Duidelijk aangegeven wat de opties waren en in overleg hebben we besloten de aanpak
Het is een superfijne praktijk met leuke assistenten en wij hebben het geluk met Linda als onze tandarts. Hele fijne leuke tandarts, die haar vak goed verstaat en veel inlevingsvermogen heeft. Hoop dat ze nog jaren blijft.
Fijne tandarts, denkt goed met je mee,
Goede ervaring. Goede uitleg. Vriendelijk personeel
netjes en vriendelijk behandeld
De behandeling wordt naar wat ik kan beoordelen goed uitgevoerd op een prettige manier.
Goed gezellig
Mijn laatste bezoek, toen het draadje achter mijn tanden werd gezet vond ik rommelig. Ik had die dag gevraagd of ze extra aandacht wilden besteden aan het goed vast zetten van het draadje. Pedro (heet hij?) en de assistenten waren echt veel aan het praten, waardoor het voor mij over kwam dat ze niet echt met mij bezig waren. Ook ben ik snel ‘bang’ en hoor ik graag waar ze mee bezig zijn, ook hier hier miste ik communicatie in. Verder hoorde ik tijdens dit bezoek dat er een klein gaatje moest worden geboord, hier ben ik ook van geschrokken, ik wist dit namelijk niet. Voor de rest altijd tevreden met mijn tandartsbezoeken. De naam dacht ik Pedro, zie ik niet in de onderstaande namen staan. Portugese man lijkt mij
Klantvriendelijk
Fijne praktijk, overzichtelijk, aardige tandartsen en assistenten. Zeer goed met kinderen.
uitstekend
Bij Tandartspraktijk Brummelhuis wordt je goed ontvangen en super behandeld. Het team is ontzettend goed op elkaar ingesteld en je wordt er erg vriendelijk in alle rust met de tijd die ervoor nodig is super geholpen. Er wordt goed geluisterd en alles wordt goed uitgelegd.
Gewoon goede uitstekende behandeling.
Praktische en duidelijke tandarts
Meer te bieden dan je als patient mag verwachten. Geen superlatieven gebruiken, voor deze praktijk is ook dat voor een beoordeling onvoldoende .
Denkt mee met de patiënt, goede zorgverlening
Een praktijk met medewerkers die je op je gemak stellen en geduld met je hebben. Ze vertellen wat ze gaan doen en denken met je mee.
Afspraak maken met de tandarts gaat digitaal, met de mondhygiënist kan alleen telefonisch. Zowel de afspraak met de tandarts als mondhygiënist was op tijd (prettig ivm zakelijke afspraken). De behandeling is professioneel met aandacht voor de patiënt.
Zeer prettig behandeld Ben altijd zenuwachtig om te gaan Maar er was voor mij direct ontspannen sfeer waardoor ik me direct op mijn gemak voelde Resultaat van de behandeling prima
Goede ervaring en prettige tandarts en mondhygiëniste waar ik in behandeling ben
Ik moest 8 tanden trekken, kreeg nabloeding. Spuiten ,niet zo fijn. Verder was het goed naar omstandigheden
Kort en bondig; gewoon een goede praktijk met vakkundige mensen
Alleen dat het niet duidelijk was de de airflo gebruikt moest worden tijdens de behandeling. Dit is prima opgelost.?
De verdoving werkte snel. De tandarts deed het zorgvuldig, maar toch brak de kies af en moest hij de wortels er uitboren. Ik werd door de tandarts en de assistente goed in de gaten gehouden.
Berkstraat 87
7572CA Oldenzaal