordat de adviseur aan huis komt, voelde het snel vertrouwd. Op al onze vragen via mail, telefonisch of watsapp snel een antwoord ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Francois is een geweldig meedenkende, vriendelijke, duidelijke man. De uitleg van alles heel erg duidelijk Meedenkend wat de mogelijkheden zijn En zijn vriendelijkheid merk je aan alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

François heeft ons al met drie woningen geholpen. Ook al onze vrienden en kennissen in contact gebracht met François. François zet net een stapje extra en is altijd bereikbaar voor al je vragen. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en goede uitleg.

Wij hebben contact gehad met Francois Schonck. Dit is zeer aardige man die de tijd neemt en alles duidelijk uitleg in Jip en Janneke taal zodat iedereen het begrijpt. Denkt met je mee met alles in het traject. Top ga zo door. Groetjes Edward & Nathalie.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren dik en dwars verdiend!

Wij zijn super goed geholpen door Diane bij het financiële gedeelte van het kopen en verkopen van ons huis. Vriendelijk, alles werd duidelijk uitgelegd, stipt, kundig, meer dan tevreden dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hier voel je echt klant en geen nummer zoals bij de grote banken

Niets was teveel voor Bliss. Iedere vraag, hoe klein dan ook, werd op een duidelijk en correcte manier beantwoord. Het gehele traject is in een kort tijdsbestek doorlopen zonder enige fout. Ik kan daarom iedereen aanraden om zeker eens met Bliss contact op te nemen als ze een hypotheek willen, of willen oversluiten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Diane is een betrokken en deskundig adviseur

Diane is een betrokken adviseur die stond voor ons als klant. Ze probeerde de beste deal te bereiken. Daarnaast heeft ze goed geluisterd naar onze wensen en wist daaraan de juiste vertaling te geven. En kregen wij altijd een tijdige terugkoppeling over de stand van zaken. Al met al zijn wij zeer tevreden over de totale advisering met de persoonlijk gekregen aandacht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geen woorden maar daden

Hij is een man die gedreven is om zijn werk goed te doen en die tijd voor je neemt als je nog vragen hebt kan je terecht en begeleid je .

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij mee

Mijn ervaring met Bliss is vakkundig advies vriendelijk niet opdringerig en ongedwongen in je eigen keuken ik zal Bliss zeker aanbevelen bij familie, kennissen en vrienden Barbara van Hemert

 • Aanbevelen? Ja
8

Flexibel en duidelijke uitleg

De dag en tijdstip van de afspraken waren snel en voor ons op een haalbare dag. Door de uitleg rondom de verschillende scenario’s van hypotheken hebben we een doordachte keuze kunnen maken. Tevens werd gelijk gekeken naar onze andere verzekeringen of deze nog actueel waren en goedkoper konden. Prettige adviesgesprekken

 • Aanbevelen? Ja
10

Super klantgericht!

Diane werkt heel klantgericht, ze luistert en vraagt goed door om de klantvraag helder te krijgen. Ze is deskundig, integer en een prettige persoonlijkheid. Ze wil haar klanten de best passende oplossing aanbieden. Ze gaat enthousiast voor je als klant aan de slag. Ze wil dan ook dat je je als klant goed geholpen voelt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Diane is deskundig en gaat 100% voor de klant!

Ik ken Diane goed vanuit de tijd bij Rabobank: wij hadden nl. een zelfde soort functie, die van wooncoach. Een pioniersrol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid: als ondernemers waren we op zoek naar oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen op het gebied van wonen. Dat heeft onze blik verruimd: Diane kent niet alleen alle ins en outs van het verstrekken van hypotheken en het geven van advies maar heeft ook uitgebreid oog voor het persoonlijke en kan met haar ruime zakelijke netwerk vaak voor een waardevolle oplossing zorgen. Ik kan Diane van harte aanbevelen als deskundige, persoonlijke en toegewijde adviseur!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!

Prima ervaringen met Diane als financieel adviseur. Goede kennis van zaken, goed bereikbaar en daarnaast echt een mensenmens.

 • Aanbevelen? Ja

Over Bliss Hypotheken & Consultancy

Bliss Hypotheken & Consultancy is eigentijds (en ook wat eigenwijs) maar vooral vooruitstrevend op het gebied van wonen en hypotheken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd