Het was een leerrijke ervaring.
Zeer professionele lesgevers heel aangenaam om mee samen te werken vind dat ze allemaal hun best hebben gedaan in deze barre tijden van Corona.
Bij een welbepaalde oefening had ik een aanvaring met de begeleider. Ik ben van mening dat hij zijn mening mag zeggen en dat hij mij op een constructieve manier mag becommentariëren maar de persoon in kwestie gaf geen opbouwende commentaar. Hij maakte alleen maar opmerkingen dat ik het niet verdien om mijn rijbewijs te hebben, dat ik een gevaar op de weg ben, etc. Persoonlijk ben ik hier niet mee gediend aangezien het de bedoeling is van de begeleiders om positief om te gaan met hun klanten en om louter constructieve/bewustmakende meningen te geven.
Goede rijschool Fijne leraar
Veel bijgeleerd over het wegverkeer en het omgaan met een brommer/motto!
Ik vond dat Kenneth echt de tijd nam voor iedere leerling. Hij gaf mij een vertrouwt gevoel. En hielp me over mijn angsten heen.
Alleen het wachten terwijl een andere leerling een oefening doet op het terrein duurt wat lang
Ik zag in het begin op tegen rijschool maar door de zeer aangename rijinstructeur ben ik met plezier gegaan. Ik heb bijgeleerd en voel me nu ook klaar voor het rijexamen.
Lessen waren duidelijk!, zeer tevreden !!!
Nuttige tips gekregen ivm slippen met de wagen en oefenen van de noodstop.
Heel vriendelijke instructeurs en duidelijke lessen! Ik heb zowel rijles als het terugkommoment bij rijschool Hendriks gevolgd en heb nergens iets op aan te merken.
Ik vond het een fijne ervaring, de lesgever was enthousiast waardoor dit leuker is.
theorieopleiding minder gesmaakt
My experience with Hendriks was full of excitement. I had a super good tutor who made me feel so comfortable learning how to drive. My tutor always corrected me in a nice way whenever I made a mistake, she taught me new things each day and I was always excited when coming for lessons. I am glad Hendriks gave me the opportunity to learn from a highly experienced and skilled tutor. I will always recommend Hendriks to people who want to learn how to drive because I believe there are lots of skilled tutors like Lily.
De site is heel ruim en rustgevend, net zoals de instructeurs. Ze nemen hun tijd en leggen alles logisch en klaar uit. De instructeurs zijn heel vriendelijk en denken met u mee. Kan alleen maar positieve dingen zeggen over de rijschool. Indien nodig kom ik zeker terug. Bedankt voor de goede zorgen! Groetjes Fre
vriendelijk ontvangen en de info uitleg was goed en de oefeningen waren ook goed uit gelegd
Prima geholpen..
Zowel de planning als de lessen verliepen zeer vlot en correct
Was positief alleen zou het fijn zijn als ze op het oefenterrein in geleen wat schaduw of water konden voorzien, 4 uren in 28C voor teruggkom moment was bijna ondragelijk op die houten bankjes om op zen beurt te wachten
Erg vriendelijke en geruststellende lesgever. Alleen jammer dat het terugkommoment vooral uit wachten bestaat.
Het slippen was heel leuk en de lesgever gaaf voldoende uitleg
Maken tijd voor je zo goed als ze kunnen, leggen alles goed uit!
Dudelijke en goede voorbeelden voor de exam.
Als iemand met enorme schrik om iets nieuw te doen heb ik met behulp van de lessen veel meer zin om te rijden. Hiervoor was ik wat terughoudend.
Mijn ervaring was super!