Vriendelijk, duidelijk, gebruik van humor met momenten, leerrijk

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Rijlessen waarin je je veilig voelt en echt bijleert

Naar mijn mening is een rjinstructeur iemand waarbij je je veilig voelt, waarbij je je durft smijten en waarbij je écht bijleert. Dat heb ik allemaal gevoeld en meegemaakt tijdens mijn rijlessen onder begeleiding van Yvan Janssen. Ik ben bij Yvan terechtgekomen via mond-tot-mond reclame en wat ben ik hier dankbaar voor! Ik deed mijn 20 uur en mijn praktische rijexamen bij hem en dat was de beste keuze ooit! Yvan zegt waar het op staat en geeft je een duidelijk beeld van je eigen kunnen. Hij volgt je tempo en capaciteiten nauw op en vult de lessen op basis van deze in! Door zo een aanpak leer je snel bij en voel je je veilig op de openbare baan. Bij het rijexamen, waar iedereen enorm nerveus is, heeft hij de kracht om je echt op je gemak te stellen. Zo heb ik mijn rijbewijs dan ook gehaald! Een zalige, luchtige sfeer waar ik enorm veel heb bijgeleerd. Dankjewel Yvan. Naar mijn mening ben je de beste rijinstructeur die er bestaat!

mijn les was goed enkel 1 opmerking

mijn les was goed enkel 1 opmerking wij moeten een les volgen om een leerling goed te begeleiden maar er was een persoon bij die geen nederlands sprak en verstond die de les bijwoonde en er niets van begreep en die dan ook zijn attest verkrijgt dit kan nu toch niet meer wat een schande

Interssant

Ik zag er enorm tegen op maar uiteindelijk moet ik toegeven dat het interessant en zinvol was !

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede uitleg. Was bereid tot herhalen en beantwoordde met geduld en plezier al de vragen van de groep. Gebruikte humor en eigen voorbeelden, was aangenaam.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een goede basis om te leren. De docenten zijn professionals en aardige mensen.

Ik heb goede ervaringen opgedaan die bijdragen aan veiliger en correcter rijgedrag.

lieve instructeurs

lieve instructeurs voor terugkommoment

Goede ervaring

Het was leerzaam en nuttig om beginnende bestuurders te laten kennismaken met de verkeersveiligheid en verkeerssituatie op de rijbaan.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik vond het een leerrijke ervaring.

We hebben nuttige en interessante dingen geleerd tijdens het terugkommoment. Ik neem dit zeker mee wanneer ik mij in het verkeer begeef.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Eerlijke en juiste rijschool die leren rijden vooropstelt

Ze motiveren je, maar duiden oook op de fouten. Alles vanuit het perspectief om te leren.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Van verplicht moment naar gezellige ervaring

Zeer vriendelijke en aangename instructeurs

Het was leuk

Wel jammer dat het 4u duurde, want de helft van de tijd stonden we in de kouwe te wachten tot we aan de beurt waren. Voor de rest was het wel leuk

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een nuttige ervaring

Het enige wat ik kan zeggen is dat ik erg tevreden ben met de leraren, hun openheid en hun bereidheid om ons te helpen alle nuances van het rijden te begrijpen. Heel erg bedankt.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Niet wat ik had verwacht

Een goede uitleg, die soms wel wat klonk als een preek. Jammer dat we niet hebben gevoeld wat er gebeurd als je slipt en wat je dan moet doen. Ik voel me niet meer ervaren of voorbereid bij bijvoorbeeld glad weer.

Interessante opfrissing.

Veel bijgeleerd, bijna teveel om alles te onthouden :).

zeer informatief

Ik vond het heel fijn en het was heel boeiend. Alles werd perfect uitgelegd en het praktische deel was ook heel interessant.

Goede heropfrissing

Les met ervaringstips op een aangename manier overgebracht. Duidelijk ervaren lesgever.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goed duidelijk en vriendelijk lees

iedereen moest dat doen om de 5 jaar, dan herinner je die regels nog mals en leer je ook nieuwe regels bij. Dat was leuk om te doen.

Sterke inhoud, zwakke infrastructuur

De docent was zeer bekwaam en bracht de leerstof op een duidelijke en professionele manier over. Helaas liet de locatie sterk te wensen over: het lokaal was verouderd, klein en erg warm. Er was geen zonnewering, wat het comfort aanzienlijk verminderde. De beamer was oud en gaf een wazig beeld, wat de visuele ondersteuning van de les bemoeilijkte. De algemene organisatie oogde chaotisch, wat afbreuk deed aan de leerervaring.

Overbodig

Overbodige les.Enkel gecrieerd om held van de mensen af te troggelen.

slechr

Ik kwam een kwartier te laat aan voor het terugkommoment en ze stuurde me terug naar huis. Terwijl ze waarschijnlijk gewoon bezig waren met het kennismakingsgesprek. Als je het mij vraagt kan je altijd wat later zijn o.w.v. bepaalde omstandigheden maar ok...

• Vriendelijkheid - Ontvangst
  • Bekwaamheid lesgever N.v.t.
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Ik vond het heel leuk

De praktische zaken waren heel interessant, theorie was iets minder interessant…

Leerrijk

Veel geleerd en heel goed ontvangen

Hasseltweg 29

3600 Genk