Michiel Vanheusden heeft mij van onervaren en bang achter stuur heel geduldig kunnen omtoveren tot een chauffeur die klaar was voor het verkeer.
Mijn begeleider vroeg eerst waarmee ik problemen had en heeft daar dan ook het meeste aandacht aan geschonken. Voor de rest leer je de theorie die ze vragen, de manoeuvres en rijen op de baan (van het examen).
Super goede ervaring met rijschool Hendriks, snel contact, vriendelijk, behulpzaam, correcte service, vlotte samenwerking!
Ik moest rijles gaan volgen na twee mislukte pogingen voor het rijexamen. Mijn rijdinstructeur verbeterde mijn fouten en gaf me zelfvertrouwen. Hij was ook rustig in de auto waardoor ik rustig in de auto zat.
Is goed om eens te rijden alsof je gedronken hebt. Dan wordt je er bewust van. Ook het slippen ervaarde ik zo. Daar heb je als bestuurder iets aan. De lesgever was ook goed in het uitleggen van alles (in Genk). Is wel duur...niet iedereen kan dat betalen.
Ik keek er een beetje tegenop maar het is supergoed meegevallen! De lesgevers hebben er een geweldige dag van gemaakt!
Bart heeft me alles goed uitgelegd
Super goede begeleiding aanrader voor iedereen
De terugkommoment was zeer interessant. De begeleider was professioneel. De aan bod gekomen thema's waren leerrijk. Ik heb er veel aan gehad. De noodstop, de slipcursus en een simulatie onder invloed rijden waren zeer leerrijk.
Ik heb opleiding voor terugkommoment bij rijschool Hendriks. Het was heel nuttig, bedankt voor de lesgever.
Soms te lang moeten wachten maar das normaal
De les en de lesgever was uitstekend! Ik was mijn portefeuille verloren en ik wist niet zeker of ik hem daar had verloren tijdens mijn terugkommoment. Ik had gebeld naar de rijschool en de lesgever had hem de dag erna aan mij teruggegeven. Fan-ta-stisch!
Iedereen was heel aardig en bleven rustig met alles uit te leggen.
Leuk maar wel wat aan de dure kant maar wel tof
Ik heb 6 uren genomen om even alles terug op te frissen. Rijinstructeur Ludo staat altijd open voor vragen, corrigeert mijn fouten op een leerzame manier waardoor ik die fouten (bijna) niet meer herhaal. Daarna ben ik met rijschool mijn rijexamen gaan doen en ben geslaagd!! Danku Ludo!
Ik vond het een nuttige middag met veel tips en informatie. Enkel jammer van de kostprijs, (€125) vind ik echt te duur voor hetgeen wat het voorstelt.
De opleiding en uitleg duurde redelijk lang voor wat het eigenlijk voorstelde. Gelukkig viel het mee door de leuke groep
De ervaring die je met deze opleiding op doet geeft je vertrouwen in de toekomst als chauffeur.
Zeer vriendelijk!
3 oefeningen voor 120 euro vind ik te veel en het oefening duurde eens geen 10 minuten en zelfs moeste wij lang wachten WEGENS te veel leerlingen en wij hebben zelf geen drank gekregen of iets. Maar de 3 oefeningen waren best wel leuk
Wij zijn niet tevreden vd lesgever. Sivio heeft haar onvoldoende uitleg gegeven. Ook zeer jammer dat ze examen heeft moeten doen met een auto waar ze nog nooit mee gereden had en waar ze amper boven het stuur uit kwam. Ze zag onvoldoende!!!! Over jullie rijschool kunnen we niks zeggen maar wel dat we ontevreden zijn over de lesgever van rijschool thijs jacobs! We zullen dan ook niet verder gaan met jullie. Mvg Keibeck veerle
Het was heel tof om eens te doen en om er eens bij stil te staan.
Hij heeft mij alles heel goed uitgelegd , veel geduld gehad en altijd rustig gebleven , veel tips gegeven ,
Zeer vriendelijke instructeur met duidelijke uitleg