Handige informatie
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.058 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Over het algemeen benadrukken de reacties duidelijke uitleg door ervaren instructeurs en een aangename sfeer. De combinatie van theorie en praktijk wordt gewaardeerd, evenals een goed georganiseerde cursus. Verschillende opmerkingen verwijzen naar nuttige tips en praktische lesmaterialen. De nadruk op veiligheid en toepasbaarheid in de praktijk komt in de feedback duidelijk naar voren.
Heel Intresant .
7 September 2026
Vera
Hechteren
Op het begin een kleine uitleg was ook heel leerrijk om te weten hoe het terugkom moment is ontstaan en wat we precies gaan doen, daarna de proeven gedaan werd goed uitgelegd en verbeterd indien nodig waarbij je op het einde alles perfect kende indien je die moet uitvoeren op een dag, fijn dat dit in groepjes kan en leuke begeleiders heel vriendelijk en duidelijke uitleg , ook erna werd goed uitgelegd waarom dit nodig is en dat we zeker veel moeten opletten in het verkeer met momenten die onverwachts kunnen komen, ik keek er eerst niet echt naar uit en zag het nut er niet in, maar uiteindelijk was dit een leuke ervaring en leerrijk
6 September 2026
Kenz
Genk
De rijlessen theorie waren lang maar interessant voor mezelf aangezien ik niet uit mezelf kon starten met studeren. De praktijklessen waren heel fijn omdat de rij instructeur meteen een ontspannen indruk gaf aan mij en me echt wel de kneepjes aanleerde die ik zelf nog niet kende van het thuisfront. De terugkomdag was voor mezelf vrij snel om in te plannen maar ook dit was leerrijk. Blij dat we dit goed afgerond hebben.
5 September 2026
Seppe
Beringen
De theorie van de terugkom dag was zeer slecht. De begeleider die wij hadden had een onduidelijk verhaal en we kregen ook geen PowerPoint voor verduidelijking. Er werden geen vragen gesteld en ook geen connectie gemaakt met de groep. Iemand die ik sprak na de terugkom dag heeft verteld tegen mij dat zij dit de saaiste en meest nutteloze 4 uur ooit vonden. Voor de volgende keer zou ik voorstellen om een PowerPoint te maken, en nuttige informatie te vertellen!
4 September 2026
Ella
Riemst
Vriendelijk ontvangst + lesgever Hij kon alles duidelijk uitleggen. Er was weinig ruimte om vragen te stellen. De les zou iets interactieve mogen, bv met een Powerpoint of een vragenronde. De opleiding met de auto verliep vlot en was zeer duidelijk. De lesgever geeft voldoende tijd om te oefenen en geeft hierbij ook tips.
4 September 2026
Jessy
Genk
Was heel leerrijk heeft iedereen nodig om eens te volgen heeft veel nut vind ik.
Patrick
Genk , Limburg
Iedereen is aangekomen om 7:45 we zijn vertrokken naar het lokaal. Om 9:30 was de rijinstructeur pas klaar met uitleg te geven. Ik vindt dat de uitleg die hij heeft gedaan te uitgebreid en onnidig was om 1:30 uur te vertellen. Hij kon alles veel simpeler en korter uitlegge. Hij heeft veel dingen gezegd wat onnodig was. Voor derest was alles wel oke. De opdrachten waren niet te moeilijk. De uitleg bij de opdrachten waren oke.
Arziye
Genk
Ben terug up to date . Enkele tips meegekregen die zeker van pas gaan komen. Dikke pluim voor de leraar.
Lucien
Genk
Alles verliep heel goed. De twee lesgevers hadden beiden veel geduld en energie.
29 August 2026
Melanie
Genk
Hij was te laat oké, maar zo duur
29 August 2026
Noah
Genk
We hebben 2 en half uur uitleg gekregen. Super lieve man die weet waarover hij het heeft maar het zou leuker zijn als hij ons wat actiever betrok. Het was moeilijk om op te letten na een bepaalde tijd.
27 August 2026
Lore
Hasselt
Heel lieve en vriendelijke begeleider voor het terugkommoment!
27 August 2026
Soraya
Genk
De 2u uitleg vond ik persoonlijk wat langdradig. Het gedeelte in de auto vond ik leuk en zeer nuttig om aangeleerd te krijgen.
25 August 2026
Jade
Genk
Het was een fijne ervaring
21 August 2026
Emma
Genk
Opfrissing wegcode (zoveel is veranderd) Duidelijke PPP Lesgever beheerste de wegcode heel duidelijk. Hij stond open voor vragen Kortom, ik vond het heel goed gedaan!
20 August 2026
Katleen
Zolder
Er was veel te veel uitleg die veel te lang duurde. Dit had geen nut. Het maakte de les enorm saai en langdradig. Als je hetzelfde op anderhalf tot twee uur zou kunnen geven zou het plezanter en interessanter zijn. Dan onthouden we er ook meer nuttige info van.
18 August 2026
Nick
Kortessem
Heel leerzaam.
14 August 2026
Yuna
Genk
1,5h over statistieken, en hoe de boetes oplopen,…. Daarna 1,5h buiten 3praktijkoefeningen gedaan waarvan voor mij het enige nuttige het hard remmen (de noodstop) maken een ervaring erbij hoe het aanvoelt. Voor de rest was het ok. Had gedacht dat we zouden aanvoelen met het slippen op de baan maar dit was ook niet aanwezig. Voor de rest een fijne ervaring en een vriendelijke man met een goede babbel
13 August 2026
Yanaïka
Maasmechelen
Was fijn dat alles nog eens opgefrist werd
Wendy
Paal
De lesgever gaf duidelijke uitleg, voorzag filmpjes en gaf op een boeiende manier les.
Riet
Heusden
Ok
Kristof
Veel bijgeleerd en een goede lesgever
Emile
Paal
Prina
9 August 2026
Parvinder
Borgloon
Bij men terug kom moment waren we met 6. Door deze kleine ging het heel vlot. we hebben genoeg tijd gehad om de proeven te doen en de uitleg was ook zeer breed. Dus ik vond het heel goed
7 August 2026
Juul
Tongeren
Op korte tijd een aantal belangrijke aandachtspunten meegekregen.
4 August 2026
Jasper