Duidelijke communicatie.

De administratie verliep zeer vlot en duidelijk. De rijlessen zelf waren zeer leerrijk en er was genoeg tijd voor vragen te stellen.

Super!

Ik zat met instructeur nico, en voelde mij doorheen heel het traject op mijn gemak. Fouten maken mag en hij hielp met veel geduld. Ook wordt je heel goed voorbereid voor hoe het examen eruit ziet en waar je zeker op moet letten. Ook top dat je altijd een reminder van je afspraken krijgt! Super!

Leerrijk

Ik heb les gehad van Chris Bindels, en ik heb niks op te merken. In elke situatie bleef hij heel rustig en gaf hij uitleg bij wat beter kon. Ik heb veel geleerd en de 20 uren waren zo voorbij. Zeker een aanrader want de rest van het personeel was ook heel vriendelijk iedere keer ik iets vroeger toekwam.

TOP

Mijn dochter is tevreden

Heel tevreden!

Ik ben heel tevreden met de lessen, examen, planning van Rijschool Merelbeke. Alles is op voorhand en duidelijk gepland. Ik volgde lessen met Nico, en heb alle technieken en manoeuvres met detailles en geduld kunnen leren. Een heel goed instructeur! Rijschool Merelbeke is een aanrader

Beste rijschool

Ik kan alleen maar zeggen doe zo verder jullie zijn een top rijschool

Efficiënt en vriendelijk

Positief over de volledige lijn

• Infrastructuur en lesmateriaal

Een zeker aan te raden rijschool

Vandaag heb ik mijn praktijkexamen van de eerste keer gehaald! Daarvoor wil ik graag de werking van de rijschool bedanken die van begin tot einde professioneel en goed georganiseerd was. Alles verliep duidelijk en gestructureerd, wat mij zeker geruststelde. Een speciale dank gaat uit naar mijn instructeur, Nico Goossens. Dankzij zijn geduld, duidelijke uitleg en motiverende aanpak heb ik enorm veel bijgeleerd en groeide mijn zelfvertrouwen achter het stuur met elke les. Hij gaf me ook heel waardevolle tips die mij geholpen hebben op het examen Ik kijk met een heel positief gevoel terug op deze ervaring. Deze rijschool is zeker een aanrader voor iedereen die op een fijne en professionele manier wil leren rijden!

• Infrastructuur en lesmateriaal

De rijschool die ik nodig had.

Ik klopte aan bij rijschool Merelbeke om 20uur rijlessen te volgen. Het was mogelijk om alles in 5 weken te doen, 2x per week. Alleen al de bereikbaarheid is voor een aanrader. Ook had ik een zeer goede rijinstructeur Chris, dikke duim omhoog voor zijn deskundigheid. Merci Chris en team rijschool Merelbeke!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Zeer tevreden van de lesgever Arne. Hij legde dit zeer duidelijk en straight forward uit.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Heel correcte en aangename lessen

Lessen gehad van Karel en Francis, beiden goeie en leerzame lesgevers!

Goede uitleg. Zeer goede tips

• Infrastructuur en lesmateriaal

Uitstekende begeleiding door Begga en een zeer behulpzame administratie.

Begga was een uitstekende leerkracht. Autorijden ervoer ik als moeilijk en weinig aangenaam, maar vanaf het begin gaf zij mij het vertrouwen dat ik mijn rijexamen tot een goed einde zou brengen. Dankzij haar begeleiding ben ik niet alleen geslaagd, maar ben ik ook uitgegroeid tot een aanzienlijk betere en zelfzekerdere chauffeur. Daarnaast was ook de administratie steeds zeer behulpzaam en meedenkend, waardoor de planning telkens vlot en correct kon verlopen. Een zeer positieve ervaring die ik zonder twijfel kan aanbevelen.

Top rijschool

Vriendelijke,geduldig en hulpzaam

Uitstekende rijschool

Een uitstekende motorrijschool die echt het verschil maakt. Vanaf dag één voel je dat ze oprecht begaan zijn met hun leerlingen. Er is veel persoonlijke aandacht en de instructeurs nemen de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Zowel Francis als Karel zijn uitstekende instructeurs. De administratie is perfect op orde, afspraken worden correct opgevolgd en alles verloopt transparant. Bovendien zijn ze erg flexibel, wat het plannen van lessen super aangenaam maakt. Rijschool Merelbeke is een professionele, betrokken en betrouwbare motorrijschool die ik zonder twijfel aan iedereen kan aanbevelen.

Heel dankbaar

Lesgever Nico heeft me enorm geholpen terug mijn zelfvertrouwen te krijgen in het autorijden. Hij is heel sympathiek , geduldig en legt alles goed uit. Dankjewel! Ook de communicatie met de secretaresse over de planning verliep heel vlot

Top ervaring!

Ik heb veel geleerd, op theorie vlak maar ook op praktisch vlak. Hele lieve mensen zowel aan de bureau als tijdens de lessen. Goede service, snelle communicatie en duidelijk! Ik vond het super leuk en zou het zeker opnieuw willen doen!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Een topteam bij Rijschool Merelbeke: Chantal hielp me fantastisch met mijn onzekerheid

Ik kan Rijschool Merelbeke aan iedereen aanbevelen! Een speciale dank aan Chantal, die mijn nervositeit en angst op een zeer verantwoorde en oprechte manier aanpakte; haar begeleiding gaf me het nodige zelfvertrouwen. Daarnaast ook een dikke pluim voor Elsie voor de perfecte planning en correcte afhandeling van alles. Haar vriendelijke babbels en professionaliteit zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Bedankt voor de geweldige ondersteuning!

Een toffe sfeer.

Super leuke mensen die je de motor echt leren kennen. Elke instructeur die je krijgt ken de motor van binnen en van buiten.

Vlotte en aangename lessen

perfecte planning, lesgevers die weten wat ze doen.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen met de auto! Dankzij de goeie en leerrijke lessen van lesgever Nico! Zeker een aanrader!

Uistekend

Alles wordt duidelijk uitgelegd als pro 's

• Infrastructuur en lesmateriaal

Zeer geduldig, zeer flexibel!

Ik had op korte periode mijn voorlopig rijbewijs nodig in verband met werk. Meerdere rijscholen zeiden dat het niet mogelijk was om 20 uren rijles te volgen op 2 weken tijd. Rijschool Merelbeke liet dit echter wel toe. Ik heb met zowel Johan, Chris en Pascal gereden en ze zijn allemaal toppers. Ik kan deze rijschool echt niet meer aanraden.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Goed voor mensen met enige ervaring, minder voor mensen die voor de eerste keer dit doen.

Groot verschil tussen de 2 instructeurs, de ene heel sociaal en veel gebabbel, maar niet zo goed in lesgeven. Bij de maneuvers waren er niet echt tips, maar hij kauwde alles voor wat ik moest doen zodat ik eigenlijk zelf niet kon leren of inschatten hoe ik het moest doen. Dag 2 iemand anders en die was veel strenger en minder sociaal, maar bij hem leerde ik wel direct veel bij + hij liet mij alles ook herhalen van dag 1 waaruit ook bleek dat ik bepaalde dingen niet gezien had wat wel al zou gemoeten hebben. Gelukkig dat hij dit deed want anders had ik op mijn examen een probleem gehad. Iets te weinig theoretische info vond ik. Een klein half uurtje binnen eerst wat theorie zou handig geweest zijn alvorens de baan op te gaan.

Verbluffend

Op een paar dagen tijd leer je enorm veel bij. Als je its niet snapt, wordt het op een andere manier uitgelegd. De instructeurs stellen je gerust en helpen als het nodig is.

Zwijnaardsesteenweg 59

9820 Merelbeke

0032-9/ 230 31 33

Over Rijschool Merelbeke

Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!