Zzer tevreden
Top ontvangen met een glimlach. Alles duidelijk uitgelegd en heel behulpzaam tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Mogelijkheid tot vragen stellen was er de hele tijd. Dankzij deze instructeurs was het van een saaie dag, een leerrijke en plezante dag.
Het duurde iets te lang, in kleinere groepjes is het beter denk ik.
Het was een leuke moment om te realiseren dat je goed moet nadenken achter het stuur maar het duurde veel te lang. Als het maar 2 uurtjes zou zijn zou het ideaal zijn ipv 4 uur.
Eerst had ik totaal geen zin om te komen, maar eens ter plaatsen werd ik geheel zeer vriendelijk ontvangen. We waren in een groepje van 4 personen dat ons ervaring in het verkeer deelden en daarna volgde proeven buiten met de wagen. Een zeer interessante namiddag gehad waar men gelachen hebben.
Ik ben begonnen toen ik niks ervaring had ik heb op die 20 uren veel geleerd zou het zo terug opnieuw doen en raad iedereen aan om bij rijschool Hendriks te gaan
Geweldige ondersteuning gehad ondanks het gemis van een automatische versnellingsbak
Het was een aangenaam terugkommoment en ze waren heel vriendelijk!
Was leuke ervaring om eens mee te maken.
Vriendelijke lesgevers !
Ik vond het wel interessant. Zeker het slippen. Alleen vond ik het een beetje te langdradig.
Ludo was een zeer aangename instructor die alles op een rustige en duidelijke manier uitlegt en het graag 100 keer opnieuw herhaalt;)
Goede uitleg , verteld veel
Ik vond het een heel leerrijk moment. Alleen het jammer dat het zo duur is en de wachttijd op het terrein lang.
Kenneth was een heel lieve en vriendelijke man die alles netjes heeft uitgelegd ookal had ik soms een stress momentje
Vriendelijke rij-instructeurs, maar geen meerwaarde aan je rijkunsten.
De instructeurs waren heel vriendelijk en behulpzaam! Ze verplichten niemand om iets te doen waar je niet achter staat. Het is wel duur voor wat het maar is en de verkeersongelukken verminderen niet door een Terugkommoment.
Nuttig, duidelijk, leerzaam en vriendelijk
Zeker fijn om meer praktijk te hebben gehad dan theorie. We hebben zelf de "gevaren" achter het stuur duidelijk kunnen zien. Zeer nuttig om te zien en te leren hoe je moet handelen en waarom je zo moet handelen! Wel is het wat duur voor een verplichting te zijn en ik denk voor vele niet even goed haalbaar. Allesinds heb ik er een positieve ervaring aan over gehouden. Ook de lesgevers waren zeer vriendelijk.
Als geen ervaren motorijder is mijn instructeur Rudi super rustig en heel geduldig gebleven, we hebben zowel alle techinische info over de motor gekregen en ook nog de meeste oefeningen die we moeten kunnen als we voor een zwaarder voortuig willen gaan.
Ik ben zeer tevreden met de lessen die ik hier gevolgd heb. In 1 les leerde ik enorm veel en de uitleg was perfect, ik kreeg voldoende tips en info.
Veel bijgeleerd, heel goede instructeur, echte aanrader
De communicatie was soms moeilijk (geen herinneringsmails, onduidelijkheid over welke dagen les, ...). Dit komt waarschijnlijk omdat er verschuivingen geweest zijn (ziekte, defecte vrachtwagen, ...)
Veel uitleg, vriendelijke instructeur. Geen aanmerkingen.
Instructeur was heel onvriendelijk de les voor mijn examen waardoor ik het gevoel kreeg dat ik niet kon rijden. Gaf onnodige opmerkingen en racistische opmerkingen. Heel jammer…