Het was leuk

Is niet nodig is alleen maa geldverspilling

Het was heel luek

Het was nieuwe oefenen en goed en ik heb goede advies gekregen

Super!

De begeleider was top! Rustig en duidelijk. Gaf mij het gevoel dat ik het kon, ook als ik zelf twijfelden. Vlotte babbel tijdens het rijden.

Fijn, leerrijk terugkommoment!

Met een beetje tegenzin vertrok ik om 07.00 naar het terugkommoment op 4 juni 2022. Achteraf gezien was dit totaal niet nodig! Het terugkommoment begon met een zeer heldere en duidelijk te begrijpen uitleg over hoe de voormiddag zou lopen. Daarna wandelden we naar buiten waar het oefenterrein al netjes in orde was gebracht. Alle 3 de oefeningen, de noodstop, het slippen en het “dronken rijden” hebben me niet alleen wijzer, maar ook zelfzekerder achter het stuur gemaakt. Een dikke chapeau en bedankt aan de 3 lesgevers!

Kennis

Was geweldig

Een aangename leerervaring

Top!

Mijn begeleider Yvan wil ik echt een dikke duim geven! Zo ne toffe en rustige man!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb nog nooit zo een top les + leerkracht gehad!

Heel goed

Heel goed

tevreden

tevreden

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was goed gedaan, alleen is het nutteloos.

De lesgever heeft alles zeer goed gedaan en uitgelegd. Maar ik vindt dit terugkom moment gewoon nutteloos (ik ben ook niet de enigste die hier zo over denkt). Dit heb ik gedaan omdat het verplicht is en anders zou ik het niet gedaan hebben (zoals bijba iedereen).

Goede ervaring

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer bekwame lesgeefster Christiane !

Geslaag op theorie examen en op praktijkexamen, en dit van de 1e keer rijbewijs en vakbekwaamheid Bus. Dit dankzij de goede lessen en opvolging van lesgeefster Christiane.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een erg leerrijke ervaring.

Dankzij deze ervaring voel ik me zekerder om te rijden wanneer het bijvoorbeeld zou sneeuwen. We hebben geleerd hoe we in zo'n situatie moeten handelen. Ook gebruikte de lesgever situaties die hij zelf heeft meegemaakt. Dit is natuurlijk ook een pluspunt.

15minuten te laat=nietmeer welkom

Ik was 15minuten te laat op de afspraak, ik deel mee waarom, maar dit was blijkbaar niet voldoende. Vervolgens moest de uitgebluste meneer mij zeggen dat ik ook niet te laat moest komen op een sollicitatie, terwijl het hier niet ging om een aanwerving, maar een verplicht terugkom moment. Al bij al 108 EUR goed binnen gerijfd.

• Vriendelijkheid - Ontvangst
  • Bekwaamheid lesgever N.v.t.
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Leuke ervzring

Leuk om eens te doen. Te duur voor wat het was.

Het was prachtig

Zeer uitstekend kantoor, ik raad aan om met hem om te gaan, kantoorpersoneel is aardig, ik heb geen kennis van autorijden, maar dankzij coach Chris Quintens heb ik veel geleerd en angst overwonnen, hij was kalm, geduldig en vriendelijk, ik ben erg dankbaar voor hem.

Nuttig leerzaam

Veel te duur maar wel nuttig en leuker dan ik had gedacht

vriendelijk

vriendelijk en beetje leervol, duurt gewoon veel te lang

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leerrijk maar ruimte voor verbetering + onnodig lang

Veel doceren: eerste uur veel uitleg die veel te abstract was. Uitleg geven over het parcours zonder het parcours te zien heeft geen zin. Slippen: heel leerrijk, goede uitleg. Noodstop: niet representatief: parcours is te kort om op te trekken tot 50 km/u hierdoor stop je niet overal op hetzelfde moment. Het is dus moeilijk om hier een conclusie uit te trekken. Het meisje voor mij stopte bij 40 km/u verder dan bij 50 km/u. Wachttijd tijdens de praktische oefeningen: Lang wachten terwijl de rest bezig is met de oefeningen -> tijd opvullen door wat relevant leesmateriaal te voorzien. Wist-je-datjes over het verkeer of verkeersregels die het vaakst overtreden worden of een interessante casus, of quizvragen over het verkeer bijvoorbeeld. Feedbackmoment: Leerkracht probeerde elke vorm van feedback te weerleggen. Jammer aangezien dit feedback is en geen verwijt. GDPR: Bij het aftekenen van de aanwezigheidslijst staan de adressen van de deelnemers. Deze zijn zichtbaar voor iedereen. Dit mag niet volgens de GDPR-richtlijnen. Document ondertekenen: Bij aanvang van de sessie werd er een document uitgedeeld i.v.m. aansprakelijkheid bij ongevallen. Dit kan best op voorhand opgestuurd worden. Op deze manier heb je niet genoeg tijd om alles te lezen.

Heel goede uitleg

Heel vriendelijke instructeur. Uitleg was super, tips en weetjes die enkel een ervaren instructeur kan geven.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede ervaring en handige vaardigheden.

Vriendelijk ontvangst , toffe mensen , over het algemeen top.

Aangename ervaring

Vriendelijke mensen, die goed helpen en grondige uitleg geven.

Het was leerrijk

Ik heb weer veel bij geleerd. Het terugkommoment is verplicht maar het voelden niet zo aan. Alles was heel spontaan en duidelijk. Ook is er genoeg tijd voor vragen te stellen. Je bent met een kleine groep dus je krijg genoeg oefentijd.

Goed en snelle afhandeling

Deze mensen doen hun best en het mogelijke om iedereen te kunnen helpen

Hasseltweg 29

3600 Genk