Mits ik reeds meer dan 30 jaar mijn rijbewijs heb is het toch wel nodig om als begeleider een opfrissing te krijgen omwille van de vele veranderingen in het hedendaagse verkeer.
Aangename les
Taalgebruik: plat cité taal Het leslokaal was vuil en smerig; koffieresten en etensresten op tafel, de geur van benzine en uitlaatgassen van bussen en moto's hangt in het lokaal. Slecht zicht op het scherm / geen zonwering, geen goede belichting,.... Erg als een lesgever zelf zegt dat je sommige regels niet moet volgen!
zeer aangenaam persoon die de les gegeven heeft
Deftige uitleg gekregen en zelf ook wat wijzer geworden.
Zag er tegenop om te gaan maar ben met een heel andere mening naar huis gereden. Ik vond het een leerrijke ervaring en de lesgever deed dat op een heel fijne manier. Moest onze dochter niet slagen zonder rijschool is hij de geschikte man. Vriendelijkheid bij ontvangst 'slechts' een drie maar achteraf zei mijn buurman dat we een kwartier voor aanvang ter plaatse moesten zijn. Hier had ik overgelezen in de mail. Dus begrijp ik die brave man. Mijn excuses
Jos was een zeer lieve man en legde alles goed uit, hij vertelde heel veel verhalen over gebeurtenissen die hij heeft mee gemaakt wat fijn is om te horen.
Leerrijk en goed uitgelegd
Voornamelijk de praktische oefeningen waren nuttig en leerrijk. Naast de praktijk gaven de instructeurs erg veel uitleg, wat soms te veel van de essentie afweek en niet meer relevant was. We zijn daardoor ook 5 i.p.v. 4 uur bezig geweest. Het doel is mooi, maar zou ook op 2 uur gedaan kunnen worden.
Men merkt toch bij deelname aan cursus dat er een en ander veranderd is in de loop der jaren
Wel slecht aangegeven om het leslokaal te vinden!
1 tip, leslokaal is verouderd. Ongemakkelijke stoelen om een avond op te zitten
Leuk om na zo lange tijd een opfrisbeurt te krijgen over de verkeersregels..... Goede uitleg en info gehad.
Het was heel interessant om een opfrissing te krijgen en een volledige uitleg hoe alles in zijn werk gaat.
x
Nuttige info gekregen. Duidelijke uitleg
Veel bij geleerd zoals wat snelheid kan doen! Was interessant!
Veel theorie weinig praktijk
Duidelijke,aangename opleiding .
Heel interessant
Ik vond het niet meteen super nuttig, mijn rijstijl ofzo gaat niet veranderen maar ik vond de instructeurs voor de ontvangst en de manier van omgaan met de beginnend rijders zeer bekwaam.
Met kennis van zaken werden we als begeleider bewust gemaakt van de impact die wij hebben op het aanleren van de rijvaardigheid van een leerling.
Tijdens de les heb ik veel dingen bijgeleerd. Niet alleen over de juiste rijstijl, maar ook over de wegcode. Jammer genoeg was de lesgever niet aangenaam, bij momenten zelfs gewoon bot en respectloos. Tip: water en/of koffie voorzien voor de deelnemers.