Vriendelijke instructeurs, goeie tips en vlotte nieuwe auto’s

De instructeurs hadden veel geduld zelf met iemand die geen gevoel had/ bang was voor de baan. Door alle goeie tips en aangepaste lessen op maat, ben ik gelukkig veel kunnen groeien en heb ik veilig mijn rijbewijs kunnen halen. Bedankt aan iedereen daar!

Heel ervaren instructeur.

Ik heb rijschool merelbeke genomen na dat ik 2 rijexamen heb gefaalt. In de 6 uur dat ik gereden heb, hebben ze mijn enorm geholpen. De examensroutes afleggen en commentaar geven op dingen waar op je moet letten, tips om goed te parkeren dat ik niet heb gehoord van andere rijscholen en een kalme instructeur.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Ik ben blij dat mijn rijinstructeur geduld had en op een kalme manier kon uitleggen wat ik fout deed. Ik heb hier ook veel sneller en beter geleerd dan alleen met mijn vader te rijden maar ik heb wel een serieuze opmerking over de planning. Ik had uren doorgegeven dat ik kon en hiervoor een planning gekregen. Uiteindelijk hebben jullie toch alles staan veranderen in mijn planning wat nergens op slaat natuurlijk waardoor ik me afvraag waarom er zelfs gevraagd wordt aan de klant wanneer ze zouden kunnen. Ook snap ik dat auto’s etc duur zijn maar die seangyoungs of hoe ze ook noemen zijn de slechtste wagens die ik ooit in mijn leven aangeraakt heb. Ergens is het wel goed om met dit soort auto’s te leren rijden aangezien ze zo ongelofelijk vreselijk zijn, maar deze dingen doe je je grootste vijand nog niet aan.

Aangenaam

Aangenaam

Zeer behulpzaam en flexibel

Wijzigingen in de planning steeds bespreekbaar. Erg behulpzaam aan de telefoon. Jammer dat er zo weinig examenmomenten beschikbaar zijn.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Goede instructeurs die veel informatie geven met soms wel belangerijke details. Ze hebben overduidelijk al veel ervaring met motorrijden en lesgeven. Het oefenterrein is even zoeken achter het hoekje. Een vast toilet is geen overbodige luxe i.p.v. de dixie.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Uitstekende service, Super instructeurs, ik ben zeer tevreden over hoe het traject verlopen is hier!

• Infrastructuur en lesmateriaal

6u rijles, foutloos parcours!

Begga was een streng maar rechtvaardige instructeur voor onze 18-jarige zoon. Ze heeft geen moeite gespaard om hem klaar te stomen voor zijn praktisch rijexamen. Niets dan lof! Ook de praktische inplanning van de lessen verliepen vlot. Bedankt aan heel het team van rijschool Merelbeke!

Goeie rijschool

Goeie advies gekregen van de instructeurs chantal en Marc merci

Zeer goede ervaring. Zijn correct. Goede service,

Zeer goede service

• Infrastructuur en lesmateriaal

Vlotte en professionele rijschool met eigen terrein

Een goede leerschool, waar er een aangename mix is van oefeningen op het eigen terrein als ritten op de openbare weg. Ook de begeleiding tijdens de twee examensessies is zeer goed.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Het behalen van mijn motorrijbewijs was een hele uitdaging, maar de begeleiding van Karel was top. Aanrader.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Toffe en goede leraar wat het super leuk maakte

Door de goede leraar was het super leuk om mijn Rijbewijs A voor de moto te halen. Leuke ervaring en alles is vlot verlopen en geslaagd.

perfect

Uw tips hebben mij perfect geholpen bij mijn terugkeer test .

• Inhoud en aanpak van de lessen
  • Infrastructuur en lesmateriaal N.v.t.

Heel goed

Ik heb heel veel bijgeleerd bij deze rijschool, heel vriendelijk personeel. Vragen zelf of je iets nog wilt doen waar je nog extra oefening nodig hebt. Ze hebben heel veel geduld, ze jagen u niet op maar nemen de tijd om het goed en rustig aan te leren.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Ik heb goed leren rijden.

Als ik meer sterren kon geven had ik dat gedaan.

• Inhoud en aanpak van de lessen
  • Infrastructuur en lesmateriaal N.v.t.

Goeie lessen met duidelijke uitleg en tips.

Rijbewijs brommer: toffe instructeur die duidelijke uitleg en goeie tips gaf waardoor examen goed ging. Lessen in twee opgedeeld is ook goed, minder stress en geen lange dag.

Top ervaring!

Alleen maar positieve ervaringen met deze rijschool. De begeleiding is professioneel en tegelijk heel persoonlijk. Je merkt dat de instructeurs echt betrokken zijn en willen dat je slaagt, niet gewoon dat je je uren doet.

De L stond voor leuk en leerrijk bij Rijschool Merelbeke

Mijn ervaring met rijinstructeur Karel was altijd zeer positief en aangenaam. Ook Elsie stond achter de schermen steeds klaar om vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen. Geduld en rust stonden tijdens het hele traject centraal, waardoor de leerstof vanzelf goed bleef hangen. Het hele proces voelde bovendien heel persoonlijk aan. Ik zou deze rijschool dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die een rijbewijs wilt behalen.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Fantastische ervaring en zeer leerrijk.

Super leerrijke ervaring en ik had een top rij-instructeur.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Deze rijschool is een echte aanrader!

Ik wou heel graag mijn A rijbewijs halen, dus nam ik 12u rijlessen. Ik had 0,0 ervaring met een motor. Een bang hartje begon ik aan mijn eerste les, maar Francis stelde me meteen op mijn gemak en legde mij alles héél goed uit. Van hoe een motor in elkaar zat, tot alle technieken en manoeuvres die erbij horen. Ik had een top lesgever die heel rustig bleef ondanks elke situatie, gaf altijd voldoende en correcte uitleg en ongeacht hoeveel vragen ik soms ook stelde, beantwoorde hij deze met veel plezier. Nu ben ik in mijn bezit van mijn A rijbewijs & als mensen mij zouden vragen waar ik mijn rijlessen deed, ga ik met plezier Rijschool Merelbeke aanraden! Nogmaals bedankt ☺️

• Infrastructuur en lesmateriaal

Zeer goede rijschool, professionele aanpak en ik heb veel geleerd.

Mijn ervaring met deze rijschool is zeer positief. Ik heb 20 rijlessen gevolgd. De instructeurs zijn geduldig, professioneel en leggen alles duidelijk uit, waardoor ik me steeds zekerder voel achter het stuur. Ik ben zeer tevreden over de aanpak.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Heel goed, ze namen mijn onzekerheid weg.

Ik heb lessen gehad van 2 verschillende instructeurs in de periode van 3-4 jaar. Die mensen gaan om met je met zoveel geduld, luisteren naar je, houden rekening met je. Op de dag van mijn laatste examen ontmoette ik ook een 3de instructeur. Al heb ik geen lessen gehad van haar, was de korte tijd om naar het examencentrum te rijden voldoende om te zeggen dat zij ook een heel aangename en eerlijke persoon was. Ik voelde mij op mijn gemak op alle vlakken.

Aanrader!

Karel werd mij toegewezen als instructeur. Karel zijn uitleg was duidelijk en de lessen waren gestructureerd en opbouwend. Met andere woorden: perfect op maat. Bedankt voor alles Karel. 1 les werd echter niet gegeven door Karel. Deze les betrof 3u op de openbare weg. Hier hadden de 3 uren beter ingevuld kunnen worden. We reden een deel rondom de Stationsbuurt maar vooral rondom de haven van Gent. Ik denk dat het verkennen van moeilijke punten op het praktijkexamen hier beter in verwerkt werden.

Zwijnaardsesteenweg 59

9820 Merelbeke

0032-9/ 230 31 33

Over Rijschool Merelbeke

Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!