Nadat ik een kaakontsteking en wortelkanaal behandeling heb gehad was ik van de pijn af. Zeer tevreden over de behandeling. Zorgvuldig gehandeld.
Belangrijkste: vertrouwen in vakmanschap Omgang; vriendelijk, informatief, geruststellend Nazorg: nadruk wordt gelegd op "bij klachten bellen"
Erg goed
Er wordt meegedacht en geluisterd naar wat ik wil. Ik wil keuze kunnen houden in wie jij behandeld. Gelukkig lukt dit goed. Ik vind het verschrikkelijk als verschillende mensen mij behandelen en er mensen in en uitlopen terwijl ik in de stoel lig. Daarnaast vind ik het prettig als tijdens de behandeling de tandarts/mondhygiënist mij verteld wat er gebeurt en hoe lang het nog duurt. Mijn behandelend tandarts weet dit en probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Netjes op de afgesproken tijd begonnen. Herinnering voor de afspraak gekregen, Uitvoering van de behandeling netjes uitgelegd
Soms wel wisseling van tandarts of mondhygiënist zonder overleg.Daarom duidelijk aangeven dat je alleen door desbetreffende wil worden geholpen.Gezien mijn medische gesteldheid.Verder erg tevreden en iedereen erg vriendelijk.
Vriendeijk personeel Deskundigheid tandartsen/ mondhygiënisten Inlevingsvermogen van het personeel. Planning loopt meestal op tijd.
Deskundige advies.
De beste tandarts die ik ooit heb gehad!
goed verzorgd en vriendelijk
Door een aandoening die niets met mijn gebit te maken heeft zie ik in tegenstelling tot vroeger erg tegen een tandartsbezoek op. Ik kreeg alle begrip en de behandeling werd in tweeën geknipt. Mijn complimenten ennnn dank speciaal aan mevrouw Vollenbrock.
Kan ik zo niet goed verwoorden
Goed en snel geholpen
Gezellig en deskundige tandartsenpraktijk.
Het personeel was vriendelijk , geduldig en ik werd goed geholpen .
zie hierboven
g
Prima behandeld
Ik ben erg tevreden over de praktijk en de mensen die er werkzaam zijn.
Ik ben geen trouwe half jaarlijkse cliënt, vanaf de lagere school is de gang naar de tandarts altijd een spannend iets. via Siemerink naar Linda, dan blijkt maar weer, waar maak ik mij druk om. Zeer kundig en plezierig geholpen. Ik zou bijna zeggen ik kom met plezier weer terug.
Ik ben erg tevreden over deze tandarts. Ze zijn altijd erg vriendelijk, nemen de tijd en zin geduldig. Ik heb door niet zo'n fijne ervaring in het verleden wat angst bij sommige dingen er hier wordt ook heel goed en prettig mee omgegaan. Ik heb deze tandarts meermaals aanbevolen aan mensen.
Prettige vriendelijke sfeer hangt er Heel kundig personeel Moderne apparatuur
Na eerder onderzoek gebleken, dat er alsnog een andere behandeling noodzakelijk was. Dit werd goed uitgelegd en de stappen en mogelijkheden werden vooraf uitgebreid besproken. Zo kon ik zelf bepalen wat de beste keuze voor mij was. Ook de vervolgstappen, nabehandeling en kosten zijn vooraf besproken. De assistent heeft na de behandeling mij duidelijke uitleg en een brochure meegegeven. Prettige ervaring gehad en pijnloos verlopen.
Afspraak is afspraak met een persoonlijke touch. Vroeger als kind patient bij de vader van Hans geweest en als ik een goed gevoel bij mensen heb, loop ik niet weg. Al een tijdje ga ik tevens naar de mondhygienist Osman, die bij Brummelhuis, praktijk voert: ook prima in orde!
Korte wachttijden, prettige tandartsen en assistentes!
Berkstraat 87
7572CA Oldenzaal