Zeer aan te raden
Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend
Dd tandarts is goed in meerdere aspecten: patiënt contact, vertelt duidelijk wat hij gaat doen , houdt rekening met ddd en wensen van de cliënt, is betrokken en was zelf enthousiast over zijn werk dat hij mij met een spiegeltje liet zien.Dus erg gedreven in zijn vakmanschap. Kan niet beter zou ik zeggen!
duidelijke afspraken, klantvriendelijk, kundige assistenten. Goede uitleg, geen verrassingen over wat ze doen en kosten. Stellen de cliënt gerust en nemen voldoende tijd.
Ik ben zeer blij en tevreden met de tandarts, die mij al jaren behandeld. Ik hoop dat dat nog jaren zo mag blijven.
Goed en vriendelijk geholpen
10/10
Ik had een stuk tand afgebroken en ik kon binnen een paar dagen terecht. Verder heel goed en vriendelijk geholpen
Gewoon een super goede tandarts praktijk
Professionele en klantgerichte afspraak.
Ik ben super netjes geholpen. Mooi op tijd. En geen pijn.
Vriendelijk medewerkers Afspraken op tijf
zeer professioneel en netjes geholpen. Geen pijn en alles verliep zeer spoedig en snel.
Afspraak op tijd
Vriendelijk medewerkers Afsprak op tijd
Fijne tandarts alleen jammer dat je bij Joyce niet ‘s middags of ‘s avonds terecht kan voor een halfjaarlijkse controle. De kinderen moeten altijd onder schooltijd .
Ik ben perfect geholpen en behandeld. Zowel door de desbetreffende tandarts als zijn assistente. En geen pijn gehad en gelijk de kroon er weer in. Scheelt weer mooi in tijd.
Afspraak op tijd begonnen Heel vriendelijk Netijes gewerkt
Je wordt op je gemak gesteld en er wordt heel duidelijk verteld wat ze gaan doen.
Berkstraat 87
7572CA Oldenzaal