Altijd klaar om mensen te helpen
De lessen verliepen zeer vlot. De lesgever was een van de meest vriendelijke mensen die ik ooit heb leren kennen. Groetjes
Het was oke maar ik vond het tijdverspilling..
10/10
Het was goed om deze les mee te volgen en heb er zeker nog meer ervaring en kennis opgedaan die me zal bij blijven. Ik vond dat deze les nog in kleinere groepen kon verdeeld worden. In totaal ben ik ongeveer een uur bezig geweest met de opdrachten en vragen en heb ik 2 uur zitten wachten tot ik per 2 de opdracht in de auto kon uitvoeren. Een kortere tijdspanning in kleinere groepen kan ik er misschien ook voor zorgen dat de verplichte terugkomst minder duur word?
Voor verplicht terugkommoment. Inhoud ligt natuurlijk vast door overheid, maar de instructeurs doen hun best om het terugkommoment niet te droog en saai te maken. Zeer vriendelijk, ook bij het de oefeningen bleven ze heel rustig en geduldig.
Fijne ervaring en veel bijgeleerd
Het was zeer nuttig als het geen 100 euro zou kosten zou ik het zo weer doen
Je leert wel wat extra bij, daar niet van maar het is zeker geen 103 euro waard.. ik heb hiervoor mijn werk moeten afzeggen. Ik vind het schandalig dat er zo veel geld voor wordt gevraagd. Het draait alleen om het geld. Waarom moet ik nog eens een ‘cursus’ volgen als ik toch mijn rijbewijs heb behaald? Jammer dat ze jou langs alle kanten proberen leeg te plunderen!
Hele fijne middag gehad ook op te luisteren naar de andere chauffeurs over hun ervaringen in het rijden. De oefeningen waren zeer tof, alleen in het begin wat schrik maar dat was snel over .
Het opleiding was op niveau Dus niets te klagen
Ik had vermeld dat ik al eerder een theoretisch rijbewijs had. En er is mijn niet vermeld dat dit eerst blijkbaar 3j vervallen moet zijn. Waardoor ik nu een half jaar niet rijden kan. En in zekere zin mijn 20h rijles nutteloos geweest zijn. Wat jammer is
Het is goed dat we dit leren! Maar doordat we met zo een grote groep zijn duurt het echt veel te lang
verschil tussen instructeurs ; Kurt ---heel positief dus beoordeling over deze instructeur
zeer leerzaam
Van de eerst keer geslaagd top. Sonja heeft me alle kneepjes geleerd samen met mijn ouders.
Het terugkommings moment is bij jullie heel goed verlopen. Alles werdt heel duidelijk uitgelegd en de lesgevers waren heel vriendelijk en behulpzaam. Je kon al uw vragen stellen en er werd altijd opgeantwoord. Voor dit te volgen is het een echte aanrader om het bij jullie te volgen.
Zeer geduldige en vriendelijke rijinstructeurs!
Goeie les gever
Er wordt goed uitgelegd. Er wordt op het moment feedback gegeven. Overloping op het einde is heel handig.
De instructeurs waren zeer vriendelijk en geduldig. Als ik iets fout deed wezen ze mij daar wel op , maar uiteraard op een zeer rustige manier. Ook gaven ze complimenten op goede prestaties. De sfeer in de auto was erg comfortabel omdat ze je het gevoel geven dat het wel goed komt. Dit gevoel kreeg ik doordat ze veel met jou praten tijdens het rijden en ik het gevoel kreeg dat ze mij vertrouwen achter het stuur. Natuurlijk grijpen ze ook in wanneer dat nodig zou zijn. Mijn complimenten aan de autorijschool Hendriks.
Je krijgt een duidelijke uitleg met handige tips en altijd een vriendelijke instruceur.
Leerrijke ervaring dat in de rest van mijn auto-carrière nog wel van pas zou kunnen komen.
Zeer vriendelijk, goede lesgevers en snel het rijbewijs behaald
Na twee keer theorie falen moest ik 12 uren les volgen en besloot dat bij Hendriks te doen. Alles werd heel luid en duidelijk uitgelegd. Na deze lessen was ik geslaagd met 46/50. De online oefeningen waren ook heel handig.