Saai
Was super fijn. Heb veel bijgeleerd maar ook kunnen lachen met de instructeurs. Heel aangenaam er werd tijd genomen voor alles. Geen gehaast en vooral een veilig gevoel bij terugkommoment.
Ik voelde me zeer goed op mijn gemak en veilig!
Fijn om eens te doen. Leerrijk om eens mee te maken wat het is om te slippen. Zou ook goed zijn na enkele jaren te herhalen.
Ik volgde het terugkom-moment. Het is een nuttige cursus en ik vond de praktijk oefeningen wel leuk. Maar het duurt wel heel lang om op elkaar te wachten, een kleinere groep zou beter vooruit gaan. Ook is het echt heel duur. (Maar dat ligt waarschijnlijk buiten jullie bevoegdheid?)
Het was een fijne ervaring Alleen duurde het veel te lang voor het gene wat het maar was Het jammerste is dat we niks te drinken gebode kregen zeker tijdens zo een warm weer misschien een tip omdat wel te doen
De lest begint om 7:45 - wat een supper rare uur om iets te starten inv dat gewoon om 8 uur te doen. Te laat is te laat ik snap het, het stond ook in de e-mail dat je 15 uur eerder moeten. Ik weet het is allen maar mijn schuld dat ik om 7:55 aankwam. Ten eerst was het moeilijk om een locate te vinden jullie moeten een DIKKE boord ophangen met volgde text “TERUG KOM MOMENT IS HIER” Ten tweede toen ik aankwam dacht ik dat er nog tijd was want daar zaten nog mensen te wachten, maar blijkbaar zat ik verkeerd, en die mensen warren voor iets anders. Ik begrijp dat jullie kunnen daar niks aan doen en dat regestratie sluit en bla bal bla maar zoals ik hier boven zei jullie kunnen een duidelijke aanwijzing boord plaatsen zijn Het is ook supper duur 120 euro voor een jonge mens om even een les te volgden. Maar hoe dan ook, de mentor heeft alles fatsoenlijk uitgelegd en dat hij daar niks aan kan doen snap ik, iedereen moeten zijn werk doen en zijn afspraak en na komen Pech geld is weg. Ik zie jullie terug op 5 Julli en ik kom zo vroeg mogelijk en ik ga kamperen voor jullie deur :)
Wij zijn begeleid door 2 personen. 1 begeleider voor dronken rijden en noodstop en de ander voor slippen. Bij het dronken rijden en noodstop werd alles goed uitgelegd. Wat er gebeurd als je iets wel doet en niet doet en wat de gevolgen kunnen zijn. Bij het slippen daarentegen heeft de tweede begeleider heel kort bij de eerste persoon uitleg gegeven en daarna heeft hij gewoon zitten babbelen. Ook terwijl ik en het andere persoon maar bleven slippen, gaf hij geen uitleg of opmerkingen tot ik het na de 5de keer specifiek vroeg aan hem. Maar het terugkommoment is voor de rest wel een heel goed ervaring. Een kleine opmerking is misschien nog dat tijdens het wachten op onze beurt, zaten we te bakken in de zon zonder iets van drank. Misschien dat er bij volgende terugkommomenten iets van drank aangeboden kan worden of dat er op voorrand gezegd kan worden dat er drank meegnomen kan worden. Zeker nu wanneer het warmer wordt.
Positieve ervaring , alleen jammer van de naamsverwisselling
Op en af met rij-instructeurs maar een hele fijne rijschool.
Het terugkom moment was voor mij zeer leergierig. Ik vond het ook heel plezant om dit mee te maken en door dit te doen krijg ik ook meer besef in het verkeer op welke zaken je toch moet opletten. Het enige nadeel vond ik het gesprek in het begin duurde vrij lang en door dat we met een grote groep waren diende sommige lang te wachten nadat zij aan de beurt waren. Ik zou dit eerder in iets kleinere groepen doen en 3 lesgevers ipv 2 alles laten doen.
Wat een rijkelijk uitgeruste rijschool; zoveel motoren (en vrachtwagens, en,..) Goed uitgerust oefenterrein. Rijinstructeur Rob uiteraard heel bekwaam maar ook motiverend, aangenaam in de omgang, grapjas, geduldig, ... Slechts één aanbeveling ter verbetering indien technisch mogelijk: de communicatie via het oortje: absoluut geen probleem op het oefenterrein maar bij het rijden aan kruissnelheid op de openbare weg verstond ik bijna niets meer van de adviezen en de aanbevelingen, ondanks correct gesloten systeemhelm.
Goed geregeld en vriendelijk
Geen geld terug en niet mogen meedoen 3 minuten telaat schandalig geldkloppers
De rijinstructeur die wij hadden was zeer goed hij heeft alles perfect uitgelegd echt iemand die op zijn plaats daar zit geboren om deze job uit te oefenen maar wij werden voortdurend gestoord duur de andere rijinstructeur Die daar bezig was hij heeft miss 5 verschillende motoren genomen om een show te geven terwij hij gewoon 50 cc les moest geven en de hele tijd lawaai te maken met zijn motoren in de hal terwijl hij op de parkig les moet geven wij konden onze rijinstructeur niet goed horen waardoor hij de hele tijd onze les moest stil leggen zeer storend wat een gast
Zeer vriendelijk instructeur.
The discussions and practical experiences during the return moment were truly outstanding. I have acquired valuable lessons on the importance of hard braking, and navigating slippery roads, and, most notably, I have come to understand the immense difficulty and danger associated with driving under the influence of alcohol.
Veel leek onnodig en al gekend. Oefeningen waren leuk maar pauzes tussen oefeningen waren iets te lang.
Fantastiche instructeur en veel bijgeleerd!
Ik werd heel vriendelijk geholpen, leuke gezellige uitleg gekregen. Heel fijn hoe de instructeur alles duidelijk uitlegde op een leuke manier. Fijne ervaring gehad.
Lesgevers kunnen echt wel een stuk vriendelijker! Mijn eerste was een echte bullebak en heb toen ook een mail gestuurd om een andere te eisen. Het kost je per slotte ook geld genoeg en dan wil je ook fatsoenlijk opgeleid worden zonder iemand die constant naast je zit te schreeuwen en schelden als je nul ervaring hebt in een auto of in het verkeer.
We waren in een groepje van 6, waardoor er vaak 3 man meerdere keren een half uur aan een stuk niks te doen had. Deze groep had makkelijk in 2 gesplitst kunnen zijn en ons dus ipv 4u, 2u gekost hebben. Deze "opleiding" kon makkelijk een onderdeel van het praktijk examen geweest kunnen zijn, hierdoor zouden accidenten vermeden kunnen worden!! In die 6 tot 9 maand dat we ons rijbewijs hebben zonder de noodstop te kennen of het voertuig leren onder controle te houden bij het slippen, kan er heel veel fout gaan! Dit zou een onderdeel van het praktijk examen moeten zijn!!!
vriendelijk personeel en eerlijk
Ik was snel mee!
De beste rijless de beste