Geeft veel zelfvertrouwen/ veel uitleg/ goede auto
Geen schrik meer om te rijen!
Terugkommoment was wat langdradig. Instructeurs weten wat ze doen en waar ze het over hebben. Geven goede en relevante uitleg. Overall een leuke ervaring
perfecte info, tot in de puntjes afspraken nagekomen. opleiding en examen met succes behaald.
Super was goed geregeld en ook goed uitgelegd
Ik was zeer onzeker wat betreft het schakelen. De instructeur heeft deze onzekerheid weten wegnemen. Na de 20u voelde ik mij zeker om alleen te rijden (wat ik nooit verwacht had)
Heel goed
Goede instructeurs die zeer duidelijk en geduldig uitleg geven.
Slippen heeft geholpen
Op 44-jarige leeftijd beslist om te leren autorijden. Via het internet bij Hendriks uitgekomen. Ik had me ingeschreven en een week later kon ik al starten. Voor elke les kreeg ik info over wat we die dag gingen oefenen. Eerst geoefend op het industrie-terrein en daarna geleidelijk het verkeer in. Het was een fantastiche leer-ervaring! In het begin was ik gespannen, maar naarmate de lessen vorderde, voelde ik mij meer op mijn gemak en begon ik te genieten van het autorijden. Ik heb een geweldige instructeur gehad, dus een dikke pluim voor Michiel!
ben zeer tevreden over alles
De dag zelf was okee, vriendelijke lesgevers maar het geheel blijft voor mij een beetje overbodig
Was heel duidelijk, hoe het word uitgelegd en uitgevoerd moet worden de oefeningen.
Goede uitleg en genoeg tijd om te oefenen. De instructeurs stelden ons op het gemak en hadden geduld
Terug kom moment was echt de moeite waard
Interessant en een boeiende ervaring
Leerrijk maar te weinig tijd om veel ervaring op te doen
Heel leerzaam en rustige begeleiding vlot verlopen
Geweldige les
Ik vond fijn , ik heb bij geleerd
De proeven opzich zeker nuttig om als beginnende bestuurder eens meegemaakt te hebben. Toch zou ik graag even enkele puntjes willen vermelden die mij dwars zitten, maar waar de rijschool zelf waarschijnlijk niets aan kan doen. We hebben 108 euro moeten betalen om deel te nemen aan een verplichte opleiding van 4 uur. Van deze 4 uur kregen we een goed half uur a drie kwartier uitleg over het verkeer m. Dan gingen we naar de proeven toe en hebben ons moeten verdelen in groepjes. Aangezien we met 17 personen waren hebben we zeker 2,5 uur moeten wachten in het totaal op het terrein omdat er andere groepjes de proeven waren aan het uitvoeren. Al bij al heb ikzelf dus een goede drie kwartier in een voertuig gezeten waarvan nog eens 2/3 van de tijd op de achterbank omdat de andere van mijn groepje dan aan het stuur zaten (voor 108 euro). Ik begrijp dat men dit in groep wil organiseren om te zien hoe andere beginnende chauffeurs de testen oplossen maar deze manier lijkt mij van de pot gerukt en vooral weet ik niet of deze de verkeersveiligheid echt gaat verbeteren. Ik heb mensen gezien die niet konden slalommen tussen kegeltjes, zelfs niet zonder de alcoholbril. Ik heb bij mensen in de auto gezeten die niet vlot konden schakelen. Ik heb bij mensen in de auto gezeten die de auto compleet lieten wegslippen,… maar deze mensen rijden dus ook op de openbare weg. Ik vind dat ik het n beetje frappant aangezien we alle 17 dus terug moeten komen om de verkeersveiligheid te verbeteren terwijl er duidelijk enkele probleemgevallen de weg op mogen. Ik wil zeker niet zeggen dat ik een top chauffeur ben die nooit een fout maakt in het verkeer maar ik ben er zeker van dat ik verantwoordelijker rij dan enkele van de andere bestuurders aanwezig. Nogmaals ik denk dat de rijschool zelf hier weinig aan kan veranderen, al zouden ze in kunnen gaan tegen dit verplichte terugkommoment en zeggen dat dit de verkeersveiligheid niet ten goede komt.
Heel blij dat ik deze opleiding gevolg, iets bij geleerd.
Zeer handige tips, rustige feedback en leuke rijlessen
Je leerde heel wat omgaan met bepaalde situaties.