Ik heb geen opmerkingen.
Goede ervaring!
Absolute aanrader voor iedereen dat zijn rijbewijs wilt behalen! Rustige, aangename en goed omkaderde lessen. Ik kreeg steeds een zeer duidelijke uitleg van alle aspecten van het leren rijden (auto, wegcode, communicatie in het verkeer,..). Daarnaast had ik een fantastische lesgever, die mij in deze 20 uren het vertrouwen heeft kunnen geven om zelfstandig te kunnen rijden. Beste investering die ik al heb gedaan!
k heb een zeer goede ervaring met zowel lesgevers theorie als praktijk
Geen enkel minpunt voor deze rijschool! Lesgever was super, alles heel goed en duidelijk. Zeker aan te raden :)
- Eerst telefonisch contact gehad met een vriendelijke dame. Dit om mij te informeren. - Rijles-gever deed het ook super. In die zin dat ik na elke les duidelijk wist waar ik op moet letten. Soms kon er ook al eens een grapje gemaakt worden. Dit maakte dat ik nooit stress had tijdens het rijden. Echt super tevreden. - Ik had nog telefonisch contact met de rijschool deze keer was de telefoon minder vriendelijk. Dit was echter jammer. - Het mailverkeer was kei gemakkelijk. Ik kon vlot doorgeven welke dagen niet konden en kreeg snel een nieuw voorstel. Ook de herinneringsmail een dag op voorhand vond ik echt gemakkelijk. - Doe zo voort :-)
Goede rijschool alles word goed uit gelegd
Heel vriendelijke mensen en heel goede uitleg gekregen.
De uitleg en de oefeningen waren zeer leerrijk en noodzakelijk voor als je op de baan bent. Het kan zomaar eens je leven of andermans leven redden. Verder was het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen en zo meer te horen over hun ervaringen op de weg.
Ondanks de drukke periode door de coronacrisis is alles heel vlot verlopen en heb ik met plezier mijn 20uren afgelegd met dank aan Ludo
Alles duidelijk geregeld, mooi en modern lesmateriaal
- goede lessen gehad van John - helaas niet direct 20uur gekregen - nog 1 les gevolgd half jaar/jaar later, met resultaat 20uur behaald - 2keer rijexamen met Carlos - goede uitleg over hoe examen verloopt en duidelijke antwoorden op mijn vragen
Super leraar voor Kobe en we waren snel aan de beurt. Ook steeds zeer precies qua vertrek-en aankomsttijden. Zijn geld zeker waard, ook al ik zie wat hij op zo een korte tijd heeft bijgeleerd bij jullie.
goede lesgever
Een leuke ervaring die nieuwe info heeft bijgebracht
Mijn instructeur legde alles goed uit, vanaf het begin kon ik al vrij goed van start vanwege het lesgeven. Alles werd met een rede aan mij verteld wanneer we iets nieuws van manoeuvre gingen uitvoeren.
Rijschool Hendriks in combinatie met de juiste lesgever is een geweldige ervaring.
Het was leuk om te doen en leerzaam. Ook een fijne sfeer met de begeleiders! Het duurde alleen redelijk lang.
de rijinstructeur legt alles goed uit
Aangename ervaring. Zeer leerrijk. Goede tips gegeven en voldoende uitleg!
lieve en respectvolle begeleider. Dingen kunnen uitproberen die ik anders nog nooit heb gedaan of ben overkomen. Alles meermaals uitgelegd en verschillende keren mogen Proberen.
Eerst een informatieve uurtje moeten volgen, lesgever sprak helemaal niet eentonig. Daarna zelf achter het stuur mogen zitten en een aantal gevaaroefeningen mogen uitvoeren.
Ik vond het super! Lily was een geweldige begeleidster die me echt op men gemak stelde! Super! Ik raad jullie aan iedereen aan!
ik heb enorm van genote dat Mr. Dirk ons de less gaf omdat hij ons kalmeerde op elke zin en uitleg dat alles goed komt ik zal zowieso nog eens belle voor goeie punte!!
Ik ben blij met deze keuze, ik heb veel kunnen bijleren en had totaal geen stress.