Heel tevreden
Veel bijgeleerd, heel vriendelijke instructeur!
Zeer goede lesgever
Zeer leerrijke cursus met perfecte uitleg en tips!!!!!
een goede opfrissing van de nieuwe wegcode
Super leuke lesgever, vlotte babbel, leuke groep.
Even opfrissen voor begeleiding is nooit verkeerd.
Veel tips geleerd tijdens het rijden
Het was een leerrijke en aangename "les" . De lesgever gaf interessante tips ivm het rij-examen. Waar overal op gelet wordt door de examinator. Wat er verwacht wordt van de leerling-bestuurder. Ik heb van alles bijgeleerd en een aantal zaken opgefrist. Een aanrader !
De lesgever heeft op een interessante, duidelijke manier de inhoud overgebracht.
De les is heel goed geven ! Alleen jammer dat er een persoon inde les zat wat enorm naar alcohol rook. Amaai als zo iemand zijn kind rijles moet geven . Ik had persoonlijk als lesgever de toegang geweigerd
Mijn terugkom moment was super leuk een aangename leuke kleine groep! De instucteur was ook super top. Was heel vriendelijk en legde alles goed uit
Lessen gehad van Ludo Broeders, veel bijgeleerd. Gemakkelijk door het examen geraakt.
Duidelijke en praktisch uitleg
Leekracht ontving mij goed heeft ook alle info doorgegeven
We zaten comfortabel en de uitleg was uitgebreid en duidelijk. Mogelijkheid om vragen te stellen.
Voor mij was het niet heel bruikbaar omdat mijn kinderen 6u les en examen met de rijschool gaan doen Het is echt vooral voor mensen die hun kinderen het hele traject gaan begeleiden
Rustige begeleiding met veel oefenkansen.
Door de instructeur kwam ik met gemak door mijn praktijk examen
Hij was altijd vrienlijk
Was mijn eerste rit ln maanden van revalidatie, ik was niet zeker van mijn kunnen. Frederik (Fre) heeft mij op mijn gemak kunnen kunnen stellen. Daarvoor dank, een fijne lesgever.
Duidelijke en beknopte toelichting bij de belangrijke info over de wegcode en alle voorbereiding die nodig is in aanloop naar het afleggen van het examen.