Filters

10

Zeer fijn geholpen!

Wij zijn ondersteund door François in het kopen van ons eerste huis en alles wat daarbij komt kijken. François is heel geduldig, behulpzaam en goed bereikbaar. Wij waren helemaal nieuw op de huizenmarkt, maar François nam ruim de tijd ons stap voor stap wegwijs te maken. We zijn heel tevreden en dankbaar met het advies en de hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig en gedegen advies waarin de klant altijd centraal staat.

Bliss heeft veel tijd genomen voor ons persoonlijk advies. De sfeer is prettig en ontspannen. Wij zijn altijd goed geadviseerd en er is heel veel voor ons uitgezocht, daarbij werden onze wensen steeds goed in acht genomen. Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben zeer tevreden over mijn contact met Bliss

Mijn ervaring met Bliss was heel klantvriendelijk en positief .zal dit zeker aanbevelen naar anderen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen! Echte aanrader.

We konden heel snel een afspraak maken en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. François weet met veel passie te vertellen en staat altijd voor je klaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig en heel persoonlijk

Wij zijn 50plus en hebben met Diane contact opgenomen,met de vraag of ze onze hypotheek eens wilde inzien.Dat heeft ze met zorg en goed advies gedaan. We hoefde alleen maar een handtekening te zetten ,Diane heeft alles voor ons geregeld. Wat wij goed hebben ervaren is het persoonlijk contact en ze neemt alle tijd voor je. Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorg

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kennis van zaken en fijne persoonlijke begeleiding.

Een zeer betrouwbare adviseuse die een goede kennis van zaken heeft en voor je belangen opkomt. Wij kunnen wel zeggen dat het zeer fijn is om met haar te werken, niets is haar teveel en ook altijd goed bereikbaar. Wij kunnen dan ook zeggen dat ze naar 100% tevredenheid onze hypotheek heeft geregeld en ook op persoonlijk vlak een zeer fijn persoon is. Mochten wij haar ooit nog een keer nodig hebben dan zouden wij weer voor de volle 100% voor Diane kiezen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

eigentijds eigenwijs wederom goed geholpen

Tweede keer dat François onze adviseur is. De eerste keer, zo'n 11 jaar geleden, beide keren indrukwekkend hoe hij met ideeen komt en met de hypotheekverstrekker in overleg gaat om onze wensen te realiseren. François is zeer kundig en erg prettig in de omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn persoonlijk contact

Diana is een leuke, zeer proffesionele vrouw. Geen moeite te veel. Zeer kundig met veel kennis in huis

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wij zijn heel goed geholpen doorFrancois, Goede uitleg duidelijke taal! Veel geduld. Wij zullen hem zeker aan bevelen. Dankzij François hebben wij n mooi appartement. BEDANKT!!! Gonnie en Ria.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen met een eerlijk advies.

We zijn goed geholpen met een eerlijk advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en begeleiding

De ervaring met Bliss Hypotheken & Consultancy hebben wij als zeer goed ervaren. Wij zijn uitstekend begeleid bij het afsluiten van een hypotheek. François bedankt voor je goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, adequaat en betrokken

Ik ben goed geholpen en zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd, meedenken en eerlijk

Als sinds de aankoop van de eerste woning is Francois onze adviseur. Altijd de tijd nemend en goed advies gevend. Eerlijk en duidelijk en zet net dat ene stapje extra voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledige kennis en beste service

Één en al goede ervaring bij Bliss Hypotheken. Denken in iedere situatie mee en hebben goede kennis van zaken. Zoeken alles goed uit en brengen je gelijk op de hoogte bij nieuwe informatie of vordering in aanvragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn geholpen!

Goed geadviseerd en goed geholpen zoals altijd

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzorgen met een hoofdletter O

François heeft ons vanaf het eerste moment wegwijs gemaakt in hypotheekland en voorzien van deskundig advies. Mede dankzij hem hebben we vandaag bij de notaris onze bouwgrond aangekocht en een (overbruggings)hypotheek af kunnen sluiten. Dus zoekt u een kundig en integer adviseur: stop met zoeken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service & begrijpbare uitleg

Mijn ervaring met Bliss (Francois) is zeer prettig door o.a. de goede en begrijpbare uitleg over de stappen die financieel nodig waren voor het aankopen van mijn woning. Maar ook zeer zeker de tijd die hij heeft genomen om mee te denken in oplossingen passend voor mijn situatie. Topservice en zeker aan te raden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top hypotheekadviseuse!

Wil je een eerlijk, duidelijk en persoonlijk advies dan kunnen wij niet anders aanraden dan Bliss Hypotheken & Consultancy. Een huis kopen is een spannende periode waarbij veel nieuwe informatie op je af komt die vaak moeilijk te begrijpen is. Deze periode kan daardoor stress en onzekerheid opleveren. Diane heeft ons van begin tot eind meegenomen in het proces waarbij zij ten alle tijden voor ons klaar stond en alle informatie duidelijk uit heeft gelegd waardoor het voor ons als leek goed te begrijpen was. Niks was te veel gevraagd, met alle vragen of onduidelijkheden konden we ten alle tijden terecht en alles werd voor ons geregeld. Vaak nog meer, dan dat eigenlijk bij haar taak hoort! Er ontstond al meteen een echte vertrouwensband en er werd gekeken en geluisterd naar onze wensen en hoe wij als persoon zijn en op dit moment in het leven staan. Ook wordt er voor de toekomst mee vooruit gedacht zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Diane is meer dan alleen een hypotheekadviseuse en met haar geweldige persoonlijkheid, is voor ons alles geregeld en met alles meegedacht voor uiteindelijk het beste en mooiste resultaat. Wij zouden haar met geen goud hebben willen missen en zouden Bliss Hypotheken & Consultancy aan IEDEREEN aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en passend advies.

We zijn heel goed geholpen door Diane van Bliss Hypotheken en Consultancy. Het fijne was dat ze aan huis kwam voor de adviesgesprekken en dat ze telefonisch altijd bereikbaar was voor vragen. Lastige onderwerpen werden duidelijk toegelicht en er werd snel gereageerd op de mail. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Super geholpen, duidelijk uitgelegd en bij moeilijkheden altijd bereikbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Helder en duidelijk

François is een fijne man die alles duidelijk en helder met veel enthousiasme uitlegt. Hij neemt ruimschoots de tijd voor je. Ook bij vragen kun je altijd bij hem terrecht en legt alles zelfs meerdere keren uit als het nog onduidelijk voor je is. Super bedankt François!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima

nooit opgeven altijd doorgaan (NOAD) Geeft bovenstaande maar door aan Francois Schonck

 • Aanbevelen? Ja
9

Advisering aan huis

Doordat de adviseur aan huis komt, voelde het snel vertrouwd. Op al onze vragen via mail, telefonisch of watsapp snel een antwoord ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Francois is een geweldig meedenkende, vriendelijke, duidelijke man. De uitleg van alles heel erg duidelijk Meedenkend wat de mogelijkheden zijn En zijn vriendelijkheid merk je aan alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

François heeft ons al met drie woningen geholpen. Ook al onze vrienden en kennissen in contact gebracht met François. François zet net een stapje extra en is altijd bereikbaar voor al je vragen. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Bliss Hypotheken & Consultancy

Bliss Hypotheken & Consultancy is eigentijds (en ook wat eigenwijs) maar vooral vooruitstrevend op het gebied van wonen en hypotheken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd