Onnodige uitleg (verhalen), je kan beter een groep van 2 man ieder uur laten komen voor praktijkse oefeningen te doen ipv 4uur iedereen te laten wachten, we hebben maar 40minuten wat in de auto geoefend (slippen in natte bocht & noodstop & met bril dronken rijden en parkeren) Door zo een lang uitleg let je niet meer op en werd het precies allemaal wat uitgerekt om uw 4uur te behalen
Ik was 3 uur lang in de les en heb €103 betaald, terwijl er geen voeding of drinken ter beschikking was gesteld. De wachttijd om te rijden was ook dramatisch lang. Mensen mochten langer rijden dan andere. Bedankt voor uw begrip!
Rijinstructeur stelde me goed op mijn gemak
Het was duidelijk
Terugkom moment gevolgd, was een leuke ervaring en heb veel bijgeleerd
goede opleiding, zeer duidelijk en leerrijk. enkel jammer dat de dag toen ik in pan stond met de wagen het volledige bedrag van 103€ opnieuw moest betalen. om vervolgens te horen van iemand anders die niet kon komen maar 51€ moest betalen. dit vind ik persoonlijk wat oplichterij. Dit zorgt voor mij dat ik maar een 3sterren geef.
top
Alles verliep zeer vlot. Planning gebeurde via mail en je kreeg ook de dag ervoor een herinnering. Goede uitleg van de instructeurs. Geslaagd van de eerste keer!
goede opleiding alleen jammer dat het telkens een andere instructeur is.
GOED
De uitleg + oefeningen (noodstop en slipcursus) waren zeer goed gegeven en ook erg nuttig in het verkeer. Wel jammer dat we met zo'n grote groep waren en meer dan 2 uur moeten wachten, zonder oefeningen of enige bezigheid. Misschien dat de overheid het kan inkorten naar 2u,maar met kleinere groepen.
Niet aanwezig kunnen zijn op de lesdag, geld niet terug gekregen!!! Ondanks aanmelding!
Alles is vlot gelopen voor het behalen van mijn Rijbewijs BE. Heel erg bedankt aan Dirk voor de deskundige en vriendelijke begeleiding. Eveneens voor het aangenaam gesprek. Graag tot volgend jaar voor Rijbewijs A:-)
Goede instructeur
Sonja, is een rij-instructeur die verantwoordelijk, zorgzaam en oplettend meerijd met haar lln. Haar kwaliteit en eerlijkheid siert haar en maakt haar tot een aangename en kwalitatieve begeleidster. Ook haar achtergrond als leerkracht steunt haar en geeft haar de kracht van het luisterende oor. Haar lachen en onthaaldelijkheid gaf me een fijn gevoel doorheen de lessen.
Zeer fijne lessen
Heel toffe instructeurs, goede oefeningen en goed uitleg!
Zowel de rijschool als het terug kom moment vond ik super de begeleiders zijn top
İk ben er geweest voor mijn A2 rijbewijs. De lessen liepen zeer goed tevens de examens. Vooral meneer Yvo, u bent de beste.
Ik heb 103 euro betaald om 4 uur aanwezig te zijn en letterlijk 3 minuten te mogen "slippen". Het wordt moeilijk om jongeren op die manier te "motiveren" en "informeren". Ik heb een voormiddag en 103 euro weggegooid, puur wegens geldlust van de betrokken instanties.
De uitleg duurde veel te lang waardoor ze in tijdsnood kwamen. De eerste groepen konden 10/15x de sliptest doen, zelf mocht ik het maar 5x doen omdat ze stipt om 11u45 stoppen. Niet oké want ik betaal evenveel als de rest. Ook heel onbeschofte rij-instructeur. Was in het begin een hele uitleg aan het doen over waarom het vaccineren niet nuttig is. Ik vind dit zeer onverantwoordelijk. Ook werd mij tijdens mijn korte sliptest meermaals gezegd dat ik niet kon rijden.
Alles werd heel goed uitgelegd, een uitstekend lesgever die mij heeft doen slagen.
mensen waren vriendelijk en oefeningen waren oké, maar 4 uur aanwezig zijn voor een half uurtje in de auto te zitten vind ik nogal tijdverspilling.
Dankzij onze lieve leeraar begreep ik de leerstof heel goed. Ik bedank hem en de Team voor de leuke lessen nu nog hopen dat ik slaag.
Heel aangename ervaring. Goede instructeur, heel vriendelijk, goede uitleg. Zeker aan te raden.