Professioneel
De tandarts en assistente werken goed samen, als klant word je op je gemak gesteld en is er ruimte voor overleg (wel/niet verdoving).
Je ontmoet altijd vriendelijk personeel dat helder communiceert met de cliënt en hun best doen je te informeren over wat de behandeling inhoud en hoe men tewerk gaat. Dat geeft vertrouwen in deze praktijk.
Ik wordt altijd vriendelijk bejegend, ik word gerustgesteld als ik angstig ben.
behandeling viel tot nu mee
Goede professionals, mooie en moderne praktijk. Erg vriendelijk en klantgericht. Enige minpunt vind ik dat in de afgelopen 5 jaar 3 verschillende tandartsen heb gehad zonder dat ik daar vooraf van op de hoogte ben gebracht. Dus pas op mijn afspraak hoorde ik dat mijn tandarts was vertrokken en dat de nieuwe al op mij zat te wachten. Ik vind dit niet prettig, ondanks dat de tandarts prima was. Een cliënt bouwt toch een soort vertrouwensband op met zijn of haar tandarts.
Een tijd niet naar de tandarts geweest, door mijn angst voor de tandarts. vroeger te vaak niet goed behandeld bij tandartsen. bij Brummelhuis hebben ze mij gerust gesteld en precies dat gedaan wat ze eerst gezegd hadden. Heb natuurlijk nog wel angst voor de tandarts , maar heb nu iets minder zenuwen voordat ik naar de tandarts moet.
Tandarts is rustig, legt uit wat hij doet en werkt - voor zover ik kan beoordelen - secuur. Deze keer was er een vlotte assistente met humor bij. Het was bijna gezellig te noemen ondanks dat ik bijna een uur mijn mond (ver) open moest doen.
De mondhygienste heeft mij deskundig en vriendelijk geholpen
Fijne mensen die mij vriendelijk en met aandacht hebben geholpen
Een prettige ervaring
Nette behandeling verder geen op of aanmerkingen.
Snel en pijnloos reparatie aan een kies. Vulling was afgebroken
Efficiënt, vriendelijk en niet gehaast.
Prettig
Vertrouwd effectief en respectvol
Heb een aantal behandelingen te gaan bij de mondhygiëniste, maar zij voelt perfect aan dat ik er met redelijke spanning zit en gaat daar geweldig mee om.
Alles gaat zoals het hoort.
Goede informatie en een heel prettige sfeer. Erg tevreden
super goed geholpen, erg vriendeijk
Berkstraat 87
7572CA Oldenzaal