Laden reviews...
159 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent duidelijke uitleg en gestructureerde lessen. Instructeurs worden beschreven als geduldig, kalm en behulpzaam. De planning en administratie worden als flexibel en vlot ervaren, wat bijdraagt aan een soepele leerervaring. Over het geheel genomen voelen leerlingen zich zekerder en slagen ze met vertrouwen hun rijbewijs.
Op en top !
20 July 2026
Khedira rafaël
Gent
Goed georganiseerd
19 July 2026
Liam
Melle
goede omkadering, duidelijke uitleg, voldoende praktijk, vertrouwen
17 July 2026
Julie
ZEVERGEM
"Heel duidelijke uitleg, geduldige instructeur en een fijne les. Ik heb veel geleerd."
9 July 2026
Luwam
9820 Merlbeke
Ervaren mensen die weten hoe of wat
Lander
Oudenaarde
Flexibel en efficient
TOM
Olsene
Alles werd rustig en gedetailleerd uitgelegd. Tijdens het rijden werd ik altijd geduldig behandeld zonder beoordeling.
Stijn
Merelbeke
Super fijne mensen, correcte afspraken en een dikke pluim voor Francis
7 July 2026
Steven
Lokeren
Als iemand die nog nooit eerder achter het stuur had gezeten, kreeg ik van mijn begeleider stap voor stap uitleg over alles wat nodig was. Hij beantwoordde elke vraag over de situatie met veel geduld, en zijn advies, afgestemd op mijn ervaring als beginner, was bijzonder nuttig.
7 July 2026
Saleha
Van laetestraat 1b merelbeke
Het was zeer nuttig om eens wat tips van iemand te krijgen die ervaren was in het vak, en het heeft me veel geholpen op mijn examen (vooral de manoeuvres). De ritten waren ook aangenaam en niet te stresserend.
N.v.t.
6 July 2026
Margo
Merelbeke
Ikzelf heb er de opleiding gevolgd om mijn dochter te mogen bijstaan tijdens haar autorijlessen. De dochter heeft onlangs praktijk en examen gedaan voor haar rijbewijs AM onder begeleiding van rijschool Merelbeke. We hebben beide een uistekende ervaring gehad. Met zeer vriendelijke mensen die alles perfect doen verlopen hebben. Echt een aanrader, als de autorijlessen beginnen weet ik al wie we zullen kiezen!
6 July 2026
Isabelle
DESTELDONK
⭐⭐⭐⭐⭐ Ik kan Rijschool Merelbeke alleen maar aanraden! Een speciale dank aan Nico Goossens. Hij is een fantastische lesgever: vriendelijk, grappig en altijd recht voor de raap. Zijn uitleg was altijd heel duidelijk en hij nam de tijd om alles rustig uit te leggen totdat ik het volledig begreep. Je kunt heel gemakkelijk met hem praten, waardoor je je meteen op je gemak voelt achter het stuur. Dankzij zijn geduld, eerlijkheid en professionele begeleiding heb ik enorm veel bijgeleerd. Voor mij is Nico de beste rijinstructeur die je je kunt wensen. Zeker een aanrader! Met vele groetjes jarno van hoecke
28 June 2026
Jarno
Merelbeke
Geven goede tips, geven vertrouwen en vriendelijke begeleiders. Zeer professioneel.
28 June 2026
Siebe
Bottelare
Op louter 1 maand tijd ben ik door de hulp van 4 verschillende instructeuren van compleet nieuw tot een volwaardig rijbewijs gegaan. Iedere instructeur legt de nadruk op andere details en geeft tips en uitleg op hun eigen manier. Persoonlijk vind ik dit een voordeel aangezien een andere kijk op bepaalde dingen voor jezelf nieuwe inzichten geeft en je uiteindelijk zelf daaruit leert wat het best aanvoelt. De rijschool is ook erg flexibel in het plannen van de lessen.
27 June 2026
Pieterjan
Lievegem
Ik heb 20uren les gevolgd bij Nico en leerde alles uitstekend kennen! Ik heb dan ook vandaag mijn rijbewijs behaald door het vertrouwen en de goede ondersteuning van de rijschool. De communicatie was steeds heel snel en vlot! Dankuwel voor de fijne lessen en het helpen bij het behalen van mijn rijbewijs!
22 June 2026
Bo
Merelbeke
Info bij Elsie, vriendelijke ontvangst, prima uitleg en communicatie betreffende het totale verloop, ook achteraf via mail alles tijdig geïnformeerd . Rijbewijs B, ik heb gekozen voor automaat, de lesgever was Nico Goossens, duidelijk zéér bekwame lesgever met kennis van zaken, rustig persoon die stap per stap alles goed op voorhand uitlegt, zelfs schematisch en ook tijdens het rijden alle nuttige informatie vertrekt. Heb in totaal 8 rijlessen van 2 uur gevolgd, vond dat in mijn geval wel nodigen en heb het praktisch examen met goed gevolg afgelegd. Dus op alle gebied is “ Rijschool Merelbeke “ een dikke aanrader. Dus dikke duim en nogmaals dank aan alle betrokken personen .*
19 June 2026
Johan Schollaert
Sparrenstraat 45, 9820 Merelbeke- Melle
Ik ben zeer snel kunnen beginnen. Iedereen was zeer vriendelijk. De twee instructeurs die ik gekregen heb, waren beide zeer gepassioneerd. Zeer aangenaam om daar les van te krijgen. Zeer geduldige mensen en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik niet goed genoeg was. Zeer motiverende mensen. Al bij al een uitstekende keuze! Bedankt Frank & Jo!
5 June 2026
Kenji
De Pinte
Alles is haarfijn uitgelegd van beheersing, kijktechniek, verkeersinzicht tot manœuvres. Absolute aanrader!
31 May 2026
Sebastiaan
Oosterzele
Ik volgde mijn BE‑rijlessen bij Rijschool Merelbeke en ben supertevreden. Mijn doel was om mezelf beter te leren corrigeren, en daar werd tijdens de lessen heel bewust op gewerkt door telkens te kijken naar wat de volgende stap is. Topervaring! Ik zou hier zeker opnieuw komen.
28 May 2026
Eline
Merelbeke
De instructeurs hadden veel geduld zelf met iemand die geen gevoel had/ bang was voor de baan. Door alle goeie tips en aangepaste lessen op maat, ben ik gelukkig veel kunnen groeien en heb ik veilig mijn rijbewijs kunnen halen. Bedankt aan iedereen daar!
24 May 2026
Louise Ilse P
Merelbeke
Ik heb rijschool merelbeke genomen na dat ik 2 rijexamen heb gefaalt. In de 6 uur dat ik gereden heb, hebben ze mijn enorm geholpen. De examensroutes afleggen en commentaar geven op dingen waar op je moet letten, tips om goed te parkeren dat ik niet heb gehoord van andere rijscholen en een kalme instructeur.
23 May 2026
Ferre
Etiennerogiersstraat 26
Ik ben blij dat mijn rijinstructeur geduld had en op een kalme manier kon uitleggen wat ik fout deed. Ik heb hier ook veel sneller en beter geleerd dan alleen met mijn vader te rijden maar ik heb wel een serieuze opmerking over de planning. Ik had uren doorgegeven dat ik kon en hiervoor een planning gekregen. Uiteindelijk hebben jullie toch alles staan veranderen in mijn planning wat nergens op slaat natuurlijk waardoor ik me afvraag waarom er zelfs gevraagd wordt aan de klant wanneer ze zouden kunnen. Ook snap ik dat auto’s etc duur zijn maar die seangyoungs of hoe ze ook noemen zijn de slechtste wagens die ik ooit in mijn leven aangeraakt heb. Ergens is het wel goed om met dit soort auto’s te leren rijden aangezien ze zo ongelofelijk vreselijk zijn, maar deze dingen doe je je grootste vijand nog niet aan.
Matteo
Aangenaam
Gilles
Merelbeke-Melle
Wijzigingen in de planning steeds bespreekbaar. Erg behulpzaam aan de telefoon. Jammer dat er zo weinig examenmomenten beschikbaar zijn.
Lisa
Goede instructeurs die veel informatie geven met soms wel belangerijke details. Ze hebben overduidelijk al veel ervaring met motorrijden en lesgeven. Het oefenterrein is even zoeken achter het hoekje. Een vast toilet is geen overbodige luxe i.p.v. de dixie.
14 May 2026
Ando
Gentbrugge
Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie
Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling.
Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing.
Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst.
Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!
Zwijnaardsesteenweg 59
9820 Merelbeke