Het is de moeite waard
Hoe ik moet reageren als er gevaar is kwa remmen en rijden.
Het personeel (de instructeurs) waren enorm vriendelijk en leerde ons dingen bij op een plezante manier!
Ik vond het zeer nuttig en vandaag met de hevige sneeuwval goed kunnen gebruiken het stoppen niet zoo maar het weg slippen die uitleg en die handeling al meerdere keren toe gebracht vandaag thx voor jullie suports
Kan nie beter. Alles perfect
Ik vond het zeer leerrijk. Heel wat tips gekregen. Het zelf kunnen doen en ondergaan was een super ervaring en doeltreffend. Ik heb me geen minuut verveeld. Integendeel het is om gevlogen.
De lesgever was heel vriendelijk!
Ik kreeg Yvan toegewezen als mijn rij-instructeur. Super vriendelijke en aangename man die ook echt de tijd neemt om je alles rustig en duidelijk uit te leggen en die ook niet gefrustreerd wordt als het na enkele keren niet lukt. Ik voelde mij zeer op mijn gemak en had ook echt het gevoel dat als er iets mis zou lopen Yvan ook meteen zou kunnen ingrijpen. Ik ben Yvan zeer dankbaar voor mij te leren autorijden! Ik had nog nooit in een auto gezeten, hij heeft mij volledig zelfstandig leren autorijden! Helaas van de eerste keer niet geslaagd en bij mijn tweede keer examen afleggen kreeg ik rij-instructeur Pascal toegewezen om nog voor het examen een uur te oefenen en het examen af te leggen. Ook Pascal was een super vriendelijke man die mij nog de nodige tips gaf waardoor ik mijn tweede keer wel kon slagen! Ook het contact met de rijschool over e-mail verliep vlot, ik kreeg meestal dezelfde dag nog antwoord en zij waren ook altijd bereid om mij de nodige uitleg te verschaffen indien nodig. Heel erg tevreden van deze rijschool!
Ik vond het een geslaagde dag, ik heb weer vanalles bijgeleerd. Super goede lesgever en heel vriendelijk.
Ik vond het vooral fijn en goed om op een afgelegen terrein te leren hoe u auto onder controle te houden of terug te nemen nadat je die verloren bent. Want dit is iets waar veel mensen onwetend in zijn.
Het was een zeer nuttige terugkommoment. Wel jammer dat het betalend is.
Over het algemeen was het een fijne opleiding, alleen het wachten was een beetje saai maar dat was door het weersomstandigheden.
Goede lesgever, flexibele organisatie voor het vastleggen van een afspraak. Duidelijke communicatie en herinnering de dag voor de les.
Vriendelijk en fijne les
Ik was zeer te vreden
Top! Alleen te veel geld voor wat het is en de uitleg kan korter ;) maar jullie kunnen aan beide niks doen natuurlijk.
Kenneth heeft mij heel goed geholpen , goede uitleg en heel rustig en vriendelijk.
Alleen de bril was nuttig de.rest niet en veel te lang 4 uur
Lang wachten in de kou, regen hoort erbij zeker? Er waren wel overdekte plaatsen maar het was wel echt koud.
Ik heb verschillende dingen geleerd die je niet leert tijdens je rijlessen eventueel. Het was een leuke ervaring om met een auto te rijden met een automatische versnellingsbak, de noodstop te oefenen en de sliptechnieken te leren. Ik vond het ook interessant om met de bril te rijden om te ervaren hoe een dronken bestuurder alles ziet en ervaart. Het enige nadeel is dat het naar mijn mening veel te lang heeft geduurd. 4uur zonder pause was enorm lang. Dit kan eventueel ingekort worden door bv kleinere groepen tegelijk te nemen ipv 10+. Je moet dan wachten tot iedereen klaar is. En daarbij vind ik het een onnodige kost om 107, in mijn geval 167€ te betalen voor een cursus die verplicht is. Het is enorm veel geld , zeker in deze tijden. Hopelijk dat er in de toekomst aan gewerkt kan worden zodat de personen ná mij die hun rijbewijs willen halen , het aangenamer zullen ervaren.
Slip oefening was heel goed omdat ge dan weet wat ge moet doen voor het geval dat het eens gebeurt. Het duurde in het geheel wel lang.
Ik heb veel bijgeleerd door de rijschool. Ik heb dingen geleerd die zelfs mijn familie niet wist. En ik ben zeer goed begeleidt geweest bij het examen.
Interessante ervaring, maar een lange wachttijd.
Goede vriendelijke lesgevers voor mijn terugkom moment