Fijne mensen en goede ervaring

Hele fijne mensen. Zeer aangename dag gehad daardoor. Het enige nadeel was dat we lang moesten wachten. Dat is het enige nadeel en lijkt me iets dat naar de toekomst toe misschien kan verbeteren om het iets vlotter te laten verlopen. Vooral door de 2 begeleiders vond ik het een aangename ervaring. Ik keek er enorm tegenop, maar nu ik geweest ben, vond ik het fijn en leerrijk. Ik voelde me op mijn gemak en heb meer ervaring opgedaan achter het stuur.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Positieve ervaring met goede en duidelijke instructies.

Positieve ervaring met goede en duidelijke instructies en voldoende mogelijkheden om vragen te stellen.

Het was leerrijk.

Ik hoorde veel verhalen dat het saai was en tijdverlies. Ik vond het toch leerrijk en heb mogen slippen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer goed! Hele goede rijschool!

Van de eerste keer geslaagd voor mijn B + E rijbewijs! Beter kan niet!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer tevreden over goede en duidelijke opleiding CE

Ik ben zeer tevreden over de fijne instructeurs Dirk en Stefan. Vriendelijk, duidelijk en geduldig. Les gehad van Dirk en laatste dag voor examen les en begeleiding van Stefan, beide toppers met passie voor hun vak. Mijn resultaat… geslaagd ;) Zeker een aanrader!!!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vriendelijke mensen goed uit gelegd Top!!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was heel informationeel.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Weggegooid geld voor de eerste 14 uren van de 20...

Als ik een goede begeleider vanaf het begin had gehad, had ik minder uren en geld moeten spenderen om te kunnen leren rijden. De eerste 14(!) Uren waren niet leerrijk. Erger nog, ze waren vrij nutteloos. De begeleider vertelde graag over zijn privéleven ipv mij, iemand die nog nooit had gereden, te begeleiden en zeker te laten voelen op het wegdek.. gelukkig heb ik het heft in eigen handen genomen en jullie, rijschool hendriks opgebeld en gevraagd naar een andere begeleider. Ik werd onzekerder in het rijden na iedere les. Gelukkig heeft René mij in 6 uren tijd (3 lessen) alles aangeleerd en zo ben ik ook zelfzeker achter mijn stuur gekropen en heb mijn rijbewijs gehaald bij de eerste keer. De beoordeling hieronder is dan ook enkel van toepassing op René, de bekwame, behulpzame rijinstructeur.

Perfect, zeer aangenaam!

Het terugkommoment was een zeer aangename ervaring, zeer vriendelijke begeleiding en veel bij geleerd.

GEWELDIG

Ik vond het terugkommoment een meerwaarde aan het hebben van een rijbewijs! De begeleiders waren heel spontaan, vriendelijk en open.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer onbeleefd tegen klant!

Ik heb mijn situatie uitgelegd en Nog steeds geen begrip. Zijn precies geen mensen..

• Vriendelijkheid - Ontvangst
  • Bekwaamheid lesgever N.v.t.
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Nooit gedacht, dat ik het zo leuk zou vinden.

Stefan Ceuleers is een super instructeur. Duidelijk, en toch niet te streng. Het positieve van het niet slagen voor het examen, is dat ik nog eens met hem mag lessen. :-)

Motorrijbewijs A

Aangename instructeurs, duidelijke uitleg, vlot verloop van rijlessen,.... Ben zeer tevreden

Een aangename voormiddag

Het was een aangename maar lange voormiddag, waarbij zeker niet alles even nuttig is.

Fijner dan gedacht

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Bekwame, aangename lesgevers en vriendelijke, behulpzame mensen op het bureel.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer blij met mij lesgever Rudi Neven. Voor hem is het duidelijk zijn doel om zijn leerlingen te laten slagen op het examen.Legt de zaken goed uit en kan zelf ook goed inschatten/opmerken waar ik nog extra uitleg nodig had. Als gevolg was ik dan ook van de eerste keer door op het volledige examen BE. Waarvoor dank.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Op korte tijd veel tips en trucs geleerd van ervaren motards

Een goed gevoel bij een top ervaren rijschool, deskundige lesgevers en geven je een goed gevoel tijdens de les, top een aanrader

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

leren rijden met twee vriendelijke instructeurs

De instructeurs zijn vriendelijk en rustig en bekwaam. Het onthaal (receptie/administratie) is soms wat minder vriendelijk

Heel goede rijschool

Altijd heel vriendelijk geweest.

Niets op te merken

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Niet veel bijgeleerd als je met een automaat alleen mag rijden.

Ik heb persoonlijk er niet veel aan gehad. Aangezien ik al een automaat rijbewijs heb. Ik vindt het heel heel jammer dat ik de slip ervaring niet heb kunnen mee krijgen. Zeker als je kijkt, 108€ voor enkel met een automaat een noodstop te doen en dan er wat mee rijden. Dat is eigenlijk super veel geld. Ik had dit ook met mijn eigen auto kunnen doen en wat ook al gedaan is geweest. Namelijk toen ik leerde rijden hebben ze mij deze maneuvers laten doen om te voelen en te weten het het is om bij 60-70km per uur alles dicht te gooien. Ik vindt het ook iets zeer essentieels omdat het deel uitmaakt van de openbare weg ervaring die je opdoet in de tijd dat je leert rijden.

Veel bijgeleerd!

-goed uitleg -geoefend wat ik wou oefenen

Fijne samenwerking.

Vlotte inschrijving, duidelijk. Aangename instructeur, veel bijgeleerd met positief resultaat.

Hasseltweg 29

3600 Genk