Filters

10

Professioneel, klantgericht en persoonlijk

Professioneel, klantgericht en persoonlijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige ervaring

Mijn ervaring met Diane was zeer prettig. Hele persoonlijke en betrokken aanpak, snel resultaat en alles wordt duidelijk uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bijzonder fijn contact met Francois.

Het deskundige en fijne contact met dit kantoor is heel bijzonder. Er word veel meegedacht en vooral goed geadviseerd. Het alert reageren op berichten heeft ons veel tijd en geld bespaart. Bedankt Francois.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wij zijn heel goed en professioneel geholpen door Francois Dank je wel

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden

Diane is een topper op het gebied van hypotheken. Een mensen-mens met een grote liefde en passie voor haar vak. Ze is zeer klantvriendelijk, heeft kennis van zaken, is professioneel, betrouwbaar, kundig, eerlijk, betrokken en komt haar afspraken na. Ik kan Diane van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en ‘to the point’

Francois heeft mij goed geadviseerd bij mijn wens om mijn bruto maandlasten te verlagen. Duidelijke uitleg over de opties en goede ondersteuning bij de daadwerkelijke aanpassing. Hij reageert zeer snel op vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Diane is deskundig, geeft goed advies en denkt mee vanuit de klant.

Diane is deskundig, geeft goed advies en denkt mee vanuit het perspectief van de klant. Ze neemt tijdens het gesprek alle tijd om te luisteren, door te vragen én mee te denken over de verschillende financiële mogelijkheden. Ze is ervaren, goed op de hoogte van de regelgeving en van wat er speelt in de markt. Diane heeft een realistisch kijk op de zaak. Dus geen verkooppraatjes maar een eerlijk en eigentijds advies waar je als klant écht wat aan hebt. Naast alle deskundigheid is zij ook nog eens een zeer hartelijke en spontane vrouw.

 • Aanbevelen? Ja
10

top

zeer aan te bevelen, kundig, transparant en duidelijk in uitleg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topadvies!

Diane is een zeer professionele adviseur die een heel goed advies geeft. Mijn hypotheek is zeer snel geregeld doordat zij achter de desbetreffende partijen aan zit. Ze denkt in oplossingen. Als je je hypotheek niet bij Diane geregeld krijgt, dan krijg je hem nergens geregeld!! Ik ben zeer tevreden en kan haar aan iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een tien met een griffel

Na een verwoestende brand in onze woonboerderij stonden wij voor veel vraagstukken die om een oplossing vroegen. Een daarvan was het oversluiten van onze hypotheek. Door gewijzigde regelgeving bij Centraal Beheer was een hypotheekadviseur noodzakelijk. Diane Schapendonk van Bliss voldeed aan onze eis om met een lokale partij tot oplossingen te komen. De geleverde service overtrof alle verwachtingen. De hoge professionaliteit en gedegen aanpak ervoeren wij als Service met een grote S. Wij sloten een nieuwe en gunstiger hypotheek af bij ABNAMRO. Wij bevelen Diane Schapendonk van Bliss van harte aan. Met vriendelijke groet, Johan en Bep Brouwer

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind een super-begeleiding

Prettig en ongedwongen contact met Bliss. Ze leveren kwaliteit en zijn betrouwbaar. Zeer professioneel en duidelijke aanpak. Diane geeft eerlijk en onafhankelijk advies. Ze is erg verbonden met de klant en dient uitsluitend de belangen van haar klant. We hebben de beste deal gekregen. Alles is goed geregeld. Een zeer tevreden klant dus! Anneke - Waalwijk - 7 september 2021

 • Aanbevelen? Ja
10

Effectieve en efficiënte begeleiding

Francois heeft mij uitstekend geholpen en begeleid tijdens het hele proces. Altijd bereikbaar en duidelijk in zijn uitleg. Voor vragen of verdere hulp in de toekomst weet ik wie ik bel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring met Diane!

We zijn van begin tot eind enorm goed geholpen door Diane. Ze was altijd bereikbaar en heeft ons door alles heen gesleept.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heel goed advies gekregen en zeer zorgvuldig afgehandeld

Mijn ervaring met François van Bliss was uitstekend. Alle mogelijkheden werden besproken en kreeg vervolgens een eerlijk en transparant advies. François bleek precies goed in te schatten welk advies in mijn (out of the box) situatie passend was. Elke stap in de aanvraag en afhandeling werd gevolgd en helder gecommuniceerd. De afhandeling en zelfs nazorg waren zorgvuldig en prettig. Ik beveel een hypotheekadvies bij Bliss dan ook van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt geïnteresseerd en niks was te gek

Ons aan- en verkoopproces was verre van standaard waardoor we Diane verschillende keren moesten vragen om berekeningen te maken. Ze deed dat iedere keer met veel plezier. Ze legde uit wat de verschillen en de consequenties waren waardoor we makkelijker keuzes konden maken. Omdat er veel tijd overheen ging moest het soms weer opnieuw. We zijn beide niet zo thuis in financiën. Diane legde het ons iedere keer weer uit als we dat vroegen. Verschillende afspraken gehad zowel online en fysiek totdat het tot tevredenheid was. Toen de notaris belde dat het niet op tijd ging lukken ging Diane er achteraan en kwam het toch nog goed. Kan geen betere financieel adviseur wensen. We hebben al verschillende familie en kennissen naar bliss doorverwezen. Diane nogmaals bedankt voor de perfecte service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij BLISS wordt echt meegedacht

Net met pensioen en tijd om mijn hypotheek onder de loep te nemen. Na even zoeken vond ik in Diane een prima adviseur. In drie efficiente gesprekken lag er een mooi en gunstig voorstel dat precies past bij mijn situatie nu. Nooit geweten dat zo'n zakelijke aangelegenheid zo transparant en helder kon zijn. Met dank aan Diane.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne samenwerking

Wij hebben ons eerste huis gekocht waardoor alles voor ons nieuw was. Diane heeft ons hier super in begeleid. Niks was te veel en we konden al onze vragen aan haar kwijt. Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren en kunnen iedereen aanraden om je hypotheek hier te regelen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen!

Wij hadden onze eerste hypotheek door François laten regelen. Dit beviel zo goed dat we terug gekomen zijn. Vanaf het eerste gesprek tot aan het berichtje succes bij de notaris heel fijn contact. François is snel, denkt door en ziet de wensen. We hebben het opnieuw als heel prettig ervaren en raden iedereen aan om de hypotheek door François te laten regelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Heel erg betrokken bij alles ,en is een 10 waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer duidelijk en professioneel.

Via mondreclame (altijd nog de beste) gehoord van Bliss. Bij 1e afspraak werd goed geluisterd naar mijn verhaal, kopen en verkopen van mijn huis. Kort daarna 2e afspraak en alles stond al op papier. Kreeg duidelijke uitleg op begrijpelijke manier. Als ik iets vroeg was het: geen zorgen, alles komt goed. Inderdaad op een voor mij zo gunstig mogelijke manier. Er viel een pak van mijn schouders. Over ontzorgen gesproken! Alles werd in korte tijd geregeld. Het bedrag (wat mij erg meeviel) is het dubbel en dwars waard. Kan Bliss iedereen die op financieel en hypothecair gebied van alles moet regelen van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en service!

- Duidelijke uitleg en toelichting - Flexibel (afspraken aan huis en in avonduren) - Snelle respons - Prettig in omgang Ook bij de aankoop van ons tweede huis was François onze adviseur. Wij zijn wederom erg te spreken over de begeleiding en service tijdens dit traject. Bedankt François voor je goede advies en hulp!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geregeld!

Mede door de persoonlijke behandeling van François Schonck is de oversluiting van onze hypotheek vlot, keurig en vakkundig geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Francois kwam gewoon persoonlijk aan huis. Zijn hulp en advies waren ook erg fijn. Ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld !

Francois heeft met geweldige inzet mijn hypotheek prima geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Bliss Hypotheken is een heel goed adviesbureau voor heel wat hypotheek zaken. Aangeraden door de makelaar die daarna ons huis in Noordwijk heeft verkocht. Na controle bij Florius hebben wij contact gezocht met Bliss Hypotheken in Waspik. Iedere keer als wij een huis op het oog hadden hebben wij haar gevraagd voor een hypotheek berekening om daarna een bod te doen op het huis. Bij het derde huis gaf het bureau een goed inzicht voor om het huis te kopen. De eigenaresse kent alle kneepjes van een hypotheek en alle beslommeringen die met de verkoop en koop van een huis te maken hebben. Wij hebben er dan ook totaal geen spijt van om Bliss Hypotheken in de armen te nemen. Elke keer als wij haar opbelde was er een opgewekte en positief ingestelde vrouw die ons te woord stond. Wij kunnen haar en haar Bliss Hypotheken bij U van harte aanbevelen. Ilse en Marcel Jansen

 • Aanbevelen? Ja

Over Bliss Hypotheken & Consultancy

Bliss Hypotheken & Consultancy is eigentijds (en ook wat eigenwijs) maar vooral vooruitstrevend op het gebied van wonen en hypotheken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd