Fijne les
Begeleider gaf goede tips. En vriendelijke man.
Enkele keren via het bureel proberen te bellen om info te bekomen, maar geen gehoor. via mail ook helaas geen antwoord. Ik heb het idee dat de instructeurs eigenlijk alles regelen. of is er geen bureel met administratieve dienst? zee tevreden over Dirk(theorie) en Kurt van de praktijk.
Ik had instructeur Koen. Een zeer rustige en vriendelijke man. Dit nam voor mij al heel wat stress weg.
Ik bezat een M36, mijn ouders (meer mijn vader) leerde mij de ins and outs van het rijden. Dit was niet altijd even accuraat en duidelijk als ik zou hebben gewenst. De rijinstructeurs maakten velen waar ik onzeker van was beter begrijpbaar waardoor mijn rijtechnieken snel verbeterden.
er was een fout in de tijd, het geld wordt niet teruggegeven - de vergadering wordt niet opnieuw ingepland
Je werd er bewuster van hoe snel een accident kan gebeuren
Duidelijke uitleg, ervaring werden verteld.
Ik vond de terug komdag heel leerrijk. De lesgevers legde alles goed uit en waren super vriendelijk. En hielpen waar nodig.
Eerste keer geslaagd voor rijbewijs C ! Top begeleiding van Kurt !
Zeer leerrijk
Toen ik mijn theoretisch rijbewijs had gehaald wou ik nog niet onmiddelijk beginnen met autorijden, maar uiteindelijk hadden mijn ouders mij aangespoord te rijden bij de rijschool waar ze het zelf nog hebben geleerd. En ik ben heel blij dat ik dag gedaan heb! Hendriks is een enorm fijne rijschool die zich probeert te schikken naar wat voor jou mogelijk is! Ik heb les gehad Yvan, een zalige instructeur die zeer aangenaam les gaf maar ook ruimte nam voor eens goed te lachen om te kunnen ontspannen achter het stuur. Want wie is er nu niet gestrest om de eerste keer te leren rijden? Kortom een echte aanrader!
Super goede uitleg gehad, fijne en leerrijke oefeningen gedaan! Je leert rustig te reageren in gevaarlijke situaties, je weet maar nooit of je ze ooit kan gebruiken.
Mijn ervaring met de rijschool is super, ik heb het verplichte terugkommoment voor auto rijbewijs b hier afgelegd. We waren met een groepje van 6 personen wat het heel gezellig maakte en zo konden we elkaar ook snel leren kennen. De rijinstructeur was zelf ook een vriendelijke en open man waar we veel mee hebben kunnen lachen!
Het was altijd heel gezellig, en heel goede lessen!
Duidelijk en goed uitgevoerd
Teacher was always very polite and supportive
Lang wachten (kunnen de heren niks aan doen hoor) Ze maken het zo gezellig mogelijk
Goede lesgevers/begeleiders!
De instructeurs waren heel vriendelijk en gezellig, je voelde je bij Jos meteen helemaal thuis. Hierdoor ben ik aan t twijfelen of ik mijn A1 bij hun ga doen dan bij VAB
Fijn onthaal met duidelijke uitleg. Eerst een woordje uitleg en daarna zijn we aan de slag gegaan. We verdeelden ons in groepjes en dan kon het beginnen. Er werd voldoende afgewisseld zodat niemand lang moet wachten. Op het einde nog een groepsgesprek. Alles verliep vlot
Op 10/09 mijn terugkommoment gevolgd hier. Zeer goede ervaring, hele vriendelijke mensen. Niets moet alles mag! Ze geven hele goede uitleg en zorgen ervoor dat je echt op je gemak bent.
Leerrijke terugkommoment maar was wel iets te lang
Goed ervaringen was heel belangrijk