Ik ben in een zeer goede rijschool terechtgekomen en bij een perfecte instructeur die alles duidelijk uitlegt en je uitstekend begeleid naar je examen toe
Vriendelijke en bekwame rij-instructeur.
Zeer goede begeleiding en bruikbare tips voor mijn ouders. Zeer stipt en alle rijtijd werd goed benut. Luc is een zeer toffe begeleider. Ik was van de eerste keer geslaagd
Ook al ging ik omdat ik moet. Had een leuke namiddag
Heel fijne Begeleiders leggen alles prima uit.
Enige minpunt Slechte communicatie bij afloop examen. Geen terughaaldienst naar genk vanuit het examencentrum. Op zich geen probleem indien dit vooraf gecommuniceerd werd.
De eerste les zat ik al in vrachtwagen -20tig tonner-. Na een 2tal uren was ik ermee op de weg. Als je bestelbussen gewend bent valt hem wel mee. Alleen even wennen met de motorrem te werken. 2de lesdag vroeg ik aan de lesgever, waarom ik in zo'n wagen moet leren rijden als ik voor een C1 kom. Haaaaaa daar zat een kleine fout, ik kon verhuizen naar een bestelbus met een MTM van 7.5 ton. Dus het viel reuze mee allemaal.
Ik heb 20 uur gevolgd om alleen te kunnen autorijden. Dit waren 20 lesuren waar je ook elke keer iets bijleerden. Het waren leuke momenten, zeker als je een goede rijinstructeur hebt.
Ik heb 3 manoeuvres gedaan, en een gesprek gehad over wat mij goed en slecht maakt in het verkeer. en wat we eventueel kunnen doen om ongevallen te voorkomen. daarmee hebben we 4 uur vol moeten krijgen. Had het idee dat de leerkracht gewoon 4 uur tijd moest vol krijgen met nutteloze vragen te stellen. het idee achter 'het terugkommoment' lijkt mij niet echt duidelijk. ik snap niet hoe dit minder ongevallen gaat veroorzaken op de baan. Blij dat ik er vanaf was.
Ik volgde het terugkommoment bij de rijschool Hendriks. Het was een zeer aangename ervaring. De twee mannen die de 4u begeleiden stellen je enorm gerust. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd. De 4u gingen sneller dan verwacht. Door het koude weer kregen we de keuze om warm binnen te gaan zitten of in de auto. De sfeer zat goed.
Ik heb de rijoefeningen opnieuw ervaren
Begeleider Yvan Janssens heeft mij op 4 uur kunnen leren parkeren,…. Dankzij hem heb ik vanaf de eerste keer mijn rijbewijs gehaald waarvoor een enorm dikke dankuwel! Hij was ook altijd heel vriendelijk en rustig, zijn grapjes maakte dat ik mij erg op mijn gemak voelde bij hem. Als ik nog vragen heb mocht ik hem altijd bellen.
Een leuke ervaring om in ander omstandigheden met de auto te rijden zoals de bril als je gedronken hebt. Je beseft dan wel hoe slecht je zou kunnen zien. Ook een slippen was leuk en onverwacht alles dicht gooien om te stoppen. Ervaringen die je op de weg kunt tegenkomen maar niet kunt uitlokken. Fijne lesgever ook. Zeer tevreden
Ik vond het wel eens fijn om te doen samen met de rijschool en nu weet je ook zelf waar je mee moet op letten als je het nu zelf ook aan de rand zouw krijgen
Geldwolven, Slechte mensen kennen er zelf niks van, doen extreem uit de hoogte
Mijn ervaring met het terugkommoment is goed. Er zijn naar mijn mening zaken die beter kunnen, maar die vallen niet onder de controle van de rijschool.
Kenneth heeft van onze verplichte terugkom moment een leuk moment gemaakt.
Erg leerzaam en vriendelijke begeleiding!
De oefeningen waren leerrijk en een goede voorbereiding op de praktijk in het dagelijkse verkeer. Er werden ook handige tips meegegeven bv. Hoe je het best stuurt bij slipgevaar, waar je naar moet kijken, etc. Dit vond ik een groot pluspunt
Werd altijd vriendelijk ontvangen, tijdens de rijlessen had ik altijd vriendelijke en respectvolle begeleiders.
Toffe instructeurs
De oefeningen waren leerrijk en een goede voorbereiding op de praktijk in het dagelijkse verkeer. Er werden ook handige tips gegeven bv. hoe je moet sturen, waar je naar moet kijken, etc. Dit vond ik een pluspunt.