Het was een leuke leerrijke ervaring ik heb weer meer geleerd bij wat te doen met noodstoppen en slippen.
Leuke en leerrijke dag met 2 heel fijne instructeurs
ik ben doof mevrouw en mijn gebarentolk mee met mij.het viel mee goed.2 personen lesgever meneer hebben zeer goed uitlegd aan groep het was interessant en heel veel om goed weten.
Ik heb een positieve ervaring gehad.
Veel bijgeleerd
Het was een leerijke ervaring. Ik had 6u genomen omdat mijn papa mij leert rijden. Zo kon ik dan via de rijschool toch nig een paar weg codes en tips en tricks leren voor mijn rijexamen.
Jos is een hele leuke rijinstructeur! De manier waarop hij uitleg gaf en ons de dingen heeft aangeleerd waren zeer leerrijk en op een leuke manier uitgelegd en gedaan!
Na een moeilijke eerste rit op de baan heeft de rijinstructeur mij de nodige hulp en aanwijzingen gegeven om het beter te doen, met slagen als gevolg
Ik heb 6u verplichte rijles gehad omdat ik 2 keer niet door was op mijn praktijkexamen. Ik heb nog veel bijgeleerd, veel vragen kunnen stellen en alles was heel duidelijk en vlot verlopen. Een zeer positieve ervaring, en nu met de rijschool mijn examen afgelegd te hebben en geslaagd te zijn, raad ik deze zeker aan.
Tijdens deze opleiding hebben we bepaalde technieken geleerd om een noodstop uit te voeren en het slippen onder controle te krijgen. Het was een leerrijke voormiddag en hopelijk zullen we nooit deze technieken moeten gebruiken, maar als het toch ooit moest gebeuren dan zullen veel mensen aan deze opleiding terugdenken. Het is zeker nuttig om deze opleiding te organiseren voor mensen die een half jaar hun rijbewijs hebben.
Verschillende rijstijlen bijgeleerd maar de cursus is te duur voor wat het is. Zou deze cursus aanraden tijdens het leren rijden.
Het terugkommoment viel veel beter mee dan verwacht. De informatieve uitleg vooraf was erg duidelijk. De oefeningen op het terrein werden goed uitgelegd en waren leerrijk. Alles was heel goed georganiseerd. De rij-instructoren waren bovendien heel vriendelijk, aangenaam in de omgang en gemotiveerd.
Ik heb wel wat bijgeleerd en wat meer inzicht gekregen in de gevaren die zich onderweg kunnen voordoen. De ervaring had me aangenaam verrast, voornamelijk dankzij de rustige en vriendelijke houding van instructeurs Jos, Michiel en Kenneth.
De instructeurs waren alle 3 heel aangenaam om van te leren. De uitleg was goed en we kregen genoeg de kans om te oefenen. Het was wat vervelend om in de koude wind te moeten wachten, maar al met al vond ik het wel een goeie ervaring.
Fijne instructeurs, groot oefenterrein voor het terugkommoment. Prima rijschool!
vriendelijke instructeurs, je moet ook enkel iets doen als je je daarmee veilig voelt...
Jos is the best!!!
Hele fijne mensen. Zeer aangename dag gehad daardoor. Het enige nadeel was dat we lang moesten wachten. Dat is het enige nadeel en lijkt me iets dat naar de toekomst toe misschien kan verbeteren om het iets vlotter te laten verlopen. Vooral door de 2 begeleiders vond ik het een aangename ervaring. Ik keek er enorm tegenop, maar nu ik geweest ben, vond ik het fijn en leerrijk. Ik voelde me op mijn gemak en heb meer ervaring opgedaan achter het stuur.
Positieve ervaring met goede en duidelijke instructies en voldoende mogelijkheden om vragen te stellen.
Ik hoorde veel verhalen dat het saai was en tijdverlies. Ik vond het toch leerrijk en heb mogen slippen.
Van de eerste keer geslaagd voor mijn B + E rijbewijs! Beter kan niet!
Ik ben zeer tevreden over de fijne instructeurs Dirk en Stefan. Vriendelijk, duidelijk en geduldig. Les gehad van Dirk en laatste dag voor examen les en begeleiding van Stefan, beide toppers met passie voor hun vak. Mijn resultaat… geslaagd ;) Zeker een aanrader!!!
Vriendelijke mensen goed uit gelegd Top!!