Heel leervolle ervaring
Ik heb veel ervaart wat ik allemaal uitgevoerd heb Dank u groetjes
Leerrijke ervaring. Aantwoord aan alle vragen die ik had. Goede,rustige en vriendelijke begeleiders.
Ik vondt het heel fijn, zeer fijne en rustige instructeur en veel bijgeleerd :)
Ik heb een heel mooie dag gehad heel fijn leuke ervaring gehad
Goede lesgever. Dirk geeft goede uitleg. Ben een ervaring rijker
Veel geleerd
Ik vond het op zich nuttig, maar het duurde wel erg lang.
Heel duidelijke uiteenzetting met veel praktische tips. Aangename instructeur
Accommodatie liet te wensen over. Geen verwarming, iedereen zat daar met dikke winterjas en we hadden nauwelijks plaats. Neen niet goed. Gelukkig was er een duidelijke power point met veel details.
Het was zeer interessant om te weten wat je nu in bepaalde situaties moet doen en hoe je daarin moet reageren. De man die ons deze informatie heeft bijgebracht deed dit met volle passie, hij hielp ook echt als het even niet zo goed ging met iets en antwoorde gelijk op alle vragen die er waren.
zeer duidelijk en toegankelijk
Ik volgde een vormingsavond voor begeleiders bij Hendriks. Het was een nuttig moment boordevol met informatieve weetjes. De lesgever bracht dit kundig aan en met een vleugje humor.
We hebben de opleiding gehad voor rijbegeleiding van onze zoon. Dit was zeer interessant en leerrijk.
Correcte uitleg. Nuttige tips mbt het rijexamen.
De lesgever geeft zijn eigen ervaring op een leuke gebrachte manier mee. Helaas werkt het aanmeldt systeem van de overheid niet volledig feilloos waardoor de lesgever veel ongemakken ervaarde. Maar hij heeft dit goed aangepakt en opgelost.
Duidelijke samenvatting
Heel goed uitgelegd. Zeker veel dingen bij geleerd.
Alles vlot verlopen, lesgever is met zijn vak bezig!! Als ik een suggestie mag doen: eventueel een waterfontein met bekertjes zetten, of een koffie machine zou leuk zijn…. Nu was er niets en ik had niets voorzien.
Fijne lesgever
Fijne instructeur
Terugkom moment - theorie als praktijk - waren goed! Vergeleken met de prijs wat hogerop oplegt - is dit veel te veel! Een kostelijk 4uren.
Lesstof behandeling was uitstekend. Wel jammer dat je voor koffie helemaal naar beneden moet en het nog moet zoeken. Twee thermoskannen was wel handig geweest of even melden waar de koffie te halen was, als je er toch al een kwartier zit voordat de laatste binnen is.
Het was goed heb dingen bij geleerd
Goede tips gegeven. Bedankt